» Kategori : Yak Opo Kabare

Risma Ngelikake Siswa ATKP Binaan Pemkot
Siswa binaan Pemkot Su­rabaya ing Akademi Teknik dan Keselamatan Penerba­ngan (AT KP) Surabaya ngasil­ake prestasi kang mumpuni. Dheweke ka­beh lulus klawan biji apik lan di­tampa ing sa­kehing perusahaan kon­dhang. Senin (17/4) ke­pung­­kur siswa binaan Pemkot Su­rabaya iku diwisuda. Para siswa kasebut mu­jud­ake anak-anak kang duwe ... Sapepake

KPU Jatim ngebut Omah Pinter Pemilu
Proyek pengadaan Rumah Pintar Pemilu (RPP) ing sa-Jatim ditargetake bisa rampung ing sasi April iki. Program unggulan sing diggas dening Komisi Pe­milihan Umum (KPU) pusat iki bakal kasebar ing 38 kabupaten lan kota ing Jatim. Devisi Sumber Daya Manusia dan Partisipasi Masyarakat (SDM dan Parmas) KPU Jatim, Gogot Cahyo Baskoro ngandhakake yen saka sekabehing kota lan kabupaten ing ... Sapepake

World wide Instameet 15 TH, Mbangun Komunitas lan Kreativitas

Ewon pecinta insta-gram saka sakehing kutha lan negara teka ing World Wide Instameet (WWI) 15 Th Surabaya City ing Taman Suroboyo Kenjeran, Minggu (26/3) kepungkur. Acara iki sengaja digawe dening Pemkot Surabaya kanggo madhahi para pecinta instagram saka sakehing wewengkon ing Indonesia. “Aku nelakake rasa syukur, acara kaya ngene iki bisa kaleksanan kanthi be-cik. Kegiyatan iki ... Sapepake

Ewon Warga Surabaya Golek Penggaweyan
Cacahe wong nganggur (pengangguran) ing kutha Su­rabaya sajak isih cukup akeh. Bukti iki bisa disumurupi saka akehe wong sing golek pega­weyan ing Bursa Kerja Terbuka kang digelar ing Balai Pemuda Surabaya, durung suwe iki. Adhedhasar data saka Dinas Tenaga Kerja (Disnaker) Kota Surabaya, cacahe sing nglamar penggaweyan kehe wong 8.426. Kamangka, lowongan kerja kang cumepak mung ... Sapepake

Risma njaluk tulung KPK Ngukuhi Aset Pitu Sing Arep Ucul
Wali Kota Surabaya Tri Rismaharini saiki sajak mumet mikir kepriye carane mertahanake aset duweke pemkot kang kaancam ilang. Risma ora kepengin aset kasebut uwal utawa kecekel pihak liya. Risma, paraban akrabe wali kota Surabaya Tri Risma­harini, methuki pimpinan Ko­misi Pemberantasan Korupsi (KPK) saperlu ngrembug per­kara ka­sebut. “Asete pemkot akeh sing arep ... Sapepake

Surabaya saya akeh Parkir Meter
Ngrembug bab masalah parkir ing kutha Surabaya, rasane ora ana enteke. Iki ora liya, merga isih akeh Juru Parkir (jukir) nakal kang kerep njaluk dhuwit parkir ing sandhuwure ketentuan kang ana. Sing paling nemen, senajan ing lokasi mau wis ana tandha Parkir Gratis, tetep wae muncul jukir kang siyaga narik tarip parkir kendaraan kita. Saliyane taripe dhuwur, akeh uga jukir kang menehi karcis ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita weruh prau ing sandhuwure banyu kuwi bab kang lumrah, nanging dadi bebaya yen ana banyu ing njero prau. Mula kita kena mapanake ati iki ing jagad nanging aja nganti mapanake jagad ksb ing ati kita

Klik

MAYIT BAYI ?

Akeh restoran ing donya iki padha nyoba nyuguhake panganan kanthi cara kang aneh-aneh. Salah sijine kaya ing The Magic Restroom Cafe ing California iki. Restoran iki nyuguhake panganan kanthi tema “mangan mayit”. Senajan jabang bayi kang ana ing meja iki mung ethok-ethokan wae alias digawe saka pudhing. (d/ist)***

Pethilan

Ngrampungake kasus DPD kudu liwat jalur hukum

Sauger dudu hukum rimba

Mediasi Kraton Surakarta gagal

Ora usah dirujukake, rak kesel dhewe

Kursi DPRD Jatim, Jateng lan Jabar tambah

Taman Kanak-kanake saya rame…