» Kategori : Yak Opo Kabare

Tilas Papan Pelanyahan Dolly Terus Didandani

Program kanggo mulihake tilas papan pelanyahan Dolly ing wewengkon Putat Jaya tansah ditindakake dening Pemkot Surabaya. Sawise pendhampingan marang warga ‘terdampak’ liwat pengembangan ekonomi kreatif, saiki pemkot uga nyepakake fasilitas umum (fasum) kanggo bocah-bocah. Fasilitas kasebut arupa lapangan futsal. Ana rong lapa­ngan anyar sing mligi dibangun kanggo tilas ... Sapepake

Taun 2017, Pembebasan Lahan Kanggo Dalan Bakal Tuntas
Pemkot Surabaya mantep yen masalah pembebasan lahan ing sakehing proyek prasaran dalan bakal tuntas taun 2017. Sawatara ing antarane yaiku Frontage Road, Jalan Lingkar Luar Timur (JLLT), lan Jalan Ling­kar Luar Barat (JLLB), sarta Jalan Middle East Ring Road (MERR). Kepala Dinas PU Binamarga dan Pematusan Kota Surabaya Erna Purnawati ngandhakake, Pemkot Surabaya netepake ja­tah ... Sapepake

Surabaya Kasil Ngecakake Program Kota Bersih
Pemerintah pusat nga-jap dhaerah liyane ing Indonesia sinau saka Surabaya bab karesik-ane kutha. Awit, Surabaya dianggep minangka kutha kang kasil ngecakake program “Kota Bersih”. “Karesikane kutha iki (Su­ra­baya) apik banget. Bab olehe ngurus sampahe becik. Masyarakate uga nyengku­yung. Ya, iki kudu ditiru,” pra­telane Menteri Koordinator ... Sapepake

Wali Kota Ngajak Siswa Ngedohi Narkoba
Wali Kota Surabaya Tri Rismaharini temen-temen me­ling marang para siswa supaya ora kejegur ing donyaning nar­koba. “Yen kowe kabeh duwe masalah aja banjur njegur ing donyaning narkoba. Tekaa me­nyang nggonku Walang balai kota tansah binuka kanggone kowe kabeh. Sebab aku iki ibu­ne kabeh anak-anak ing Sura­baya,” ujare Risma nalika dun­dum bantuwan buku ... Sapepake

Ulang Taun, Kodam V/Brawijaya Nganakake Operasi Katarak Massal

Akeh kegiyatan kang dileksanakake Kodam V/Brawijaya minangka wujud kawigatene marang masyarakat, salah sijine yaiku nganakake ... Sapepake

Marinir Upacara ing Pinggir Pesisir
Gus Ipul nampa tandha kehormatan minangka keluwarga besar pasukan Marinir Pengetan Hari Ulang Tahun (HUT) kang ka-71 Korps Marinir dhek  Selasa (15/11) kepungkur dileksa­nak­ake beda karo taun-taun sadurunge. Kulinane, penge­tan HUT iku dileksanakake kla­wan upacara ing lapangan mar­kas saben satuan. Dinane iki upacara dileksa­nakake ing pinggir ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Jroning urip iki, mbokmenawa kita ora cukup becik kanggone kabeh wong, nanging kita bakal tansah dadi kang paling becik kanggone sahabat kita

Klik

WIT NATAL MLAKU

Ornamen abang lan cahya lampu akeh ngrenggani papan-papan publik sasuwene perayaan Natal. Ing kana kene ora lali akeh hiasan wit Natal. Nanging sing siji iki ana tampilan wit Natal kang ora biyasa lan bisa digawa menyang ngendi-endi. Yup, wit Natal unik iki digawe saka rambut kang dimodel saemper wit Natal saengga bisa mlaku menyang ngendi-endi. (d/ist)***

Pethilan

Guru dijak nyusun soal ujian akhir SMP/SMA/SMK

Jawabane tetep padha, bondha bandhi ...

Demo ngedhunake daya saing buruh lokal

Nanging ana bab liya sing mundhak, dalanan macet!

Kompetensi buruh Indonesia perlu ditingkatake

Ben ora mung jago demo!