» Kategori : Yak Opo Kabare

Mangan ing Angkringan Tunjungan
Dhek Sabtu lan Minggu (19-20) Agustus Kepungkur, Jalan Tunjungan Surabaya owah dadi segara manungsa. Sing dadi daya tarike merga ing Jalan Tunjungan lagi ana Festival Kuliner Angkringan Tunju­ngan. Atusan jinis kuliner tra­dhisional tumplek bleg ing da­lan kasebut. Kahanane tambah regeng merga ana pasugatan saka para seniman. Akehe wong sing teka iki ndadekake Jalan Tunjungan ... Sapepake

Miras Slundupan Gawe Kapitunan Rp 1 Milyar
Ubenge (peredaran) minuman keras (miras) saka manca negara tansah mlebu menyang Indonesia. Iki bareng kawiyake atusan botol miras slundupan kang ditindakake Ditpolair Polda Jatim. Ditpolair Polda Jatim kasil nggagalake penyelundupan kehe 467 botol miras impor sakehing merek ing Palabuhan Gapura Surya Nusantara Tanjung Perak Surabaya, Minggu dhek sawatara wektu kepungkur. “Kabeh ... Sapepake

Surabaya Duwe Tim Patroli Lokasi Pedestrian
Pemerintah Kota (Pem­kot) Surabaya anggone ngu­gung wong sing mlaku ing pedestrian (trotoar) sajak diga­tekake tenan. Buktine, saiki akeh pedestrian sing padha di­jembarake. Ing antarane pedestrian kasebut kerep disumu­rupi anane sakehing pathok je­jer-jejer sing gunane kanggo nga­lang-alangi kendharaan ber­motor supaya ora munggah mla­ku liwat trotoar. Let ... Sapepake

Proyek Box Culvert Ndadekake Warga Keplepeg
Klawan sakehing proyek saluran banyu box culvert, ing saben dinane warga Surabaya  tansah keganggu mubale lebu. Akeh saluran banyu ing pinggir dalan padha dibongkar dening kontraktor saperlu mbecikake saluran lan pembangunan pedestrian. Akibat saka pelaksanaan proyek kasebut, nuwuhake akehe lebu kang mabur sapa­ran-paran. Buktine proyek ing Jalan Tunjungan lan Wonokro­mo, ... Sapepake

Layanan Orientasi Siswa (LOS)
Owah-owahan anyar kanggo nguripake dina wiwitan sekolah akeh maceme. Ing wewengkon SMP Negeri dhaerah wetanan, SMPN 19 Surabaya gawe kegiyatan anyar, mesisan LOS (Layanan Orientasi Sekolah) tumrap murid-murid anyar. Menganggo istilah Siswa Baru Tampil Beda (SBTB), kegiyatan iki nyangkudake kabeh murid anyar sing cacahe 456. Kegiyatan kasebut diajap bisa menehi rasa percaya dhiri marang ... Sapepake

Gedhong Disperindag Jatim Kobong
Sanggane Kepala Dinas Perindustrian dan Perdagangan (Disperindag) Jatim M.Ardi Pra­setyawan saya abot. Saliyane kudu ngadhepi pemeriksaan ing Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK), Kemis (6/7) esuk watara jam 04.20 WIB gedhong pang­gonane ngantor kobong. Weruh keluk ing njero ge­dhong tingkat loro kebul-kebul, Ahmad Nidhom Mahardika, petugas keamanan kantor ka­sebut, ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Brubah lan tangi luwih edi banget tinimbang meneng lan mung ngimpi tanpa nindakake apa-apa.

Klik

Pejabat Lomba Mangan Krupuk

Pengetan dina Ulang Taun Kamardikan RI ing ngendi-endi ditindakake kanthi maneka acara lan lomba. Semono uga ing Pemkot Semarang. Mung sing rada beda, sing dadi pesertane ing kene yakuwi pejabat-pejabat Pemkot lan DPRD, Kapolres, Danlanal lan Dandim. Katon ing gambar sawenehing pejabat kanthi kebak semangat lan cepet-cepetan melu lomba mangan krupuk kang digelar ing Balai Kota Semarang. (d/ist)***

Pethilan

Niyate Panitia Angket DPR marang KPK konangan

Sapinter-pintere mbungkus tai, wusana mambu uga

Gegandhengan klawan Merah Putih kang kuwalik, Malaysia resmi njaluk ngapura

Kok dibolan-baleni terus ya?

Ana kampanye anti korupsi liwat gambar kartun

Saking lucune koruptor kita