» Kategori : Yak Opo Kabare

Jalan Kalianak Rusak Total
Rencana ndandani Jalan Kalianak Surabaya angel lumaku slaras karo kekarepan. Alesane, carane dandan mung saderma tambal sulam, ora dibangun kabeh (total). Carane ndadani dalan Kali­anak sajak ora bakal bisa awet jalaran aspale gampang banget mbalik rusak lan tuwuh jego­ngan-jegongan anyar. Bab iki du­madi jalaran Jalan Kalianak kere diliwati kendharaan gedhe kla­wan bobot ... Sapepake

Proyek frontage road, Kandheg Ing Pasar WonokromoProyek frontage road, Kandheg Ing Pasar Wonokromo
Rencana pembebasan lahan ing laladan Wonokromo Pasar kanggo proyek frontage road (FR) sisih kulon pranyata durung disumurupi dening war­ga, utamane marang sing duwe persil. Nganti dina iki wong-wong iku isih durung weruh, kapan lahane arep dituku. Mula iku dheweke kabeh isih tetep panggah ing kono. Wong-wong sing duwe toko lan pedagang pasar isih nin­dakake kegiyatane kaya adat ... Sapepake

24.000 pawon ing Kota Pahlawan kilenan energi ramah lingkungan

Surabaya nandhesake minangka kutha percontohan anggone migunakake gas bu­mi ing Indonesia. Senin (16/1) kepungkur, udakara ana 24.000 pawon omah ing Kota Pahlawan kilenan energi ra­mah lingkungan kanthi ran­cak. Aliran gas bumi sing mle­bu omah-omahe warga mi­nangka gunggung kang pa­ling akeh dhewe ing Indonesia. Direktur Jenderal Minyak dan Gas Bumi Kementerian ... Sapepake

Taun iki, Frontage Road lan MERR II C Rampung
Frontage Road (FR) sisih kulon lan Jalan Middle East Ring Road (MERR-II C) minangka salah siji pembangunan kang dite­ngenake dening Pemkot Sura­ba­ya ing taun 2017 iki. Manut targete, pembanguna dalan loro kasebut bakal rampung taun iki. Kepala Badan Perencanaan Pembangunan Kota (Bappeko) Surabaya, Agus Imam Sonhaji ngandhakake, saliyane FR sisih kulon lan MERR-II ... Sapepake

Sentra PKL Surabaya Akeh Sing Mangkrag
Puluhan sentra peda­gang kaki lima (PKL) ing Surabaya nganti saiki durung lumaku slaras karo kang dikarepake. Saperangan sentra PKL kasebut isih akeh sing mangkrag merga sepi. Sentra pedagang kali lima (PKL) Gunung Anyar salah siji kang dadi buktine. Panggonan kasebut nate digadhang-gadhang dadi pusat kegiyatan kelompok usaha kecil, mikro, lan me­nengah, nanging kaha­nane ... Sapepake

Bonek puluhan ewu Nggelar Parade Bela Persebaya
Ewonan pendukung Persebaya utawa sing karan Bonek adu keprigelan ing parade “Bela Persebaya” kang ditindakake klawan mla­ku sikil saka Tugu Pahla­-wan nuju Balai Kota Suraba-ya, Senin (26/12) kepungkur. “Parade iki makili saben kecamatan lan sengaja mlaku sikil bareng supaya weruh kepriye perjuwangane Bonek anggone nyengkuyung Persebaya,” kandhane Saiful, ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen pengin weruh mangsa kepungkur delengen kahanan saiki. Yen pengin ngerti mangsa tembemu mula delengen apa kang mbok tindakake dinane iki

Klik

BUSANA MANTEN PALING DAWA

Busana manten kerep dadi salah sijine faktor penting jroning urusan pesta utawa perayaan. Akeh pasangan kang pengin nduweni kesan jero saka busana kang dipigunakake mau. Mung emane, ora sithik kesan pengin mewah kuwi malah ndadekake repote wong akeh. Salah sijine kaya kang ana ing foto iki, dawaa…. banget sadawane dalan kang ana, nganti-nganti kudu dijaga pulisi! (d/ist)

Pethilan

Masa tenang pilkada diwiwiti

Giliran operasi senyap

Impor kosmetik tambah akeh

Akibat saya akehe wong selfi

Pilkada bareng , sengit ing DKI akur ing daerah

Lan panas rata nalika etunga-etungan suwara