» Kategori : Laporan

Kasat Lantas Polres Pati Ajak-ajak Komunitas Otomotif Patuh Rambu
Satlantas Polres Pati ngleksanake Sosialisasi Millennial Road Safety Festival kanthi dieloni atusan komunitas otomatif sing ana ing wewengkon Kabupaten Pati, acara dipunjerake ing plataran Stadion Joyo Kusuma, mentas iki. Kagiyatan  iki uga diregengake maneka hiburan musik saka komunitas lan masyarakat. Acara gerakan sosialisasi sing diadani Satlantas Polres Pati, minangka ... Sapepake

Tontonan Mekepung Ing Bali Diserbu Turis

Kepariwisataan ing Pulo Bali, pranyata dadi idolane para wisman lan domestik. Maneka tata upacara adat kang sinengker agama Hindu, pranyata dadi kawigatene para wisatawan. Mula ora barang aneh yen ta Bandara International I Gusti Ngurah Rai, Denpasar, Bali diserbu para pelancong saka Ba­wono Amerika, Australia, Eropa lan Asia tanpa kendhat. Pula Bali utawa Pulo Kahyangan yen disawang ... Sapepake

Duta Besar RI ing Suriname Sanja Panjebar Semangat
Priyayi prasaja sarta ganep tata kramane kuwi mertamu menyang kantor redhaksi Panjebar Semangat (PS) Surabaya, Rebo awan (30/1). Wicara­ne alus, tindak-tanduke trapsila. Sapa ngira yen priyayi lembah manah kuwi jebul Duta Besar Republik Indonesia ing Suriname ngrangkep Guyana sing asma Pak Julang Pujianto. Nadyan pejabat negara, ewasemono rawuhe Pak Duta Besar ora ngasta ... Sapepake

Ahmad Dhani Gembelengan Wusana Wakule Ngglimpang
Minangka pemusik juragan band “Dewa 19”, satemene Ahmad Dhani Prasetya (ADP) wis mukti wibawa hanyakrawati. Bareng kelut politik sing dudu bakate, malah gembelengan ngudhal panemu kanthi lisan lan medsos. Temahan mlebu penjara, saengga ADP sing seneng gundhulan mau wakule ngglimpang, segane dadi saklatar. Mati sandhang-pangane, malah kena masalah hukum mrane-mrene. RUWANG ... Sapepake

ITS Memitran karo Mokpo National University Korea

Institut Teknologi Sepuluh Nopember (ITS) temen-temen olehe kepengin mujudake World Class University. Yaiku kanthi mikuwati olehe memitran karo maneka pawiyatan luhur saka manca. Salah sijine yaiku Mokpo National University, Korea Selatan. Memitran iki wujude joint degree utawa program gabungan kanggo lulusane. Memitran kasebut diwiwiti kanthi tapak asma  Memorandum ... Sapepake

Nlesih Riwayat Mekar Unggah-Ungguhing Basa Jawa (4):
Wawan Guneme Benawa Karo Senapati WAWAN paguneman liyane kang ndudut kawigaten kanggo mangerteni bab trap-trapane tataran unggah-ungguhing basa Jawa, yaiku wawan guneme Raden Benawa karo Senapati (Ngabehi Loring Pasar). Ing kene kapethikake wawan guneme Benawa karo Senapati manut Babad Tanah Jawi (babaran Meinsma): - Benawa: “Kakang, sanget kangen kula dhateng sampeyan. Sebab ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ati kang atos gampang nemoni dalan buntu.

Klik

BANGUNAN MODEL DHUWIT

Dhuwit pancen mujudake alat tukar kang penting kanggo masyarakat dunia. Saking pentinge nganti-nganti dadi inspirasi pembangunan sawijining gedhung ing Kaunas, Lithuania. Desain bangunan tingkat iki katon nyolok kanthi desain dhuwit minangka wujud fasad njaba bangunan ksb. (d/ist)***

Pethilan

Banyu Tarum Barat saya reget

Kan wis wiwit ndhisik?!

Pulisi kangelan ngluru sing nindakake teror obong-obong montor ing Semarang

Mumpung Imlek, coba njaluk tulung ahli Feng Shui…

Ngawekani golput, kudu intens ngenalake surat suwara cacah lima

Sing akeh mengko dudu golput, na­nging golyeng, golongan puyeng