» Kategori : Yak Opo Kabare

PKL Gembong Tebasan Nerak Larangan
Jalan Gembos Tebasan Su­rabaya klakon resik saka pa­ra pedagang kaki lima (PKL). Nanging, kahanan iku mung klakon sedhela nalika ana operasi penertiban sing ditindakake dening Satpol PP Pemkot Surabaya. Sawise ora ana operasi, para PKL mbalik maneh ngedegake payon (terpal) kanggo dodolan. Ora mung nganakake razia (operasi), Satpol PP uga ma­sang saperangan papan lara­ngan ... Sapepake

Jembatan Ratna Diterusake
Proyek Jembatan Ratna bali diterusake. Sebab, bangunan siji sing pepalange pembangunan wis kasil dibebasake, Kemis (19/10). Klawan mangkono, kontraktor bisa enggal nerusake sisane garapan kreteg sing nyambungake Jalan Ngagel lan Jalan Darmokali iki. Eksekusi bangunan siji ing pinggir kali Kalimas Jalan Ngagel kasebut ditindakake nalika jam 09.00. Pem­bongkaran iku ditindakake petugas ... Sapepake

Underpass Bunderan Satelit Taun Ngarep
Proyek underpass bun­deran Satelit ing May­jen Sungkono terus dike­but. Nganti dinane iki ang­gone ngerjakake fisik pro­yek sing dibangun saka da­na corporate social responsibility (CSR) para pengembang ing laladan Surabaya Barat iku wis nggayuh 50 persen. Ketua DPD Real Estate Indonesia (REI) Jatim Dan­ny Wahid ngandhakake, proyek underpass diba­ngun saka ... Sapepake

Bonek lan PSHT Sarujuk Bedhami
Perguruan Silat Persaudaraan Setia Hati Terate (PSHT) lan kelom­pok suporter Bonek Sura­baya sarujuk bedhami sabubare dumadi kere­ngan sing niwasake wong loro, Minggu (1/10). Pa­sarujukan kaleksanan kan­thi simbolis ing Mapol­res­tabes Surabaya, ing nga­repe Kapolrestabes Kom­bes Pol M Iqbal. Lelorone tokoh saka kelompok iku gegandhengan tangan. Lelorone ... Sapepake

Ngunggar Kemacetan ing Ngarep RSI
Suk Desember dalan iki diajap wis bisa lancer. Para pengen­dara sing liwat ing Jalan Ahmad Yani saka arah bunderan Waru tansah sambat macet nalika ngliwati rel kereta api (KA), trepe ing ngarepe rumah sakit Islam (RSI) Wonokromo. Kemacetan iku merga anane sepur kerep liwat, dalan rupek, lan  ana penggokan saka Jalan Mayang­kara menyang Jalan Jetis Kulon. Sawijining ... Sapepake

Pemkot Tampa Sertifikat Lemah Aset 230
Lemah aset pemkot sisane sing 700 dijatah rampung taun iki Badan Pertanahan Na­-sional (BPN) ngetokake ser­-tifikat lemah aset Pemkot Su­rabaya kehe 230. Sertifi-kat iki dipasrahake pas ing Hari Agra­ria Nasional ing Kantor Wilayah BPN Jawa Timur, Senin (25/9) kepung-kur. Ca­cah semono iku isih durung rampung kabeh, awit isih ana 700 asete pemkot sing isih durung duwe ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane