» Kategori : Dredah Masalah

Densus 88 Bongkar Rencana Bom Bali
Densus 88 Antiteror nemokake bukti anyar gegayutan Rabbial Muslim Nasution (RMN) (24), pelaku bom bunuh dhiri ing Mapolrestabes Medan dhek sawatara wektu kepungkur. Dheweke dinuga ke­taman paham radikal saka sisihane kang jeneng cekakane DA. Asil panalitene pu­lisi, pranyata DA kerep ngunjungi nara­pidana teroris (napiter) ing Lapas  Wa­nita Kelas II ... Sapepake

Residivis Mbobol ATM Rp 60 Yuta
Tumindak kejahatan kang nyasar kurban ing sawijining mesin Anjungan Tunai Mandiri (ATM) bali dumadi ing Surabaya. Sa­iki, Unit Jatanras Satreskrim Polrestabes Surabaya kasil mbongkar komplotan apus-apus kang nyasar kurban nalika ana ing mesin ATM. Sadurunge, Unit Resmob Satreskrim Polrestabes Surabaya kasil miyak prak­tek kejahatan klawan cara ngganjel me­sin ATM nganggo sada ... Sapepake

Stefanus Farok Nurtjahja Buron 5 Taun Kasus Century Ditangkep
Sasuwene rong taun pungkasan iki, Kejaksaan Agung kasil ngamanake buron kehe ka346. Buron kang ditangkep pungkasan iki yaiku Stefanus Farok Nurtjahja, kapidana kasus Bank Century. Kepala Pusat Penerangan Hukum (Kapuspenkum) Kejaksaan Agung Mukri nerangake, Stefanus Farok diamanake dhek Selasa (29/10) sore. Panangkepe ditindakake dening tim gabungan intelijen saka Kejaksaan Agung, ... Sapepake

Nglawan, Bandar SS Dibedhil Mati
Tumindak tegas tansah ditindakake dening pulisi marang bandar narkoba. Hariyanto, bandar kang arep ngirimake sabu-sabu (SS) bobote 6 kilogram saka Surabaya menyang Madura, dibedhil mati dening aparat Polda Jawa Timur dhek Minggu (27/10) kepungkur. Wadireskoba Polda Jatim AKBP Teddy Suhendyawan ngadhakake, Ha-riyanto dibedhil merga nglawan petu-gas nalika arep ditangkep. Wiwitane, ... Sapepake

Kasus Katembake Mahasiswa Kendari Durung Kawiyak
Anggota Pulisi enem kang dinuga nggawa bedhil nalika ngamanake demonstrasi 26 September ke-pungkur kabukten luput. Ing sidhang disiplin polri ing Provos Polda Sultra, dheweke kabeh divonis kunjara suwene 21 dina ing sel Provos Polda Sultra. Nanging, engga tulisan iki diunggahake cetak, durung genah apa pulisi enem kuwi kang mbedhil mati mahasiswa loro Universitas Halu Oleo (UHO), Immawan ... Sapepake

Bojone Dhewe Diobong
Maspuryanto, sisihan kang tega lan metala ngobong bojone iku wis ketangkep. Dheweke di­tangkep pulisi ing Lasem, Rembang (Jawa Tengah). “Kabeh iku asil sesam­bunganke karo polres ngenggon,” kan­dhane Wakapolrestabes Surabaya AKBP Leonardus Simarmata mentas iki. Leo nerangake, niyat trekahe perkara kasebut saiki wis genah. Disumurupi, pri­ya 47 taun ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nalika kowe anyel lan rumangsa gela, mula dina iku satemene kowe lagi ajar bab katumemenan.

Klik

DIGITALISASI WAYANG

Jroning upaya nylametake barang sejarah kayadene wayang, Keraton Yogyakarta wiwit 2019 iki nindakake digitalisasi jroning wujud foto. Kanthi anane wayang digital mula bakal nggampangake masyarakat ndeleng kanthi detail lan rinci Wayang Keraton iki. Dinane iki pihak Keraton Yogyakarta wis kasil nindakake digitalisasi rong kothak wayang kulit saka 14 kothak kang ana. Pancen rada rendhet, merga sak kothak wae bisa ngentekake wektu sasen-sasen, amarga jroning sak kothak kuwi ana atusan wayang kang kudu didigatalisasi siji mbaka siji kanthi detail banget. Asile bisa dideleng ing website kraton jogja.id (d/ist)

Pethilan

Dhuwit ijolan korupsi Rp 477.359 milyar ditampa

Yen dietung siji-siji pirang dina ya kuwi?

Sing nindkake teror nganggo air keras kawiyak

Bisa dikon cuci tangan dhisik kuwi…

Mlebu BUMN, Ahok diajab mundur saka partai

Sing durung-durung wis nulak Ahok, mundur wae saka BUMN