» Kategori : Dredah Masalah

Densus 88 Nangkep Wong Sakulawarga
Tim Densus 88 Antiteror nangkep wong sakulawarga ing Tasikmalaya, Jawa Barat, mentas iki. Wong sakulawarga mau dinuga gegayutan karo teroris sing wis ditangkep sawatara wektu kepungkur. Sakulawarga iku yaiku Tutin Sugiarti (37), lan sisihane, Hendra Gunawan (39), sarta anake, Abza Algifari Putra (11). Telu-telune ditangkep ing omah kontrakane ing Kampung Pa­dasuka RT-03/05, Kelurahan ... Sapepake

La Nyalla Mattaliti Dituntut Bui 72 Sasi
Tilas Ketua Umum Kamar Dagang dan Industri (Kadin) Jawa Timur La Nyalla Mattaliti dituntut ukuman kunjara nem taun ing sidhang ing Pengadilan Tipikor Jakarta, mentas iki. Jaksa Penuntut Umum (JPU) uga nga­jap marang majelis hakim menehi ukum­an dhendha Rp 500 yuta subsider kuru­ngan nem sasi lan mbayar ganti kapitu­nan negara kehe Rp 1,1 miliyar. Ing surat tuntutan kang ... Sapepake

Tilas Wabup kesrimpet korupsi DAK Dindik Ponorogo
Tilas Wakil Bupati Pono­rogo Yuni Widya­ningsih saguh disidhang merga perkara korupsi dana proyek pengadaan alat peraga pendhidhikan saka dana alokasi khusus kang ndadekake tersangka.   Kepala Seksi Pidana Khusus (Kasipidsus) Kejaksaan Negeri (Kejari) Ponorogo Happy Al Habiebie ngandhakake, bab iki dikandhakake Yuni Widyaningsih utawa sing akrab diundang Ida nalika ... Sapepake

Bupati Nganjuk Ditangkep KPK
Komisi Pemberan­tasan Korupsi (KPK) netepake Bupati Nganjuk, Jawa Timur rong periode uga minangka Ketua DPC PDIP Kabupaten Nganjuk Taufiqur­rahman minangka tersangka tindak pidana korupsi.   Katrangan panetepane Bupati Nganjuk Taufiqurrahman minangka tersangka dipratelakake dening Ketua KPK Agus Rahardjo sabubare nampa kunjungan Kapolri Jenderal Pol Tito Karnavian ing ... Sapepake

Wali Kota Madiun Ditahan KPK
Komisi Pemberantasan Ko­rupsi (KPK) nahan Wali Kota Madiun, Bambang Irianto gegayutan panduga nampa gratifikasi utawa beselan utawa penye­lenggara negara melu dadi pemborong pembangunan Pasar Besar Kota Madiun 2009-2012. Bambang ditahan ing Rumah Tahanan (Rutan) Kelas 1 Jakarta Timur. Kepala Bagian Pemberitaan dan Publikasi KPK Priharsa Nugraha ngandhakake, Bambang ... Sapepake

Njaluk mundhak UMK, Bupati Sambari Dipeksa Neken Revisi

Bupati Gresik Sambari Halim Radianto dening buruh dipeksa nan­dhatangani undhake upah minimum kabu­paten (UMK) gedhene Rp 3.700.000. Revisi undhak-undhakan UMK kasebut merga enggal dikirimake marang Gubernur Jawa Timur. Bupati Gresik Sambari Halim Radianto ‘kepeksa’ nandhatangani usulan revisi UMK 2017. Ing surat revisi Nomer: 560/2016/437.58/2016 tanggal 17 Nopember ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Jroning urip iki, mbokmenawa kita ora cukup becik kanggone kabeh wong, nanging kita bakal tansah dadi kang paling becik kanggone sahabat kita

Klik

WIT NATAL MLAKU

Ornamen abang lan cahya lampu akeh ngrenggani papan-papan publik sasuwene perayaan Natal. Ing kana kene ora lali akeh hiasan wit Natal. Nanging sing siji iki ana tampilan wit Natal kang ora biyasa lan bisa digawa menyang ngendi-endi. Yup, wit Natal unik iki digawe saka rambut kang dimodel saemper wit Natal saengga bisa mlaku menyang ngendi-endi. (d/ist)***

Pethilan

Guru dijak nyusun soal ujian akhir SMP/SMA/SMK

Jawabane tetep padha, bondha bandhi ...

Demo ngedhunake daya saing buruh lokal

Nanging ana bab liya sing mundhak, dalanan macet!

Kompetensi buruh Indonesia perlu ditingkatake

Ben ora mung jago demo!