» Kategori : Yak Opo Kabare

Popularitas lan elektabilitas Wagub Saifullah Yusuf Paling Dhuwur
Lembaga survei nasional loro ngumumake asil survei ge­gayutan Pemilihan Guber­nur (Pilgub) Jawa Timur 2018. Asile, Saifullah Yusuf alias Gus Ipul isih klebu sing paling dhuwur elektabilitas-e. Dene Tri Rismaharini (Wali Ko­ta Surabaya) mlebu urutan loro nyalip Khofifah Indar Pa­rawansa (Menteri Sosial). Asil survei Poltracking lan Indikator politik mapanake Gus ... Sapepake

Taman Surya Dipepaki Piranti Ngomong
Ing Taman Surya saiki de­ning Pemerintah Kota (Pem­kot) Surabaya dipepeki piranti ngomong. Piranti kasebut mi­nangka fasilitas kanggo para disabilitas, utamane pengun­jung sing ora bisa ndeleng kanthi langsung marang en­dahing Taman Surya. Pama­sange piranti bisa ngomong adhedhasar sensor. Kanggone piranti iku kanggo nerangake kanthi langsung lan njlimet ngenani ... Sapepake

Wakil Gubernur Jatim Dundum Apem
Wektu iku nuduhake jam 16.05 WIB. Sawijining mobil Toyota Alphard mlebu plata­ran masjid. Saka njero mobil metu sawijining priya ngang­go ko­pyah ireng klawan ciri brengos kandel. Pawongan ka­sebut ora liya yaiku Wakil Gubernur Jatim Saifullah Yu­suf sing dina iku teka arep mbukak Festival Ramadan 2017. Priya sing akrab diun­dang Gus Ipul iku langsung nuju ten­dha ... Sapepake

Pakdhe Karwo Mboyong Sakehing Penghargaan
Sakehing owah-owahan anyar (inovasi) pelayanan publik sing dikembangake Pemprov Jatim antuk tanggapan saka pemerintah pusat. Dinane iki Jatim nampa penghargaan Top 99 Inovasi Pelayanan Publik Tingkat Nasional 2017 cacah enem. Penghargaan kasebut dipasrahake Menteri Pendayaan Aparatur Negara dan Reformasi Birokrasi (Menpan RB) Asman Abnur marang Gubernur Jatim Soekarwo ing Gelora Joko ... Sapepake

Gawe Reged, Dhendhane Sa-Ambreg
Aja pisan-pisan gawe re­gede kutha Surabaya. Sapa wae sing sengaja gawe regede lingkungan Surabaya bakal di­dhendha. Mangkono unine aturan sing ana ing Peraturan Wali Kota (Perwali) 10/2017. Pancen, sampah isih dadi salah sawijining masalah gedhe ing Surabaya. Utamane sampah domestik sing nggayuh 2.900 taon ing saben dinane. Sanajan pemkot duwe sistem pengo­lahan sampah kang ... Sapepake

Ewon Warga Melu Festival Rujak Uleg

Festival Rujak Uleg dadi salah sawijining ‘ikon’ paling aneh ing penge-tan Hari Jadi Kota Sura-baya (HJKS). Aneh jala-ran ana ewon uwong ngumpul ing sauruting dalan saperlu nguleg (gawe rujak uleg) ba-reng. Festival Rujak Uleg sing digelar esuk iku mapan ing wewengkon Kembang Jepun sajak beda karo taun-taun sing wis klakon. Kepala Dinas Kebudayaan dan ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Gawenen sibuk awak iki ing babagan kabecikan. Engga bab-bab kang ala kesel ngetutake langkah kita.

Klik

BAKIAK

1000 bakiak iki mujudake upayane Komunitas Wirausaha Muslim kang disumbangake marang mesjid-mesjid kang ana ing wilayah Surabaya lan sakupenge. (d/ist)

Pethilan

Peringkat kampus Indonesia munggah

Tapi aja takon wis peringkat pira ya???

NU-Muhammadiyah sarujuk nyirep suhu politik

Yen ana sing dadi kompor, kuwi oknum!

Anggaran kanggo mbubarake ormas Rp 5 milyar

Mbokmenawa sawise bubar oleh pesangon….