» Kategori : Dredah Masalah

Kurban longsor Banaran tampa santunan
Maya (22), ora kuwawa ngempet sedhihe atine. Dheweke tansah kelingan bapake Moh Muklas (48) sing katut dadi kurban mati musibah lemah longsor ing Dhusun Tangkil, Desa Banaran, Kecamatan Pulung, Kabupaten Ponorogo (Jatim), Sabtu (1/4) kepungkur. Maya ora nate mbayangake bakal pisah karo bapake klawan cara kang nrenyuhake kasebut. Bareng karo mbakyune, Wasti, lan ibune, Rumini, Maya kudu ... Sapepake

Rajapati iki Diprentah Abah
Saksi lima ditekakake jaksa penuntut umum (JPU) Kejati Kabupaten Probolinggo ing sidhang kasus ra-japati Abdul Gani klawan kadakwa Taat Pribadi alias Dimas Kanjeng Taat Pribadi Kemis (6/4) kepungkur. Sidhang ing Pe­ngadilan Negeri (PN) Kraksaan iku, salah sawijining saksi ngandhakake yen raja­pati marang kurban diprentah Abah Ker­tonegoro. Kalimane saksi iku yaiku saksi saka ... Sapepake

Evakuasi Kurban Kepalang Kahanan lan Cuaca
Swasana  nrenyuhake  dumadi nganti limang dina sabubare bencana longsor Dhusun Tangkil, De­sa Banaran, Kecamatan Pulung, Kabu­paten Ponorogo, Sabtu (1/4) kepungkur. Proses evakuasi kurban sepisanan nem­be nemokake jisim loro. Lelorone jisim iku ditemokake ing jugrugan omah sing kurugan lemah. Dheweke sakloron kuwi dinuga ora klakon metu ngomah nalika longsor ... Sapepake

Warga Mojokerto Nglurug Kantor Bupati
Atusan warga Desa Lakardowo, Kecamatan Jetis, Kabupaten Mojokerto, nggelar dhemo ing ngarep kantor bupati. Warga kasebut ndhe­sek pemkab supaya nutup PT Putra Restu Ibu Abadi (PRIA). Pandhesek iku jalaran anane pence­maran lingkungan berat kang ditindak­ake perusahaan pengelola limbah bahan berbahaya dan beracun (B3) iku wis ma­taun-taun iki. Pandhesek iku uga ... Sapepake

Pasutri Sing Gawe Vaksin Palsu Dibui
Hidayat Taufiqurahman diganjar 9 taun, dene Rita Agustina diukum 8 taun. Kasus sumebare vaksin palsu kang gawe ora jenjeme masyarakat ing tengahing taun 2016 kepung-kur akhire tuntas tas. Durjana utamane loro sing gawe vaksi palsu kasebut, yaiku Hidayat Taufiqurahman lan Rita Agustina,  wis ditibani ukuman kunjara dening Pe­ngadilan Negeri (PN) Bekasi. Ukuman sa­ngang ... Sapepake

Adhi Ipene Jokowi Ngakoni Mbiyantu Kadakwa
Adhi ipene Presiden Joko Widodo (Jokowi), Arif Budi Sulistyo, ngaku mbiyantu kadakwa kasus panduga beselan (suap) Ramapanicker Rajamohanan Nair alias Rajesh Rajamohanan Nair kanggo ngurusake tax amnesty.   Ramapanicker Rajamohanan Nair alias Rajesh Rajamohanan Nair nujudake country director PT EK Prima Ekspor (EKP) Indonesia dalasan president director and director far east ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita weruh prau ing sandhuwure banyu kuwi bab kang lumrah, nanging dadi bebaya yen ana banyu ing njero prau. Mula kita kena mapanake ati iki ing jagad nanging aja nganti mapanake jagad ksb ing ati kita

Klik

MAYIT BAYI ?

Akeh restoran ing donya iki padha nyoba nyuguhake panganan kanthi cara kang aneh-aneh. Salah sijine kaya ing The Magic Restroom Cafe ing California iki. Restoran iki nyuguhake panganan kanthi tema “mangan mayit”. Senajan jabang bayi kang ana ing meja iki mung ethok-ethokan wae alias digawe saka pudhing. (d/ist)***

Pethilan

Ngrampungake kasus DPD kudu liwat jalur hukum

Sauger dudu hukum rimba

Mediasi Kraton Surakarta gagal

Ora usah dirujukake, rak kesel dhewe

Kursi DPRD Jatim, Jateng lan Jabar tambah

Taman Kanak-kanake saya rame…