» Kategori : Yak Opo Kabare

Frontage Road Wonokromo Diterusake Mei
Proyek frontage road (FR) Wonokromo sisih kulon bakal diterusake. Saiki Pem­kot Surabaya lagi nglelang pembangunan kanggo njem­barake dalan kasebut. Ang­garan sing dibutuhake kehe Rp 6,6 miliyar. Rencanane, proyek kasebut kanggo ne­rusake njembarake FR Wo­no­kromo sing engga saiki nembe rampung separo. Uta­mane sisih kidul. Wiwit saka Jalan SMEA ... Sapepake

Parade Surabaya Vaganza Taun Iki Regeng Banget

Parade Surabaya Vagan­za 2019, Minggu (24/3) kalek­sa­nan kanthi regeng banget. Acara kasebut klakon gawe pa­nglipure warga Surabaya. Sanajan swasanane kalim­put mendhung lan gerimis, na­nging ora gawe sudane sema­nga­te warga Surabaya. Warga tumpleg bleg, jejel riyel ing sa­uruting ra­tan kang diliwati parade. Wiwit saka Tugu Pahlawan banjur ... Sapepake

Festival Rujak Uleg Kasil Mecahake Rekor Muri

Pepenginane Pemkot Surabaya kanggo nata tampi­lan Festival Rujak Uleg 2019 kang luwih regeng lan mena­rik ditandhingake karo taun-taun kepungkur, sajake te­men-temen dumadi. Agenda taunan kang digelar kanggo ngregengake Hari Jadi Kota Surabaya (HJKS) kang ka 726 iki temen-temen narik kawi­ga­ten marang sing padha non­ton. ‘wow’. Laladan Jalan ... Sapepake

Supaya aman sakabehane Umat Agama Enem Ndonga Bareng
Aparatur Sipil Negara (ASN) utawa Pegawai Negeri Sipil (PNS) Pemerintah Kota (Pem­kot) Surabaya dikumpulake ing plataran Balai Kota Senin (11/3). Para ASN sing muslim ndedo­nga bareng kanggo keslametane Surabaya klawan dipimpin lang­sung Wali Kota Tri Rismaharini. Ndedonga bebarengan iku uga dianakake ing limang panggonan ibadah liyane. Saperangan akeh ana ing panggonan kang ... Sapepake

Wali Kota Surabaya Nata Hi-Tech Mall
Wali Kota Surabaya Tri Rismaharini akhire ngomong bab Hi-Tech Mall Rebo (27/2) ke­pungkur. Wanita nomer siji ing Surabaya iki nandhesake, pang­gonan kasebut tetep dadi pusat perdagangan alat TI (teknologi informasi) lan kesenian. Risma ngomong gegayutan Hi-Tech Mall ing patemonan ka­ro wartawan ing omahe mentas iki. Dheweke nerangake, masa­lah pedagang dumadi jalaran ana ... Sapepake

Ratan Stren Kali Jagir Ora Kopen
Saperangan laladan stren kali Jagir wis ditata becik saka bangunan liar warga. Wewengkon stren kali kang ana ing sisihe PDAM iki wiwit taun kepungkur uga wis dibecikake klawan gawe dalan paving. Dalan paving iku digawe dadi rong lajur, sing saben lajur ambane sameter. Dalan iki kawiwiti saka teteg banyu Jagir engga laladan padunungan warga stren kalu Jagir. Emane, wiwit dipasang paving ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang paling hebat pisan kanthi idhe-idhene kang  paling brilian, bisa wae dikalahake de­ning wong kang bo­dho kanthi akale kang kerdhil. Mula tokna idhe-idhe bri­lianmu apa wae ka­hanane.

Klik

JEMBATAN NGISOR KALI

Meh kabeh, yen jenenge jembatan kuwi mlangkring ing sandhuwure banyu. Nanging ora mangkono karo jembatan kang ana ing Fort de Roovere, sacedhake Desa Halsteren, negara Landa iki. Ing kana ana jembatan kang ora mlangkring, nanging peres karo banyune. Jembatan iki pancen nyigar tlaga cilik kang banyune anteng. Dadi…. kapan maneh ya bisa nrabas banyu nanging ora teles?? (d/ist)***

Pethilan

TVRI nyoba ngrombak stigma

Saingane luwih maju banget

Sing manther anggone ngawasi praktek politik dhuwit

Emane dhuwite ora mambu…

Sing lapor SPT adoh saka target

Akeh sing ‘golput’ pranyata…