» Kategori : Yak Opo Kabare

Wali Kota Ngajak Siswa Ngedohi Narkoba
Wali Kota Surabaya Tri Rismaharini temen-temen me­ling marang para siswa supaya ora kejegur ing donyaning nar­koba. “Yen kowe kabeh duwe masalah aja banjur njegur ing donyaning narkoba. Tekaa me­nyang nggonku Walang balai kota tansah binuka kanggone kowe kabeh. Sebab aku iki ibu­ne kabeh anak-anak ing Sura­baya,” ujare Risma nalika dun­dum bantuwan buku ... Sapepake

Ulang Taun, Kodam V/Brawijaya Nganakake Operasi Katarak Massal

Akeh kegiyatan kang dileksanakake Kodam V/Brawijaya minangka wujud kawigatene marang masyarakat, salah sijine yaiku nganakake ... Sapepake

Marinir Upacara ing Pinggir Pesisir
Gus Ipul nampa tandha kehormatan minangka keluwarga besar pasukan Marinir Pengetan Hari Ulang Tahun (HUT) kang ka-71 Korps Marinir dhek  Selasa (15/11) kepungkur dileksa­nak­ake beda karo taun-taun sadurunge. Kulinane, penge­tan HUT iku dileksanakake kla­wan upacara ing lapangan mar­kas saben satuan. Dinane iki upacara dileksa­nakake ing pinggir ... Sapepake

Staf khusus Presiden Amerika Tilik Masjid Cheng Hoo

Masjid Muhammad Cheng Hoo kang diurusi Ya­yasan Haji Muhammad Cheng Hoo Indonesia Jawa Timur narik kawi­gatene Staf Khusus Presiden Amerika Serikat Ba­rack Obama Bidang Kerukun­an Beragama In­ternasional David Saperstein. Wiwitan sasi Nopember ke­pung­kur, Saperstein nekani mas­jid sing mapan ing Jalan Ga­ding 2, Surabaya kasebut. Saperstein ditampa ... Sapepake

Parade Surabaya Juang Ditindakake Kaya Jaman Perang

“Allahu Akbar.....Allahu Ak­bar...., Merdeka!” Panjerit per­juwangan iki ditindakake Wali Kota Surabaya Tri Rismaharini nalika mbukani Parade Surabaya Juang (PSJ) 2016, Minggu wi­witan November kepungkur. Ewonan warga kota Surabaya tumplek blek melu ngrasakake makantar-kantare perjuwangan ing agenda taunane Pemkot Su­rabaya ing pengetan Hari ... Sapepake

Pos Curhat Kanggo Nampung Pisambate Siswa
Pemkot Surabaya mbu­kak pos curahan hati (curhat) kanggo para siswa. Layanan pengaduan iki bukak klawan online suwene 24 jam. Para siswa bisa madulake maneka warna masalah kang diadhepi menyang hotline Pusat Pela­yanan Terpadu Perlindungan Perempuan dan Anak ing no­mer: 08113345303-08223242 1000. Wali Kota Surabaya Tri Ris­maharini ngajap pos curhat iki bisa kanggo ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen terus sesambat marang apa kang ora kita duweni, urip iki ora bakal tau rumangsa cukup

Klik

Njala Paku

SABER, cekakan saka Sapu Bersih Ranjau, yakuwi kelompok sukarelawan ing Jakarta kang nduweni tujuan nyapu resik paku kang kececeran ing dalan-dalan ibu kota. SABER dumadi saka wong-wong kantoran, tukang ojek, mahasiswa, lan warga liyane kang gotong royong mesthekake saben aspal aman diliwati dening sepedhah montor utawa mobil. (d/ist) ***

Pethilan

Ade Komarudin dicopot: aku rapapa

Setya Novanto: aku rapadha

Baline Setnov dadi Ketua DPR luwih akeh ngundang pacela¬thon

Gara-gara papa ora tau legawa

Ketua DPR enggal diganti

Gumantung karepe papah…