» Kategori : Sing Njlonet

ARBA’I
Bocah nggantheng iki jenengé : MUHAMMAD ARBA’I NASRULLOH, saben dina diundang NASRULLOH, lairé ing Surakarta 03 April 2007 putrané Bp SARWO WIDODO sarta Ibu WARSINI  sing pidalem ing Jl. Yudistiro Rt 003/003 Serengan, Surakarta. Mas NASRULLOH atur sung kem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, sarta kagem para sepuh kawula sedaya ingkang mboten kula ... Sapepake

NANA
Jenengé sing jangkep : NAJWA  RIZQINA  HERMANTO, saben dina biyasa diundang NANA. Lair ing Sukoharjo, 20 September 2017. Putriné Ayah BAMBANG HERMANTO sarta Ibu MULYANI, sing dalemè ing Tuwak Wétan Rt 01 Rw 01 Gonilan, Kartasura, Sukoharjo. Nana sing cita-citané dadi petugas Pemadam Kebakaran, Reporter, dadi wong sing sholihah sarta ... Sapepake

CHACHA
Hallo, kanca-kanca, ayo kenalan karo aku. Jenengku : PUTRI AYU VERONICA (CHACHA), putrané Papa A. ROYANI SH. MH sarta Mama A. VERAWATY A Md. Kep. Aku lair ing Lamongan 14 Pebruari 2014, déné alamatku ing Jl. Basuki Rahmat 122, Lamongan. Aku atur sungkem kagem Papa, Mama, Kakak (Ian), YhangKung, YhangTi, Yhang Im, Yhang Watoso, Oom Veryf, Oom Dhani, Mbak Wit, uga kagem ... Sapepake

AYU
Putri sulistya tiga serangkai iki bocah ayu kembar telu, jenengé : 1. KHALISA AYU MURWI SEKARKINASIH 2. KLARISA AYU MURWI SEKARKINASIH 3. KAYSHILA AYU MURWI SEKARKINASIH Teteluné lair bebarengan ing Malang, tanggal 12 Januari 2019, putrané Bp. GALIH  MURWI  PUTRA  PRATAMA  sarta Ibu MEGA  AYU  NINGTYAS ... Sapepake

PUTRA
Bocah nggantheng iki jenengé  : GLENNATHAN PUTRA MARIO, lairé ing Boyolali 23 Agustus 2012,  putrané  Ayah THIOFILUS DITHA A sarta Ibu  EKO MARWATI UTAMI N sing pidalem ing Pondok Rt 01/05, Tawengan, Sambi, Boyolali. Mas MARIO sing hobiné Makan lan cita-citané dadi Pulisi iki isih sekolah ing  SD N 2 Sambi. ... Sapepake

ROBIEN
Wisatawan cilik iki, putuné Ki Ageng Sélo lan adhiné Mbak ANYA iki jenengé : ROBIEN, lairé dina Rebo Paing 8 Maret 2017. Posisiné lagi keceh, lungguh ing pasir pantai Wisata Karangjahé wétan Rembang, obyPk wisata anyar. ROBIEN iki piknik nunut ibu-ibu PKK Sélo, Tawangharjo, Grobogan,  ziarah ing makam Ibu R.A. Kartini ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang paling hebat pisan kanthi idhe-idhene kang  paling brilian, bisa wae dikalahake de­ning wong kang bo­dho kanthi akale kang kerdhil. Mula tokna idhe-idhe bri­lianmu apa wae ka­hanane.

Klik

JEMBATAN NGISOR KALI

Meh kabeh, yen jenenge jembatan kuwi mlangkring ing sandhuwure banyu. Nanging ora mangkono karo jembatan kang ana ing Fort de Roovere, sacedhake Desa Halsteren, negara Landa iki. Ing kana ana jembatan kang ora mlangkring, nanging peres karo banyune. Jembatan iki pancen nyigar tlaga cilik kang banyune anteng. Dadi…. kapan maneh ya bisa nrabas banyu nanging ora teles?? (d/ist)***

Pethilan

TVRI nyoba ngrombak stigma

Saingane luwih maju banget

Sing manther anggone ngawasi praktek politik dhuwit

Emane dhuwite ora mambu…

Sing lapor SPT adoh saka target

Akeh sing ‘golput’ pranyata…