» Kategori : Pojok UKM

Kerajinan Diorama Pring Apus
Kerajinan saka pring kang nye­ritakake kedadeyan urip wektu iki durung akeh sing nindakake, kaya dene pa­karyan kang ditekuni Ibnu. Miturut kan­dhane, pakaryan apa wae yen di­lakoni kanthi temen temtu bisa ngasilake dhuwit, senadyan panggawean mau tuwuh saka kreatifitas kang ora dinuga. Pring apus kang uwis ora digunakake ing proyek bangunan, dening Gringsing Ibnu ... Sapepake

Budidaya Coro Pranyata Gampang Lan Mikolehi

Kewan coro utawa kecowak sing katon ora aji, pranyata bisa disulap dadi usaha budidaya sing mikolehi. Saliyane gampang cara ngopenine, uga gampang cara adole. Mung mbutuhake kandhang sing ora amba. Uga pakan sing prasaja. Sanajan sawangane mung prasaja, rega pangadole kewan iki lumayan ngedab-edabi. Ora nggumunake, omzet usaha coro iki bisa nganti puluhan yuta sawulane. “Waton ora ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane