» Kategori : Sing Njlonet

GADANG
Bocah nggantheng sing lagi arep pentas iki jenengé : GADANG RIDHOLLABY, saben dina diundang GADANG ngono waé. Lairé ing Tuban tanggal 29 Mei 2008, putrané Ayah SUNARDI sarta Ibu SUTINI. Mas GADANG sing isih sekolah ing klas IV SD lan hobiné main bal-balan iki duwé pepénginan nglantaraké wong tuwané sakloron ngayahi rukun ... Sapepake

SYIFA
Jeneng jangkepé :  ASYIFA KHOIRUNNISA ANGGONO. Saben dina cukup disebut SYIFA ngono waé. Lairé ing Wonogiri 24 Maret 2012, putrané Ayah JALU ANGGONO sarta Ibu INDAR  KUSRINI sing pidalem ing Kembar Rt 01 Rw 01 Pandan, Kec. Slogohimo, Kab. Wonogiri. Mbak syifa sing cita-citané dadi dokter iki atur sungkem kagem Ayah sarta Ibu ing dalem, ... Sapepake

KEKEY
Bocah sing lagi bergaya iki jenengé : KEYLA ADINDA NOVRELIA (KEKEY), lairé ing Karanganyar, 3 Nopember 2012. Putrané Bp. WAHYU A. CAHYANTO sarta Ibu YOLANDA DWI ANDREASTUTI sing pidalem ing Gendon, Genengan, Jumantono, Karanganyar. Mbak KEKEY sing cita-citané dadi Polwan iki isih sekolah ing Kemala Bhayangkari 71 Karanganyar. Kalodhangan iki atur sungkem kagem ... Sapepake

NUR
Jenengé sing jangkep :  ANISA NURMAYA, saben dina cukup disebut  NUR. Lairé ing Karanganyar, 28 Oktober 2014. Putrané Bp. SURATNO sarta Ibu SUPATMI sing dalemé ing Botok, Kerjo, Karanganyar, Jawa Tengah. Mbak NUR sing wis pinter action iki cita-citané dadi koki. Déné hobiné mangsak (laras karo cita-citané) ... Sapepake

FAHRI
Bocah lanang sing lagi bergaya ing posisi relaks iki jenengé : FAHRI ANAS MUZAKKI, saben dinané cukup disebut FAHRI ngono waé. Putrané Bp. ISA ANSHORI lair ing Surakarta, 3 September 2011. Alamaté : Tegal Keputren Rt 03/ Rw 05 Pajang Laweyan, Surakarta. Mas FAHRI sing cita-citané dadi dokter iki atur sungkem kagem Rama-Ibu kinasih ing dalem, ... Sapepake

ALYSA
Jenengé:  MIKHAYLA ALYSA HADI (ALYSA), lair ing Tuban tanggal 2 September 2016, putra tunggalé Ayah SAMSUL HADI sarta Ibu UMULYA sing pidalem ing Ninohorejo, Widang, Tuban. Adhik ALYSA sing hobiné bermain ikan lan senengané maem krupuk dicelupaké banyu iki untuné nganti entèk awit seneng mimik susu manis. Kalodhangan iki atur ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ati kang atos gampang nemoni dalan buntu.

Klik

BANGUNAN MODEL DHUWIT

Dhuwit pancen mujudake alat tukar kang penting kanggo masyarakat dunia. Saking pentinge nganti-nganti dadi inspirasi pembangunan sawijining gedhung ing Kaunas, Lithuania. Desain bangunan tingkat iki katon nyolok kanthi desain dhuwit minangka wujud fasad njaba bangunan ksb. (d/ist)***

Pethilan

Banyu Tarum Barat saya reget

Kan wis wiwit ndhisik?!

Pulisi kangelan ngluru sing nindakake teror obong-obong montor ing Semarang

Mumpung Imlek, coba njaluk tulung ahli Feng Shui…

Ngawekani golput, kudu intens ngenalake surat suwara cacah lima

Sing akeh mengko dudu golput, na­nging golyeng, golongan puyeng