» Kategori : Dredah Masalah

Rp 550 milyar diabul-abul PT First Travel
Rikala waiting list haji sangsaya suwi, ibadah umrah dadi pilihan. PT First Travel saka Jakarta dhestun mentala ngapusi para jemaah modal cekak kasebut. Kanthi tarip sing “banting rega”, wekasane isih ana 35.000 jemaah umrah sing ora bisa budhal, mangka wis ngeruk dhuwit Rp 550 milyar. Sing lucu, rikala para korban nangis-nangis ing DPR, malah ngancam demo yen pemerintah suthik ... Sapepake

Wapres Jusuf Kalla: Gembong Narkoba Kudu Diukum Mati
Penyelundupan sabu-sabu sa-ton ora mung ndadekake pawongan  ora jenjem, nanging uga njengkel­ake banget. Kepriye ora, yen sabu-sabu iku nganti mider, barang karam kasebut bakal ngrusak panguripane wong sing migunakake kehe 5 yuta, sing akeh-akehe kanoman. Wakil Presiden Jusuf Kalla (JK) uga nganggep para gembong narkoba sing kesangkud ing penyelundupan sabu-sa­bu sa-ton ... Sapepake

Dimas Kanjeng Taat Pribadi Divonis Ukuman Kunjara 18 Taun
Ponis kunjara 18 taun sing ditibakake Pengadilan Negeri Kraksaan, Kabupaten Probolinggo, Jawa Ti­mur marang Dimas Kanjeng Taat Pribadi, klebu entheng. Priya sing ngaku saguh ni­­kelake dhuwit sacara gaib iku dinya­tak­ake kabukten minangka utege kasus ra­japati marang wong loro sing nate nganut dheweke. Yaiku Abdul Ghani lan Ismail Hidayah. Ukuman iku ndadekake ... Sapepake

WNA Gawe Pusat Apus-Apus ing Indonesia
Petugas gabungan Polri kasil ngamanake puluhan warga negara asing (WNA) asal Tiongkok lan Taiwan kang dinuga dadi komplotan kejahatan siber in­ternasional. Para durjana iku dia­manake saka kutha papat, yaiku Ba­tam, Surabaya, Jakarta, lan Bali. Saka Surabaya Polri kasil nga­manake WNA 93 ing omah mewah papat ing Graha Famili Surabaya, Sabtu (29/7) surup nganti ... Sapepake

Polda Metro Jaya Kasil Nggagalake Penyelundupan Sabu-Sabu 1 Ton
Sajake Indonesia pancen dadi swargane para bandar, penyelundup, lan pengedar narkoba. Senajan wis akeh sing di­bikut aparat lan malah diukum ma­ti, nanging para bandar lan pe­ngedar narkoba ora kapok. Nyatane ing njero tahanan isih meksa bisa nyetir bisnis narkobane, sauntara kiriman narkoba saka liya negara uga isih meksa diselundupake me­nyang Indonesia lan dina Kamis esuk ... Sapepake

Setya Novanto Wusanane Ditetepake Dadi Tersangka
Penyidik Komisi Pem-berantasan Korupsi (KPK) akhire netepake Ketua DPR Setya No-vanto dadi tersangka kasus panduga korupsi Kartu Tanda Penduduk elektronik (e-KTP). Novanto disangka nerak Pasal 3 utawa Pasal 2 ayat 1 UU No-mer 20 Taun 2001 ngenani Pemberan-tasan Tindak Pidana Korupsi. “KPK netepake SN minangka tersangka anyar ing perkara e-KTP,” kandhane Ketua KPK Agus ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Brubah lan tangi luwih edi banget tinimbang meneng lan mung ngimpi tanpa nindakake apa-apa.

Klik

Pejabat Lomba Mangan Krupuk

Pengetan dina Ulang Taun Kamardikan RI ing ngendi-endi ditindakake kanthi maneka acara lan lomba. Semono uga ing Pemkot Semarang. Mung sing rada beda, sing dadi pesertane ing kene yakuwi pejabat-pejabat Pemkot lan DPRD, Kapolres, Danlanal lan Dandim. Katon ing gambar sawenehing pejabat kanthi kebak semangat lan cepet-cepetan melu lomba mangan krupuk kang digelar ing Balai Kota Semarang. (d/ist)***

Pethilan

Niyate Panitia Angket DPR marang KPK konangan

Sapinter-pintere mbungkus tai, wusana mambu uga

Gegandhengan klawan Merah Putih kang kuwalik, Malaysia resmi njaluk ngapura

Kok dibolan-baleni terus ya?

Ana kampanye anti korupsi liwat gambar kartun

Saking lucune koruptor kita