KEBIJAKAN PRIBADI

Kanggo manfaataké situs, pengguna dijaluk kanggo awèh informasi pribadi nalika registrasi / pendhaftaran online, antara liya :

a) jeneng,

b) alamat email,

c) jenis kelamin,

d) umur,

e) panggawéyan lan sapanunggalané

Informasi sing diwènèhaké para pengguna bakal digunakaké minangka bahan evaluasi marang situs kita kanggo ngundhakaké layanan marang para anggota.

PT Pancaran Semangat Jaya njaga privacy pengakses situs sarta ora bakal mènèhaké lan nggunakaké data kasebut marang pihak katelu kanthi tujuan apa waé. Nanging, PT Pancaran Semangat Jaya berhak awèh informasi pemilik ID marang pihak berwajib yèn kedadéyan penipuan utawa tindakan sing nglanggar hukum sing lumaku ing Republik Indonesia.

Demi keamanan, PT Pancaran Semangat Jaya bisa memonitor aktivitas pengunjung situs. PT Pancaran Semangat Jaya berhak membekukan utawa mblokir pengunjung situs sing dicubriyani nyoba nindakaké konfirmasi secara acak utawa kegiyatan backing liyané. Pembekuan sing dikarepaké bisa wujud pemblokiran marang jeneng user,ip address, utawa nomor rekening.

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen terus sesambat marang apa kang ora kita duweni, urip iki ora bakal tau rumangsa cukup

Klik

Njala Paku

SABER, cekakan saka Sapu Bersih Ranjau, yakuwi kelompok sukarelawan ing Jakarta kang nduweni tujuan nyapu resik paku kang kececeran ing dalan-dalan ibu kota. SABER dumadi saka wong-wong kantoran, tukang ojek, mahasiswa, lan warga liyane kang gotong royong mesthekake saben aspal aman diliwati dening sepedhah montor utawa mobil. (d/ist) ***

Pethilan

Ade Komarudin dicopot: aku rapapa

Setya Novanto: aku rapadha

Baline Setnov dadi Ketua DPR luwih akeh ngundang pacela¬thon

Gara-gara papa ora tau legawa

Ketua DPR enggal diganti

Gumantung karepe papah…