» Kategori : Dredah Masalah

Basuki wis nate mlebu bui, Saiki Tumindak Alane Diambali
Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) nyegel ruwangan loro ing DPRD Jatim, Senin mentas iki. Lelorone ruwangan iku ya­iku ruwangane Ketua Komisi B Mohammad Basuki lan ruwangane staf Komisi B DPRD Jatim. Manut saksi sing weruh, Agus Hadi, penyegelan iku ditin­dak­ake dening petugas KPK cacah lima. Ing perangan ngarep lawang sing disegel ditempeli tulisan “Dilarang ... Sapepake

Gara-Gara Cacing Sonari Didin Mlebu Bui
Nasib apes dialami dening Didin (48), warga Kampung Rarahan, Desa Cimacan, Kecamatan Cipanas, Kabupaten Cianjur. Priya sing saben dinane adol jagung bakar iki tanggal 23 Maret wingi diparani sawetara petugas sing ngakune pulisi alas Taman Nasional Gunung Gede Pangrango (TNGGP). Tanpa kakehan omong Didin digawa menyang Polsek Cipanas, banjur esuke digawa menyang Mapolres Cianjur. Didin ... Sapepake

Korupsi cetak sawah fiktif, AKBP Raden Brotoseno Dituntut Ukuman 7 Taun
Ajun Komisaris Besar Polisi Raden Brotoseno dituntut ukuman kunjara 7 taun jalaran dening jaksa dianggep kabukten nin­-dakake pungutan liar (pungli) pengaji Rp 1,9 miliyar gegayutan penyidikan kasus korupsi cetaj sawah sawah fiktif ing Ketapang Kalimantan Barat. Pungli ditindakake kanggo ngundur pemang-gilan pemeriksaan marang Dahlan Iskan, saksi ing kasus kasebut. Bab iku dikandhakake ... Sapepake

Ngabotohan online, Dhuwit Miliyaran Dibeslah
Direktorat Re-serse Kriminal Umum (Ditres-krimum) Polda Jatim kasil nangkep ngabo-tohan online bal-balan, Selasa (25/4) kepung-kur. Dhuwit bebathene (omzete) nggayuh mili-yaran rupiah. Praktek ngabotohan kang diwiyak Polda Jatim iku ditindakake jaringan internasional. Tersangkane papat kasil ditangkep. Dheweke mau yaiku Agung S, Wawan H, Yen An S, lan lan Heru I. Minangka bandar ... Sapepake

Kurban longsor Banaran tampa santunan
Maya (22), ora kuwawa ngempet sedhihe atine. Dheweke tansah kelingan bapake Moh Muklas (48) sing katut dadi kurban mati musibah lemah longsor ing Dhusun Tangkil, Desa Banaran, Kecamatan Pulung, Kabupaten Ponorogo (Jatim), Sabtu (1/4) kepungkur. Maya ora nate mbayangake bakal pisah karo bapake klawan cara kang nrenyuhake kasebut. Bareng karo mbakyune, Wasti, lan ibune, Rumini, Maya kudu ... Sapepake

Rajapati iki Diprentah Abah
Saksi lima ditekakake jaksa penuntut umum (JPU) Kejati Kabupaten Probolinggo ing sidhang kasus ra-japati Abdul Gani klawan kadakwa Taat Pribadi alias Dimas Kanjeng Taat Pribadi Kemis (6/4) kepungkur. Sidhang ing Pe­ngadilan Negeri (PN) Kraksaan iku, salah sawijining saksi ngandhakake yen raja­pati marang kurban diprentah Abah Ker­tonegoro. Kalimane saksi iku yaiku saksi saka ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Gawenen sibuk awak iki ing babagan kabecikan. Engga bab-bab kang ala kesel ngetutake langkah kita.

Klik

BAKIAK

1000 bakiak iki mujudake upayane Komunitas Wirausaha Muslim kang disumbangake marang mesjid-mesjid kang ana ing wilayah Surabaya lan sakupenge. (d/ist)

Pethilan

Peringkat kampus Indonesia munggah

Tapi aja takon wis peringkat pira ya???

NU-Muhammadiyah sarujuk nyirep suhu politik

Yen ana sing dadi kompor, kuwi oknum!

Anggaran kanggo mbubarake ormas Rp 5 milyar

Mbokmenawa sawise bubar oleh pesangon….