» Kategori : Dredah Masalah

Sing matenimahasiswa UMM divonis 20 taun
Pitakonan kang diajokake marang para saksi kehe pitung lembar.Dene materi pitakonane isine thek kliwere kegiyatan kang ditindakake nalika acara diksar ing Tlogodlingo.Materi pitakonan iki kemungkinan bisa tam­bah maneh slaras karo perkembangane papriksan. PenyelidikanperkaramatinemahasiswatelupesertaPendidikanDasar (Diksar) The Great Champing (TGC) Mapala UII utawaUnisikangka 37 ... Sapepake

KPK Nduga Kartel Melu Kesangkut
Basuki ngakoni nate ketemu Patrialis Akbar Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) nemokake tandha-tandha kesangkute kartel (pakumpulan gedhe kang ngasilake lan ngedol barang-barang kang padha) impor daging ing perkara kang njiret hakim konstitusi Patrialis Akbar.   Malah, KPK nemokake kesangkute 20 perusahaane Basuki Hariman, minangka pehak sing menehi beselan marang Patrialis ... Sapepake

Perkara E-KTP, KPK Mbeslah Dhuwit Rp 247 M
Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) kandha wis mbeslah dhuwit kontan lan dhuwit sing disimpen ing rekening kehe Rp 247 miliyar gegayutan perkara panduga korupsi proyek pengadaan kartu tandha pendhudhuk elektronik (e-KTP). Juru Bicara KPK Febri Diansyah ngandhakake, dhuwit-dhuwit iku dibeslah sasuwene taun 2016 sa­ka sakehing perusahaan lan presun. Pe­rusahaan lan presun kasebut ... Sapepake

KPK Ngincer Wong 180 Kang Gegayutan Perkara Korupsi
Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) lagi nyinaoni lelabuhane wong 180 sing jenenge disebut-sebut ing putusan majelis hakim kang perkarane (kasuse) duwe kekuwatan hukum tetap wiwit lembaga iki madeg taun 2003. Sekabehe jeneng kasebut ditampa adhedhasar dhaptar kang ditindakake dening lembaga antira­suah iki. Bisa dadi jeneng-jeneng sing muncul ing putusan hakim kasebut bakal diproses, ... Sapepake

Densus 88 Nangkep Wong Sakulawarga
Tim Densus 88 Antiteror nangkep wong sakulawarga ing Tasikmalaya, Jawa Barat, mentas iki. Wong sakulawarga mau dinuga gegayutan karo teroris sing wis ditangkep sawatara wektu kepungkur. Sakulawarga iku yaiku Tutin Sugiarti (37), lan sisihane, Hendra Gunawan (39), sarta anake, Abza Algifari Putra (11). Telu-telune ditangkep ing omah kontrakane ing Kampung Pa­dasuka RT-03/05, Kelurahan ... Sapepake

La Nyalla Mattaliti Dituntut Bui 72 Sasi
Tilas Ketua Umum Kamar Dagang dan Industri (Kadin) Jawa Timur La Nyalla Mattaliti dituntut ukuman kunjara nem taun ing sidhang ing Pengadilan Tipikor Jakarta, mentas iki. Jaksa Penuntut Umum (JPU) uga nga­jap marang majelis hakim menehi ukum­an dhendha Rp 500 yuta subsider kuru­ngan nem sasi lan mbayar ganti kapitu­nan negara kehe Rp 1,1 miliyar. Ing surat tuntutan kang ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen pengin weruh mangsa kepungkur delengen kahanan saiki. Yen pengin ngerti mangsa tembemu mula delengen apa kang mbok tindakake dinane iki

Klik

BUSANA MANTEN PALING DAWA

Busana manten kerep dadi salah sijine faktor penting jroning urusan pesta utawa perayaan. Akeh pasangan kang pengin nduweni kesan jero saka busana kang dipigunakake mau. Mung emane, ora sithik kesan pengin mewah kuwi malah ndadekake repote wong akeh. Salah sijine kaya kang ana ing foto iki, dawaa…. banget sadawane dalan kang ana, nganti-nganti kudu dijaga pulisi! (d/ist)

Pethilan

Masa tenang pilkada diwiwiti

Giliran operasi senyap

Impor kosmetik tambah akeh

Akibat saya akehe wong selfi

Pilkada bareng , sengit ing DKI akur ing daerah

Lan panas rata nalika etunga-etungan suwara