» Kategori : Agama Islam

Mangerteni Dhodhok Selehe Takdir Miturut Syar’I (8)
(Ananging mugi ngupadasa Akhirat kalayan kamulyan (kebahagiaan) ingkang sampun kaparingaken dening Allah dhumateng sampeyan. Ewa semanten sampun nilar ing bageyan sampeyan ing donya ……” (Q.S. Qashash (28):77). 9. QADAR, QADLA LAN TAKDIR: Ing ndhuwur wus diaturake sawatara pemahaman ing babagan takdir, wiwit pe­mahaman salah kaprah (klasik), pemaha­man ... Sapepake

Mangerteni Dhodhok Selehe Takdir Miturut Syar’I (7)
(Ananging mugi ngupadasa Akhirat kalayan kamulyan (kebahagiaan) ingkang sampun kaparingaken dening Allah dhumateng sampeyan. Ewa semanten sampun nilar ing bageyan sampeyan ing donya ……” (Q.S. Qashash (28):77). Takdir mono ora mung lumaku ing golonganing manungsa. Nanging uga lumaku ing kalangan makhluk saliyane manungsa. Antara liya mungguhing makhluk kang ora darbe ... Sapepake

Mangerteni Dhodhok Selehe Takdir Miturut Syar’I (6)
(Ananging mugi ngupadasa Akhirat kalayan kamulyan (kebahagiaan) ingkang sampun kaparingaken dening Allah dhumateng sampeyan. Ewa semanten sampun nilar ing bageyan sampeyan ing donya ……” (Q.S. Qashash (28):77). 8. QADLA LAN QADAR: Sasuwene iki, pemahaman marang tak­dir kang dumadi ana ing tengahing  masya­rakat, yaiku takdir mono dianggep ... Sapepake

Mangerteni Dhodhok Selehe Takdir Miturut Syar’I (5)
(Ananging mugi ngupadasa Akhirat kalayan kamulyan (kebahagiaan) ingkang sampun kaparingaken dening Allah dhumateng sampeyan. Ewa semanten sampun nilar ing bageyan sampeyan ing donya ……” (Q.S. Qashash (28):77). 6. PEMAHAMAN TAKDIR : Pemahaman marang takdir nalika ja­man semana, jaman (awal) ngrembakane Islam karo jaman modern. Supaya luwih gamblang kita aturake ... Sapepake

Mangerteni Dhodhok Selehe Takdir Miturut Syar’I (4)
(Ananging mugi ngupadasa Akhirat kalayan kamulyan (kebahagiaan) ingkang sampun kaparingaken dening Allah dhumateng sampeyan. Ewa semanten sampun nilar ing bageyan sampeyan ing donya ……” (Q.S. Qashash (28):77). Nyimak makna kang kinandhut ing ayat-ayat kasebut ndhuwur, bisa dima­nger­teni, manawa iman marang Allah itu, kita kudu yakin manawa Allah iku ana. Allah ... Sapepake

Mangerteni Dhodhok Selehe Takdir Miturut Syar’I (3)
(Ananging mugi ngupadasa Akhirat kalayan kamulyan (kebahagiaan) ingkang sampun kaparingaken dening Allah dhumateng sampeyan. Ewa semanten sampun nilar ing bageyan sampeyan ing donya ……” (Q.S. Qashash (28):77). 3. LELAWANAN : Sing njalari beda panemu (pemaha­man babagan takdir), sing dumadi ana ing satengahing masyarakat, antara liya krana madhakake takdir karo ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Brubah lan tangi luwih edi banget tinimbang meneng lan mung ngimpi tanpa nindakake apa-apa.

Klik

Pejabat Lomba Mangan Krupuk

Pengetan dina Ulang Taun Kamardikan RI ing ngendi-endi ditindakake kanthi maneka acara lan lomba. Semono uga ing Pemkot Semarang. Mung sing rada beda, sing dadi pesertane ing kene yakuwi pejabat-pejabat Pemkot lan DPRD, Kapolres, Danlanal lan Dandim. Katon ing gambar sawenehing pejabat kanthi kebak semangat lan cepet-cepetan melu lomba mangan krupuk kang digelar ing Balai Kota Semarang. (d/ist)***

Pethilan

Niyate Panitia Angket DPR marang KPK konangan

Sapinter-pintere mbungkus tai, wusana mambu uga

Gegandhengan klawan Merah Putih kang kuwalik, Malaysia resmi njaluk ngapura

Kok dibolan-baleni terus ya?

Ana kampanye anti korupsi liwat gambar kartun

Saking lucune koruptor kita