KEBIJAKAN PRIBADI

Kanggo manfaataké situs, pengguna dijaluk kanggo awèh informasi pribadi nalika registrasi / pendhaftaran online, antara liya :

a) jeneng,

b) alamat email,

c) jenis kelamin,

d) umur,

e) panggawéyan lan sapanunggalané

Informasi sing diwènèhaké para pengguna bakal digunakaké minangka bahan evaluasi marang situs kita kanggo ngundhakaké layanan marang para anggota.

PT Pancaran Semangat Jaya njaga privacy pengakses situs sarta ora bakal mènèhaké lan nggunakaké data kasebut marang pihak katelu kanthi tujuan apa waé. Nanging, PT Pancaran Semangat Jaya berhak awèh informasi pemilik ID marang pihak berwajib yèn kedadéyan penipuan utawa tindakan sing nglanggar hukum sing lumaku ing Republik Indonesia.

Demi keamanan, PT Pancaran Semangat Jaya bisa memonitor aktivitas pengunjung situs. PT Pancaran Semangat Jaya berhak membekukan utawa mblokir pengunjung situs sing dicubriyani nyoba nindakaké konfirmasi secara acak utawa kegiyatan backing liyané. Pembekuan sing dikarepaké bisa wujud pemblokiran marang jeneng user,ip address, utawa nomor rekening.

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane