» Kategori : Surabayan

Kejem Nemen
“Masya Allah, kok onok ya wong kejeme koyok ngono, nyawane wong gak onok ajine blas, barek gak duwe rasa welas, nek duduk kelakuane setan gak onok maneh, dulur sing arane setan niku onok setan jin barek onok setan me­nung­sa, mbok nek menungsa wis dadi setan sing arane mahluk ndhuk donya niki gak onok sik isok ngalahna kejeme, tontoken tah pembunuhan ndhuk Pulo Mas Jakarta ... Sapepake

Kejem Nemen
“Masya Allah, kok onok ya wong kejeme koyok ngono, nyawane wong gak onok ajine blas, barek gak duwe rasa welas, nek duduk kelakuane setan gak onok maneh, dulur sing arane setan niku onok setan jin barek onok setan me­nung­sa, mbok nek menungsa wis dadi setan sing arane mahluk ndhuk donya niki gak onok sik isok ngalahna kejeme, tontoken tah pembunuhan ndhuk Pulo Mas Jakarta ... Sapepake

Taun Anyar
“Subhanallah temene awak dhewe gak patek krasa, dadakan rong dina maneh wis mlebu taun anyar, taun 2017. Aku muk ngelingna, ojok seneng-seneng, ganti ta­un artine awak dhewe niku umur wis kurang setaun maneh, artine saya cedhak barek sing arane antrian ngadhep ndhuk Gusti Allah, lha nek saniki ndhuk ganti taun niku awak dhewe terus seneng-seneng, sampek ma­buk-mabukan, ... Sapepake

Virus HIV
“Masyaallah jumlahe wong sing kenek HIV (Human Immuno Deficiency Virus), yaiku virus sing nyerang  daya tahan tubuh sing njalari lelara AIDS (Acquired Immuno Deficiency Syndrome), penyakit kumpulan maneka  gejala lelara saka akibat saya ringkihe sistem lan fungsi kekebalan tubuh dening  virus HIV, ndhuk Indonesia mundhak dina gak mundhak suda tapine malah ... Sapepake

Lindhu Aceh
“Subhanallah, masyaallah, onok lindhu maneh ndhuk Aceh Subuh Rebo nem Desember wingi, masiya gak ge­dhe koyok pas lindhu barek tsunami biyen tapine korbane cukup akeh, omah sing ambruk gak thithik, terusan bangunan ruko, mesjid barek kantor ya  pirang-pirang sing rusak barek ambruk pisan. Sing paling parah dialami ndhuk kabupaten Pidie Jaya, ya untung ae lindhune gak athik ... Sapepake

Bengawan Solo Riwayatmu Kini
“Bengawan Solo riwayatmu ini  ………dimusim hujan air meluap sampai jauh…. mbok temen saniki sing arane banyune bengawan Solo gae banjire kota-kota sing diliwati kali le­gendaries niku. Saniki sing arane banjir Bengawan Solo tambah nemen, ndhik hilir wis rodok kurang merga digawekna su­dhetan, tapi saniki sing kenek ndhuk hulu koyok dhaerah ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Jroning urip iki, mbokmenawa kita ora cukup becik kanggone kabeh wong, nanging kita bakal tansah dadi kang paling becik kanggone sahabat kita

Klik

WIT NATAL MLAKU

Ornamen abang lan cahya lampu akeh ngrenggani papan-papan publik sasuwene perayaan Natal. Ing kana kene ora lali akeh hiasan wit Natal. Nanging sing siji iki ana tampilan wit Natal kang ora biyasa lan bisa digawa menyang ngendi-endi. Yup, wit Natal unik iki digawe saka rambut kang dimodel saemper wit Natal saengga bisa mlaku menyang ngendi-endi. (d/ist)***

Pethilan

Guru dijak nyusun soal ujian akhir SMP/SMA/SMK

Jawabane tetep padha, bondha bandhi ...

Demo ngedhunake daya saing buruh lokal

Nanging ana bab liya sing mundhak, dalanan macet!

Kompetensi buruh Indonesia perlu ditingkatake

Ben ora mung jago demo!