» Kategori : Layang Saka Warga

LSW 08/2017
Bab EjaanTulisan Latin BasaJawa   Keparengaakunanggapiseratanebapak A.J.S. BoediWidada, Payaman, Magelanging LSW PanjebarSemangat No. 5, 4 Februari 2017, kanthiaturkuingngisoriki. III.  pemikiranejaanbasaJawaanarongwarnaikubener, nangingpemikirankuoradijenengiejaandhaerahlanejaannasional, amargabasaJawaikududubasanasional, nangingbasadhaerah. ... Sapepake

LSW 07 / 2017
Kagem Bp. Ismoe Riyanto Maos seratan panjenengan ing PS No. 2-14 Januari 2017. Rasane kaya bali jaman isih sekolah rakyat biyen anane mung seneng lan seneng. Jaman kuwi durung ana handphone lan barang-barang canggih kaya saiki. Nonton bioskop siji-sijine hiburan sing ampuh, ing taun-taun semana pancen ukuran umur pancen di gatekake temenan, yen durung 17 taun nonton film bisa ditulak karo ... Sapepake

LSW 06 / 2017
Bab Cerbung Kunarpa Rada kaget lan gumun, aku maca Cerbung “Kunarpa Ing Gerbong Pungkasan” (PS No. 53), kaca 42, ana ukara: Rangka manungsa iku isih wutuh, posisine lungguh semendhe “….” Jisime Andaryaka ingkang ical sewidak taun kepengker” Sing arep tak komentari bab iki ana rong bab. 1.     Gambar ilustrasi, ... Sapepake

LSW 05 /2017
Nyuwun Keterangan I. Kawaos wonten Kalawarti PS No. 39, kaca 35 rubrik Ngleluri Tulisan Jawa ingkang dipun embani dening Nana Lie, ing seratan Jawi wonten seratan dayadinnaya mawi pasangan Na: utawa Na gandhul. Punika panutan saking pundi lan kados pundi saged makaten. Nyuwun katingkasan ingkang cetha, kula namung manut / ndherek. II. Tembung “Prastawa” ingkang ... Sapepake

LSW 04 / 2017
Oom Telolet Oom … Jarene wis jaman maju…lah kok mung klakson telolet wae, gedhe cilik, tuwa enom, lanang wadon, malahan asale saka kutha gedhe/Jakarta, kaya wong demo unjuk rasa, nyetop kendaraan bus/truk lagi mlaku, diperintah  ngunekake klakson. Kaya ngono kuwi rak nyatane padha kewolak-walik jamane, padhahal rikala jaman biyen nalika aku isih cilik (saiki umurku ... Sapepake

PRINSIP PNBP (PENDAPATAN NEGARA BUKAN PAJAK)
Ketentuan PNBP diatur ing UU No. 20/1997. Ing Polri, PNBP diatur ing PP No 60/2016, ngganti PP No 50/2010. Ana sawetara pitakonan marang pemerintah gegandhèngan karo kenaikan tarif sing cukup dhuwur. Prinsip PNBP manut UU No20/1997 pasal 3 ayat 1: Tarip atas jenis PNBP ditetepaké kanthi nggatèkaké dampak pengenaan marang masyarakat lan kegiyatan usahané, ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen pengin weruh mangsa kepungkur delengen kahanan saiki. Yen pengin ngerti mangsa tembemu mula delengen apa kang mbok tindakake dinane iki

Klik

BUSANA MANTEN PALING DAWA

Busana manten kerep dadi salah sijine faktor penting jroning urusan pesta utawa perayaan. Akeh pasangan kang pengin nduweni kesan jero saka busana kang dipigunakake mau. Mung emane, ora sithik kesan pengin mewah kuwi malah ndadekake repote wong akeh. Salah sijine kaya kang ana ing foto iki, dawaa…. banget sadawane dalan kang ana, nganti-nganti kudu dijaga pulisi! (d/ist)

Pethilan

Masa tenang pilkada diwiwiti

Giliran operasi senyap

Impor kosmetik tambah akeh

Akibat saya akehe wong selfi

Pilkada bareng , sengit ing DKI akur ing daerah

Lan panas rata nalika etunga-etungan suwara