» Kategori : Dredah Masalah

Teror ngobong kendharaan Dinuga Ditindakake Kelompok Terlatih
Teror ngobong kendharaan ing Semarang lan saindenging dinuga ditindakake dening kelompok profesional lan terlatih. Sasarane dudu ban­dha, nanging kanggo nyiptakake rasa ora jenjeme masyarakat. Tandha-tandha kasebut dikandhakake kriminolog Universitas Diponegoro Dr. Nu­rochaeti Rebo (6/2) kepungkur. Wanita sing akrab diaruh-aruhi Eti iki nyebutake, kelompok teror kasebut dudu ... Sapepake

Rajapati Jurnalis, Jokowi Ora Ngerti ‘Detail’ Remisi
Para wartawan ing sakehing kutha dhek Jumat (25/1) kepungkur bareng sarege­degan nganakake unjuk rasa. Tun­tu­t­ane padha: Ngajap marang Pre­siden Joko Widodo (Jokowi) mba­tal­ake remisi kanggo I Nyoman Su­srama, utege rajapati marang war­tawan Jawa Pos Radar Bali AA Gde Bagus Narendra Prabangsa. Nanging, engga pawarta iki di­tulis, Jokowi durung ... Sapepake

Bupati Mojokerto Divonis 8 Taun
Kudu mbalekake dhuwit negara Rp 2,75 miliyar Sidhang kasus Mustofa Kamal Pasa (MKP) wis rampung ing Pengadilan Tipikor Surabaya ing Sidoarjo dhek Senin (21/1) kepungkur. Bupati Mojokerto iku divonis 8 taun merga luput nampa beselan Rp 2,75 miliyar ing pengu­rusan idin ngedegake 22 tower ing Kabupaten Mojokerto. Mustofa kabukten nampa beselan liwat ajudane Lutfhi Arif Mutaqqin ... Sapepake

Aturan Anyar, Kabeh Tahanan KPK Kudu Diborgol
Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) ngecakake aturan anyar kanggo para tahanan. Wiwit taun iki, kabeh tahanan kang metu saka rumah tahanan (ru-tan) cabang KPK bakal diborgol. Ke­-jaba kanggo pengamanan, upaya kasebut mujudake srana pendhidhikan masyarakat. Pemborgolan ditindakake sadu­runge lan sawise tahanan nindakake papriksan ing gedhong KPK. Tahanan uga diborgol nalika nuju ... Sapepake

Jalaran srempetan, Tembak-tambakan!
Aksi koboi dalanan dumadi ing Jakarta Selasa bengi (25/12). Aksi uber-uberan ing ratan, di­sartani tembakan, engga nuwuhake kur­ban jiwa sawijining perwira mene­ngah Letkol CPM Dono Kuspriyanto sing tugase ing Pulisi Militer Angkatan Darat (Pomad). Dene wong sing nindakake pe­nembakan yaiku Serda Jhoni Risdianto, oknum anggota TNI AU sing tugase ing satuan Pulisi Militer ... Sapepake

Tsunami Selat Sunda Disebabake Longsoran
Sebab-sebab dumadine tsunami ing Selat Sunda sajak wis gamblang. Adhedhasar asil panalitian gabungan, sing nyebabake yaiku longsore perangan badan (flank/partial collapse) Gunung Anak Krakatau (GAK). Akibate, material vulkanis sing cacahe akeh ba­nget njegur segara. Badan Meteorologi, Klimatologi, dan Geofisika (BMKG) netepake panalitene marang citra satelit. Tampilan citra satelit ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ati kang atos gampang nemoni dalan buntu.

Klik

BANGUNAN MODEL DHUWIT

Dhuwit pancen mujudake alat tukar kang penting kanggo masyarakat dunia. Saking pentinge nganti-nganti dadi inspirasi pembangunan sawijining gedhung ing Kaunas, Lithuania. Desain bangunan tingkat iki katon nyolok kanthi desain dhuwit minangka wujud fasad njaba bangunan ksb. (d/ist)***

Pethilan

Banyu Tarum Barat saya reget

Kan wis wiwit ndhisik?!

Pulisi kangelan ngluru sing nindakake teror obong-obong montor ing Semarang

Mumpung Imlek, coba njaluk tulung ahli Feng Shui…

Ngawekani golput, kudu intens ngenalake surat suwara cacah lima

Sing akeh mengko dudu golput, na­nging golyeng, golongan puyeng