» Kategori : Dredah Masalah

Mrawasa bocah 12, M. Aris Bakal Enggal Dikebiri
Priya kang mrawasa lan nindakake pelecehan seksual marang bocah-bocah sajake pancen kudu diukum sing abot. Apa maneh yen kurbane luwih saka bocah siji. Keadilan iku kang dituduhake para hakim Pengadilan Tinggi (PT) Jawa Timur ing kasus kang njiret M.Aris. Permohonan bandhing kang dijokake priya bejat pikirane iku ditulak PT. Warga Mengelo, Sooko, Kabupaten Mojokerto, kang ditangkep ... Sapepake

Kejari Surakarta Ketangkep KPK
Kejaksaan Agung (Kejagung) liwat Jaksa Agung Muda (JAM) Pengawasan Muhammad Yusni lan JAM Intelijen Jan S Maringka ngeterake jaksa Kejaksaan Negeri Surakarta, Satriawan Sulaksono (SSL), menyang Gedhong Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) ing Jakarta, Rebo (21/8). Satriawan Sulaksono dadi buron KPK sawise ucul saka operasi tangkap tangan (OTT) gegayutan perkara beselen (suap) lelang proyek ... Sapepake

Pulisi Diserang Simpatisan Ajaran JAD
Jaringan Imam Mustofa kawiyak. Imam kang dinuga anggota teroris iku nyerang Aiptu Agus Sumarsono ing Mapolsek Wonokromo, Surabaya, Sab­tu (17/8) iku mujudake simpatisan Ja­maah Ansharut Daulah (JAD). Pulisi isih nlesih sel-sel jaringane ing Jawa Tengah lan Surabaya. Bab iki dipratelakake Kapolri Jenderal Polisi Tito Karnavian nalika niliki Agus ing Rumah Sakit Bhayangkara, Senin ... Sapepake

Perkara Beselan, Haris Diukum 2 Taun, Muafaq 18 Sasi
Majelis hakim Pengadilan Tindak Pidana Korupsi Jakarta nibakake vonis Kepala Kantor Wilayah Kementerian Agama (Kemenag) Provinsi Jawa Timur nonaktif Haris Hasanuddin pidana kunjara suwene 2 taun lan Kepala Kantor Kemenag Gresik nonaktif Muham­mad Muafaq Wirahadi suwene karote­ngah taun. Lelorone kabukten menehi suap (beselan) marang Muhammad Ro­mahurmuziy alias Rommy kang ... Sapepake

Tilas Dirut Garuda Ditahan KPK
Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) butuh wektu luwih saka rong taun kanggo ngembang-ake paniti priksa perkara korupsi kang njiret tilas Direktur Utama Garuda Emir­syah Satar. Rebo (7/8) kepungkur KPK nerusake paniti priksa perkara pengada­an pesawat lan mesin pesawat Airbus SAS sarta Rolls Royce ing PT Garuda In­donesia iki. Salah sawijining tilas pejabat Garuda ditetepake ... Sapepake

Bupati Kudus Kesandhung Korupsi Maneh
Patemonan Bupati Kudus M.Tamzil karo saperangan tamu ing pendhapa pemkab dumadakan dile­reni, Jumat (26/7). Staf khusus bupati nga­jap kabeh tamune ninggalake ruwa­ngan. Ora gantalan suwe banjur, sumebar kabar yen bupati kejaring operasi tang­kap tangan (OTT) Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK). Tamzil dinuga kesangkud ing perkara dol tinuku jabatan ing Pem­kab ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Pawongan kang tansah ngresula marang rejeki kang ditampa, satemene dheweke kuwi lagi ngresula marang dum-duman kang wis ditetepake Gustine.

Klik

PRAU OTHOK-OTHOK

Wis rada angel nemokake wong adol dolanan prau Othok-othok ngene iki ing jaman saiki. Maklum, dolanan jadhul saka seng iki wis kegerus game modern. Mangka dolanan kang bisa nglelipur ati iki regane cukup murah, yakuwi mung Rp 10 ewu nganti Rp 20 ewu wae. Nanging arep piye maneh? (d/ist)***

Pethilan

Media massa konvensional ngrebutake iklan

Influencer lan youtuber ing ngendi-endi

Olahraga Indonesia isih kesandhung masalah klasik

Penguruse akeh sing wis klasik

Publik nulak ngunthetake KPK

Koruptor lan koncone mesthi setuju