» Kategori : Agama Islam

Mangerteni Dhodhok Selehe Takdir Miturut Syar’I (18-tamat)
(Ananging mugi ngupadasa Akhirat kalayan kamulyan (kebahagiaan) ingkang sampun kaparingaken dening Allah dhumateng sampeyan. Ewa semanten sampun nilar ing bageyan sampeyan ing donya ……” (Q.S. Qashash (28):77). (20). TAWAKKAL Pangerten samadya, tawakkal mono ngandhut makna sumarah (pasrah) ma­rang karsaning Allah, sawuse kita nindak­ake upaya (usaha) kanthi ... Sapepake

Mangerteni Dhodhok Selehe Takdir Miturut Syar’I (17)
(Ananging mugi ngupadasa Akhirat kalayan kamulyan (kebahagiaan) ingkang sampun kaparingaken dening Allah dhumateng sampeyan. Ewa semanten sampun nilar ing bageyan sampeyan ing donya ……” (Q.S. Qashash (28):77). Nyimak ayat kang katur  ing ndhuwur, bisa dimangeteni, manawa kita netepake utawa mutusake, Allah kepareng paring tuntunan, sira aja nuruti hawa nepsu. ... Sapepake

Mangerteni Dhodhok Selehe Takdir Miturut Syar’I (16)
(Ananging mugi ngupadasa Akhirat kalayan kamulyan (kebahagiaan) ingkang sampun kaparingaken dening Allah dhumateng sampeyan. Ewa semanten sampun nilar ing bageyan sampeyan ing donya ……” (Q.S. Qashash (28):77). (16). PINDHA MESIN ETUNG (KALKU­LATOR) Sapandurat lelawanan (kontradiksi) ayat-ayat iku bisa dipriksani ana ing baba­gan kang ana gandheng  ... Sapepake

Mangerteni Dhodhok Selehe Takdir Miturut Syar’I (15)
(Ananging mugi ngupadasa Akhirat kalayan kamulyan (kebahagiaan) ingkang sampun kaparingaken dening Allah dhumateng sampeyan. Ewa semanten sampun nilar ing bageyan sampeyan ing donya ……” (Q.S. Qashash (28):77). Sawuse kita nyimak keterangan-kete­rangan kang katur ing ndhuwur, bisa di­pa­hami lan dimangerteni, manawa panguripan donya mono mung mujudake ... Sapepake

Mangerteni Dhodhok Selehe Takdir Miturut Syar’I (14)
(Ananging mugi ngupadasa Akhirat kalayan kamulyan (kebahagiaan) ingkang sampun kaparingaken dening Allah dhumateng sampeyan. Ewa semanten sampun nilar ing bageyan sampeyan ing donya ……” (Q.S. Qashash (28):77). Makna kang kinandhut ana ing ayat kasebut nuduhake, manawa satemene Allah wus kepareng paring rejeki kang mubra-mubru ana ing lumahing bumi. Lha yen manungsa ora ... Sapepake

Mangerteni Dhodhok Selehe Takdir Miturut Syar’I (13)
(Ananging mugi ngupadasa Akhirat kalayan kamulyan (kebahagiaan) ingkang sampun kaparingaken dening Allah dhumateng sampeyan. Ewa semanten sampun nilar ing bageyan sampeyan ing donya ……” (Q.S. Qashash (28):77). Dadi gemblenge, kita bisa paham lan mangerteni maksud kekarone ayat Ali Imran kasebut ing ndhuwur, pancen uru­san mati lan nguripake manungsa iku, hak ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane