» Kategori : Yak Opo Kabare

Mangrove Pamurbaya Digarap Pemkot Bareng Karo Jepang
Nekakake konang lan tanduran saka Kita Kyushu Perlu kawuningan, taun iki panggarape kebon raya sing gunane kanggo destinasi wi­sata lan nahan banjir rob iku, bakal dimaksimalake klawan anggaran kehe Rp 60,5 miliyar. Manut Wali Kota Surabaya Tri Rismaharini, pehak Kita Kyushu, Jepang wis nate nggarap proyek kang padha ing Denpasar. “Kulinane dheweke gawe panaliten, iku nate ... Sapepake

Potensi Transportasi Kali, Dishub nganakake kerja bareng karo ITS
Pemkot Surabaya duwe rencana arep manfaatake potensi kali kanggo jalur transportasi alternatif. Dinas Perhubungan nganakake panaliten kemungkinan pa­-nganggone sarana trans-portasi ing saperangan kali gedhe ing Surabaya. Pana-liten kang kerja bareng karo Institut Teknologi Sepuluh Nopember (ITS) iku wis wiwit diwiwiti. Kabid Angkutan Dinas Perhubungan Surabaya Joko Supriyanto ... Sapepake

Ngurus Hak Paten lan Merek Gratis Tumrap UMKM
Pemkot Surabaya gawe trobosan anyar anggone ngla­yani masyarakat. Saiki wis dibu­kak konter khusus nglayani pe­ngurusan lan pendhaftaran Hak Kekayaan Intelektual (HKI) ing Mal Unit Pelayanan Terpadu Sa­tu Atap (UPTSA) Gedhong Si­ola Tingkat I Jalan Tunjungan Su­rabaya. Yen sasuwene iki ngurus HKI (hak merek, hak cipta, hak paten lan desain in­dustri) kudu ... Sapepake

Wishnu Wardhana Ditangkep Kejari ing Kenjeran
Mlayune tilas Ketua DPRD Surabaya Wishnu Wardhana alias WW sajak wis rampung Rebo (9/1) kepungkur. Dhe­weke ditangkep ing Jalan Ra­ya Kenjeran dening tim saka Kejari Surabaya cacahe wong sepuluh. Panangkepan iku klakon cukup dramatis. Nalika ditang­kep Wishnu Wardhana mbu­di­daya nglawan lan klakon na­brak sepedha motore petu­gas. Nanging, upayane kasil ... Sapepake

Resik-Resik Ratan Nganggo Truk Canggih
Pemkot duwe truk enem unit dipepaki komputer Pemkot Surabaya duwe piranti canggih kanggo rere­sik kuthane supaya luwih resik maneh. Paling ora iki katon kla­wan anane kendharaan truk enem unit anyar ing Di­nas Ke­bersihan dan Ruang Terbuka Hijau (DKRTH) Kota Surabaya. Truk-truk anyar iku ing pe­ngoperasiane bakal nggawe sistem komputerisasi lan pem­bersih ... Sapepake

Risma Bakal Nggabungake Sakehing Kelurahan
Ngancik taun 2019, Pemkot Sura-baya wiwit ngran-cang pembagian tu-gas pegawai negeri sipil (PNS) ing ling-kungane. Utamane kanggo ngisi kalung-guhane lurah. Sebab, pemkot nganggep saiki iki SDM kang bisa nyukupi tugas minangka lurah saya sethithik. Mula iku, taun iki pemkot duwe niyat maneh ngga-bungake utawa merger sakehing kelurahan.   Wali Kota Surabaya Tri Rismaharini ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ati kang atos gampang nemoni dalan buntu.

Klik

BANGUNAN MODEL DHUWIT

Dhuwit pancen mujudake alat tukar kang penting kanggo masyarakat dunia. Saking pentinge nganti-nganti dadi inspirasi pembangunan sawijining gedhung ing Kaunas, Lithuania. Desain bangunan tingkat iki katon nyolok kanthi desain dhuwit minangka wujud fasad njaba bangunan ksb. (d/ist)***

Pethilan

Banyu Tarum Barat saya reget

Kan wis wiwit ndhisik?!

Pulisi kangelan ngluru sing nindakake teror obong-obong montor ing Semarang

Mumpung Imlek, coba njaluk tulung ahli Feng Shui…

Ngawekani golput, kudu intens ngenalake surat suwara cacah lima

Sing akeh mengko dudu golput, na­nging golyeng, golongan puyeng