» Kategori : Dredah Masalah

Tilas Wabup kesrimpet korupsi DAK Dindik Ponorogo
Tilas Wakil Bupati Pono­rogo Yuni Widya­ningsih saguh disidhang merga perkara korupsi dana proyek pengadaan alat peraga pendhidhikan saka dana alokasi khusus kang ndadekake tersangka.   Kepala Seksi Pidana Khusus (Kasipidsus) Kejaksaan Negeri (Kejari) Ponorogo Happy Al Habiebie ngandhakake, bab iki dikandhakake Yuni Widyaningsih utawa sing akrab diundang Ida nalika ... Sapepake

Bupati Nganjuk Ditangkep KPK
Komisi Pemberan­tasan Korupsi (KPK) netepake Bupati Nganjuk, Jawa Timur rong periode uga minangka Ketua DPC PDIP Kabupaten Nganjuk Taufiqur­rahman minangka tersangka tindak pidana korupsi.   Katrangan panetepane Bupati Nganjuk Taufiqurrahman minangka tersangka dipratelakake dening Ketua KPK Agus Rahardjo sabubare nampa kunjungan Kapolri Jenderal Pol Tito Karnavian ing ... Sapepake

Wali Kota Madiun Ditahan KPK
Komisi Pemberantasan Ko­rupsi (KPK) nahan Wali Kota Madiun, Bambang Irianto gegayutan panduga nampa gratifikasi utawa beselan utawa penye­lenggara negara melu dadi pemborong pembangunan Pasar Besar Kota Madiun 2009-2012. Bambang ditahan ing Rumah Tahanan (Rutan) Kelas 1 Jakarta Timur. Kepala Bagian Pemberitaan dan Publikasi KPK Priharsa Nugraha ngandhakake, Bambang ... Sapepake

Njaluk mundhak UMK, Bupati Sambari Dipeksa Neken Revisi

Bupati Gresik Sambari Halim Radianto dening buruh dipeksa nan­dhatangani undhake upah minimum kabu­paten (UMK) gedhene Rp 3.700.000. Revisi undhak-undhakan UMK kasebut merga enggal dikirimake marang Gubernur Jawa Timur. Bupati Gresik Sambari Halim Radianto ‘kepeksa’ nandhatangani usulan revisi UMK 2017. Ing surat revisi Nomer: 560/2016/437.58/2016 tanggal 17 Nopember ... Sapepake

Bom ing Gereja Oikumene;
Aparat penegak hukum diajap tegas anggone nindak para durjana teror, klebu durjana kang nindakake pengeboman ing ngarep Gereja Oikumene, Samarinda. Kurban balita akhire mati siji. Bab iku dipratelakake dening Ketua MPR Zulkifli Hasan. Manut Zulkifli, tumindak pengeboman iku mujudake tumindak kriminal sing bisa ngganggu kerukunane umat ber­agama ing Indonesia. “Wong ... Sapepake

Sesasi Nampa Dhuwit Pungli Rp 6 M
Direktur Operasional dan Pengembangan Bisnis PT Pelindo III Rahmat Satria mentas iki ditangkep tim Satgas Saber Pungli (Sapu Bersih Pungutan Liar). Satria dinuga nampa dhuwit ora resmi saka kontainer barang impor. Rahmat Satria ing saben sasine dinuga nampa dhuwit pungli iki nganti milyaran rupiah. Cara kang ditindakake yaiku njaluki dhuwit kontainer impor kang ana ing Terminal ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen terus sesambat marang apa kang ora kita duweni, urip iki ora bakal tau rumangsa cukup

Klik

Njala Paku

SABER, cekakan saka Sapu Bersih Ranjau, yakuwi kelompok sukarelawan ing Jakarta kang nduweni tujuan nyapu resik paku kang kececeran ing dalan-dalan ibu kota. SABER dumadi saka wong-wong kantoran, tukang ojek, mahasiswa, lan warga liyane kang gotong royong mesthekake saben aspal aman diliwati dening sepedhah montor utawa mobil. (d/ist) ***

Pethilan

Ade Komarudin dicopot: aku rapapa

Setya Novanto: aku rapadha

Baline Setnov dadi Ketua DPR luwih akeh ngundang pacela¬thon

Gara-gara papa ora tau legawa

Ketua DPR enggal diganti

Gumantung karepe papah…