» Kategori : Surabayan

Pilkada Serentak
“Tanggal 15 Februari niki Presiden netepna dadi libur nasional, mergane ndhuk dina niku onok 101 dhaerah sing milih gubernure, bupatine tah waliko­tane, gae sing gak nganakna pilihan ya melok diliburna pisan. Sing nganakna pilkada onok pitung provinsi, 76 kabupaten barek 18 kota. Nah sing katon umek barek rame ya pilkada ndhuk Jakarta, mergane Ja­karta dadi ibukota Negara dadi ... Sapepake

Sekolah Mbayar
“Mulai Januari niki sekolah SMAN barek SMKN ndhuk Surabaya wis wiwit mbayar gae SMA mbayare Rp. 150 ewu sewulan terus gae SMK lebih kurang Rp. 200 ewu, nek dipikir ya isih termasuk murah diban­dhingna sekolah swasta sing apik, tapine masalah niki ya dadi rame ndhuk masyarakat, tibake kon mbayar semono ae akeh sing keberatan, sampek ewonan, arti­ne masyarakat encene akeh sing ... Sapepake

I r i
“Iri sing kate tak omongna ndhuk kene duduk awak dhewe meri barek dulur, tangga, tah kanca perkara bandha donya tah jabatan, tapi iri sing kate tak kandhakna iri perkara prengetan taun baru. Awak dhewe wong Jawa ya duwe tanggalan Jawa sing taun barune tiba ndhuk tanggal 1 Sura, tapine saniki gae wong Jawa, tekane taun baru tanggalan Jawa niku arang sing nyambut sacara pribadi kelompok ... Sapepake

Laporan
“Fenomenane wis gak apik, laporan genti genten nafase wis politik athik dilambari dhendham barek telek menang-menangan, tontoken tah marine Ahok dilaporna terus  pentholane FPI genti dilaporna, marine Megawati dilaporna, terus laporan pelecehan lambang Negara, nek tak tontok kok suwasane polih koyok arek cilik, antem anteman gak onok sing gelem ngalah, gak onok sing nyadhari ... Sapepake

Bebas Narkoba
“Polisi kepengin enggal-enggal Indonesia isok bebas narkoba. Ketoke taun 2017 dadi taun niat kenceng Polri sing kate mbebasna Negara iki saka ancaman narkotika sing sifate ngrusak bangsa. Gurung genep sewulan ndhuk taun 2017 niki polisi wis nembak mati Bandar narkoba wong papat, gak baen-baen mergane sasuwene niki jarang onok Bandar narkoba sing ditembak sampek mati. Bandar sing ... Sapepake

Bebas Narkoba
“Polisi kepengin enggal-enggal Indonesia isok bebas narkoba. Ketoke taun 2017 dadi taun niat kenceng Polri sing kate mbebasna Negara iki saka ancaman narkotika sing sifate ngrusak bangsa. Gurung genep sewulan ndhuk taun 2017 niki polisi wis nembak mati Bandar narkoba wong papat, gak baen-baen mergane sasuwene niki jarang onok Bandar narkoba sing ditembak sampek mati. Bandar sing ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen pengin weruh mangsa kepungkur delengen kahanan saiki. Yen pengin ngerti mangsa tembemu mula delengen apa kang mbok tindakake dinane iki

Klik

BUSANA MANTEN PALING DAWA

Busana manten kerep dadi salah sijine faktor penting jroning urusan pesta utawa perayaan. Akeh pasangan kang pengin nduweni kesan jero saka busana kang dipigunakake mau. Mung emane, ora sithik kesan pengin mewah kuwi malah ndadekake repote wong akeh. Salah sijine kaya kang ana ing foto iki, dawaa…. banget sadawane dalan kang ana, nganti-nganti kudu dijaga pulisi! (d/ist)

Pethilan

Masa tenang pilkada diwiwiti

Giliran operasi senyap

Impor kosmetik tambah akeh

Akibat saya akehe wong selfi

Pilkada bareng , sengit ing DKI akur ing daerah

Lan panas rata nalika etunga-etungan suwara