» Kategori : Surabayan

Bentor
“Aku maca ndhuk koran, kabare bentor, be­cak montor, kate dilarang malah nek becak on­thel tambahan diolehi operasi, lha iya koyoke sing arane bentor niku sampek saniki ya aman aman ae, nek encene gak oleh ya biyen kaitan onok bentor, saniki bareng sing arane bentor wis ngembyah ndhuk Surabaya tambah dilarang, encene sakna sing arane wong cilik niku, alasane apa awak dhewe ya ... Sapepake

Demam Berdarah
“Ben usum udan sing arane penyakit demam berdarah niku mesthi meraja lela, malah ndhuk pirang pirang kabu­paten tah kota ndhuk Jatim niki wis ditetepna KLB demam berdarah, artine penyakit niki wis tekan tingkat sing ngu­watirna barek korbane wis akeh. Dadi wong kudu ngati-ati, ngati-ati ndhuk kene artine kudu nyingkiri perilaku sing nggarahi wong kenek demam berdarah utawa akeh ... Sapepake

Ancaman Banjir Longsor
“Udan deres ndina ndina terus nggrojog, kit isuk wis mendhung engkok sore thithik sampek bengi udane nggrojok ya deres ya nggrejih tah muk grimis, tapi prasasat nek wis sore gak onok terange. Ya syukur ae awak dhewe manggon ndhuk Surabaya, sing relative aman, gak kuwatir kenek banjir ban­dhang tah tanah longsor, merga ya gak duwe gu­muk tah gunung, barek gak onok kaline sing ... Sapepake

Selang
“Keri keri niki dadi kabar rame, gak muk ndhuk obrolan ndhuk kantor, pojok kampung tah ndhuk warung kopi tapi viral ndhuk medsos. Ndhuk WA onok ae kreasine sing ngrem­bug masalah prostitusi artis artis terkenal. Apamaneh artis artis mau ketangkep tangan ndhuk Surabaya pas padha transaksi prostitusi. Nek kandhane arek Surabaya nyewakna selang. Sing dadi gedheg gedheg niku regane ... Sapepake

Hoax
“Hoax niki istilah anyar gae awak dhewe, istilah hoax onok marine sing arane telpun pinter anjrah ndhuk masyarakat terus sing arane internet wis dadi kebutuhan. Hoax nek awak dhewe ya ngarani mbu­juki, tah ngapusi, kabar bohong tah nek dulur Ke­bumenan nglomboni. Sing arane hoax niku macem macem onok sing ngrugekna, onok sing muk gae sensasi tah banyolan. Lha nek sing dadi rame ... Sapepake

Gak Pilih Panggonan
“Sing arane musibah ndhuk Indonesia keri keri niki gak pilih pilih enggon. Sing manggon ndhuk gunung kenek musibah gunung mbledhos, sing ndhuk pegu­nungan onok longsor, sing manggon ndhuk pesisir kenek tsunami, sing manggon ndhuk lemah rata kenek angin lesus tah lindhu utawa banjir. Musibah banjir, longsor, tsunami, lindhu, angin lesus genti genten nerjang bangsa niki. Dadi sing ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ati kang atos gampang nemoni dalan buntu.

Klik

BANGUNAN MODEL DHUWIT

Dhuwit pancen mujudake alat tukar kang penting kanggo masyarakat dunia. Saking pentinge nganti-nganti dadi inspirasi pembangunan sawijining gedhung ing Kaunas, Lithuania. Desain bangunan tingkat iki katon nyolok kanthi desain dhuwit minangka wujud fasad njaba bangunan ksb. (d/ist)***

Pethilan

Banyu Tarum Barat saya reget

Kan wis wiwit ndhisik?!

Pulisi kangelan ngluru sing nindakake teror obong-obong montor ing Semarang

Mumpung Imlek, coba njaluk tulung ahli Feng Shui…

Ngawekani golput, kudu intens ngenalake surat suwara cacah lima

Sing akeh mengko dudu golput, na­nging golyeng, golongan puyeng