» Kategori : Dredah Masalah

Ibu Njeblugake Bom Bareng Karo Anake
Mak Abu, paraban akrabe bobojone Husain alias Abu Hamzah alias Upang (32), kang dinuga minangka teroris ke­lompok ISIS, njeblugake awake ba­­-reng karo bayine sing isih umur rong taun. Kedadeyan iku dumadi ing njero kamar omahe ing Jalan Cendrawa­sih, Kecamatan Sibolga sambas, Kota Sibolga, Su­matera Utara, Rebo esuk (13/3) kepungkur. Mabes Polri aweh ... Sapepake

Ketua Umum PPP Romahurmuziy Kena OTT
Penyidik Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK) nggledhah kantor Dewan Pimpinan Pusat (DPP) PPP ing Jalan Diponegoro, Jakarta, senin (18/3). Kejaba iku penyidik uga nggledhah kantor Menteri Agama Lukman Hakim Saifuddin, ru­-wang Sekjen Kementerian Agama, lan Kepala Biro Kepegawaian Kementerian Agama. Penggledhahan iki mujudake upayane penyidik KPK kanggo miyak kasus dol-tinuku jabatan ... Sapepake

Bungah , Siti Aisyah Bebas Saka Ukuman Mati
Siti Aisyah (26), wanita Indonesia katon me-sem bungah nalika arep ninggalake Pengadilan Tinggi Shah Alam, Ku­-ala Lumpur, Malaysia, Senin (11/3) dheweke bebas saka ancaman ukuman mati saka dak-waan mateni Kim Jong-nam, sedulur tirine Pe-mimpin Tertinggi Korea Utara Kim Jong-un, mi-gunakake racun saraf zat VX. Warga Serang, Banten iku bali me-nyang Indonesia sawise dikunjara suwene luwih ... Sapepake

Tambang Emas ing Bolmong Jugrug
Evakuasi kurban nganggo piranti saanane. Ngirim panganan menyang para kurban nganggo tali. Keluwarga kurban karepe kepengin melu mbiyantu evakuasi. Kurban mati merga jugruge penambangan emas tanpa idin (PETI) ing Desa Nakan, Kecamatan Lolayan, Kabupaten Bo­-laang Mongondow (Bolmong), Sula­wesi Utara, terus tambah. Engga Rebo (27/2), wis ana penambang wolu kang dinyatakake tilar ... Sapepake

Jisime Pengusaha Dibuwang ing Tegalan
Mobil Toyota Sienta ilang, ora disumurupi menyang ngendi parane. Pawarta nyedhihake iku teka watara jam 22.00 Kemis (21/2). Agus Santoso nampa telepon saka petugas Polsek Dukun. Pawarta mrihatinake kuwi ngabarake yen anggane sisihane, Ida Nurhayati, tinemokake ing tegalan jagung Desa Bulangan, Kecamatan Dukun, Gresik. Wisa dadi mayit. Sawijining warga nwemokake  jisime Ida ... Sapepake

Kandha Kapok, Nanging Kapok Lombok
Artis Jupiter Fortissimo (37) bali ditangkep pulisi maneh merga kasus kang padha, panduga penyalahgunaan narkoba jinis sabu. Jupiter bareng karo kancane, Eko Agus Iswanto, ditangkep tim Direktorat Reserse Narkoba Polda Metro Jaya ing sawijining kamar kos ing Grogol, Jakarta Barat. “Dianakake penggledhahan, pe­tugas ne­mokake sabu,” ujare Kabid Hu­mas Polda Metro ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang paling hebat pisan kanthi idhe-idhene kang  paling brilian, bisa wae dikalahake de­ning wong kang bo­dho kanthi akale kang kerdhil. Mula tokna idhe-idhe bri­lianmu apa wae ka­hanane.

Klik

JEMBATAN NGISOR KALI

Meh kabeh, yen jenenge jembatan kuwi mlangkring ing sandhuwure banyu. Nanging ora mangkono karo jembatan kang ana ing Fort de Roovere, sacedhake Desa Halsteren, negara Landa iki. Ing kana ana jembatan kang ora mlangkring, nanging peres karo banyune. Jembatan iki pancen nyigar tlaga cilik kang banyune anteng. Dadi…. kapan maneh ya bisa nrabas banyu nanging ora teles?? (d/ist)***

Pethilan

TVRI nyoba ngrombak stigma

Saingane luwih maju banget

Sing manther anggone ngawasi praktek politik dhuwit

Emane dhuwite ora mambu…

Sing lapor SPT adoh saka target

Akeh sing ‘golput’ pranyata…