» Kategori : Sing Njlonet

AYUN
Bayi sing seger lan montog iki jenengé : HIBATILLAH  AYUNINDYA, saben dina cukup ditimbali AYUN ngono waé. AYUN lair ing Kebumen, 10 Agustus 2016, putrané Bapak WASIYAN sarta Ibu Dian sing dalemé ing Kutosari Rt ¼ No. 18 Kebumen. AYUN atur sungkem kagem Yangti ing Kebumen, Kakung & Uti ing Karanganyar, Oom Edwin ing Cikarang, Budhé ... Sapepake

NABILA
Ayo tetepungan, jenengku : NABILA  AZAHRA  PUTRI  SUTRISNO, saben dina cukup diundang ZAHRA ngono waé.Aku lair ing Surakarta  tanggal 16 September 2006. Putrané Bapak SUTRISNO sarta Ibu Novi sing dalemé ing Kragilan Rt 06 Rw 24 Kadipiro Banjarsari Surakarta. Cita-citaku, aku pengin dadi Dhokter Hewan. Aku atur sungkem kagem Papa, ... Sapepake

HAMDAN
Iki aku lagi asyik bergaya. Tepungké ya ! Jenengku : RAFIF  HAMDAN  (HAMDAN), putrané Bapak  PUPUT SAPTOMO sarta Ibu  NOVIATUN, sing pidalem ing Jl. Sangiran Km 4,5  Krikilan Rt 08 A, Krikilan, Kalijambe, Sragen.   Kalodhangan iki  Dhik HAMDAN atur sungkem sayang teramat sayang katur Bapak saha Ibu ing dalem, ugi ... Sapepake

NAILA
Bocah ayu iki jenengé : NAILA ARUM MELATI (NAILA), lairé tanggal  17  Juni  2012, putrané Bp. KHOIRU SHOBIRIN sarta Ibu ISROFIN sing dalemé ing Ds. Kerjen, Kec. Srengat, Kab. Blitar. Mbak NAILA sing cita-citané dadi Polwan iki atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Mbah Kung Kuswito, sedaya para sepuh : Pakdhé, ... Sapepake

INTAN
Bocah ayu iki jenengé : NAJLA  INTAN  NURFITRIA (INTAN), lair ing Semarang tanggal 20 Oktober 2008, putrané Ayah : HERY PURNOMO sarta Ibu : BUDI UTAMI sing alamaté ing Klipang Pesona Asri III blok B-50 Semarang. Mbak INTAN sing sekolah ing SDI Al Azhar 14 Semarang lan hobiné dolanan pasaran, sepédhaan lan nggambar ... Sapepake

Rara
... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen terus sesambat marang apa kang ora kita duweni, urip iki ora bakal tau rumangsa cukup

Klik

Njala Paku

SABER, cekakan saka Sapu Bersih Ranjau, yakuwi kelompok sukarelawan ing Jakarta kang nduweni tujuan nyapu resik paku kang kececeran ing dalan-dalan ibu kota. SABER dumadi saka wong-wong kantoran, tukang ojek, mahasiswa, lan warga liyane kang gotong royong mesthekake saben aspal aman diliwati dening sepedhah montor utawa mobil. (d/ist) ***

Pethilan

Ade Komarudin dicopot: aku rapapa

Setya Novanto: aku rapadha

Baline Setnov dadi Ketua DPR luwih akeh ngundang pacela¬thon

Gara-gara papa ora tau legawa

Ketua DPR enggal diganti

Gumantung karepe papah…