» Kategori : Sing Njlonet

AOKI
Assalamualaikum. Hallo..... kanca-kanca, kenalké. Jenengku : AOKI SURYATAMA iki lagi digéndhong kamasku : OSHI  SURYATAMA. Foto iki pas ulang taunku sepisan. Aku lair tanggal 7 April 2016. Wong tuwaku asmané Bapak LANTIKO sarta Ibu ANINDITA, dalemé ing Komplek SMKN 2 Jl. Ir. Sutami 14 Tangerang Kota 15118. Aku atur sungkem kagem Éyang Anam lan ... Sapepake

AMMAR
Ayo kenalan karo aku. Jenengku : RIZZALDY AMMAR TSAQIF NUGROHO, kulina disebut AMMAR.  Umurku 9 taun, sekolahku ing klas 4 SD Muhammadiyah 17 Surabaya, alamatku ing Kalilom Lor Timur I A / 10 Surabaya. Aku duwé adhi jenengé Ihsan, lagi klas 2. Iki fotoku nalika liburan ing pantai Tambak Rejo, Blitar, bebarengan sakulawarga. Wah, jan asyik banget, ... Sapepake

IRHAM
Ayo kenalan karo bocah sing gagah iki. Jenengé : MUHAMMAD IRHAM DIAMANTA, saben dina cukup disebut IRHAM, lair ing Pemalang tanggal 9 Juni 2012, putrané Bapak DIDI SUMANTO ingkang ngasta guru ing SDN 05 Kendalsari sarta Ibu SITI ROCHIMAH ingkang dados guru ing SDN 01 Jatirejo. Mas IRHAM sing cita-citané dadi tentara iki atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Mbah ... Sapepake

KAFA
Hallo, kanca-kanca, aku wis pinter telepon, lho. Ayo kenalan karo aku. Jenengku : KAFA  AHMAD  NAJA, saben dina aku cukup diundang KAFA ngono waé. Aku lair ing Jombang 28 April 2015. Ayahku asmané AHMAD MAJID MUDZAKIR, déné Mamaku DEWI SUCI ZULAIKHA. Cita-citaku dadi pulisi, bèn bisa njaga keamanané warga saka kadurakan. Aku ... Sapepake

FARAH
Jenengku :  FARAH PUTRI NUR AINI. Ayahku jenengé NUR KOSIM, déné Ibuku ENI SUGIARTI. Alamatku : Jl. Gembong Sawah I No. 17 Surabaya. Iki fotoku nalika out bond ing alas Prambon Sidoarjo. Rasané seneng banget bisa bébas dolanan kanthi kahanan alam padésan bebarengan kanca-kanca sekolah SD Muhammadiyah 17 Surabaya. Mbak FARAH atur sungkem ... Sapepake

REYHAN
Ayo kenalan karo bocah nggantheng iki. Jenengé : REYHAN  FATHAN  ALFARIZI, saben dina diundang REYHAN ngono waé. Laire ing Surabaya 11 Agustus 2014, putrane Ayah RIYANTO sarta Bunda MEYRISCA ANANDIRA PUTRI, alamaté ing Pakal Mangga Jaya III / 71 Surabaya. Mas REYHAN atur sungkem kagem Ayah, Bunda, ing dalem, Papa Mochammad Daud, Mama Endang ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Brubah lan tangi luwih edi banget tinimbang meneng lan mung ngimpi tanpa nindakake apa-apa.

Klik

Pejabat Lomba Mangan Krupuk

Pengetan dina Ulang Taun Kamardikan RI ing ngendi-endi ditindakake kanthi maneka acara lan lomba. Semono uga ing Pemkot Semarang. Mung sing rada beda, sing dadi pesertane ing kene yakuwi pejabat-pejabat Pemkot lan DPRD, Kapolres, Danlanal lan Dandim. Katon ing gambar sawenehing pejabat kanthi kebak semangat lan cepet-cepetan melu lomba mangan krupuk kang digelar ing Balai Kota Semarang. (d/ist)***

Pethilan

Niyate Panitia Angket DPR marang KPK konangan

Sapinter-pintere mbungkus tai, wusana mambu uga

Gegandhengan klawan Merah Putih kang kuwalik, Malaysia resmi njaluk ngapura

Kok dibolan-baleni terus ya?

Ana kampanye anti korupsi liwat gambar kartun

Saking lucune koruptor kita