» Kategori : Sing Njlonet

TIYO
Jenengé :  SATRIYO DWI ATMAJA (TIYO),  lair ing Surabaya 10 Pebruari 2009, putrané Bp. BUDI sarta Ibu ENDANG SRIKANTI sing dalemé ing Banyu Urip Kidul X B / 1 Surabaya. Mas TIYO sing cita-citané dadi tentara iki atur sungkem kagem : Mbah Dok, Mbah Puh, Mbah Untung, Mbah Nah, Mbah Adi, Mbah Um, Mbah Jum, Mbah Pat, ing Surabaya. Uga kagem Mbah ... Sapepake

ARDHA
Jenengku: ADRINANSYAH PUTRA DWIKY ARDHANA (ARDHA), lair ing Solo 11 Maret 2011, putrané Bp. DWI NUGROHO sarta Ibu KYKY, alamatku : Aspol Kadipira Surakarta. Aku putra kulawarga besar Polri, awit Bapakku, Éyangku, Éyang buyutku, Pakdhéné Bapakku, kabèh anggota Polri. Saiki aku sekolah ing TKTB Solo. Suk yèn wis gedhé, aku péngin ... Sapepake

AZKA
Bocah nggantheng iki jenengé : M. AZKA RAFA FITRIANTO, saben dina cukup diundang AZKA ngono waé. Aku lair ing Surabaya 17 Juli 2015, putrané Ayah HENDRI FITRIANTO sarta Ibu SITI LUTVIA sing pidalem ing Banyu Urip Wetan IC / 47 A Surabaya. Ing kalodhangan iki AZKA atur sungkem kagem Ayah saha Ibu ing dalem, Éyang Mulyadi, Pakdhé Agus, Budhé Ninis, ... Sapepake

CHACHA
Hayoo ...sawangen aku iki. Gayaku kaya peragawati, ta ? Mulané ayo kenalan. Jenengku: PUTRI AYU VERONICHA (CHACHA). Lairku ing Lamongan14 Pebruari 2014. Aku putrané Papa A. ROYANI SH.MA, mamaku : A. VERAWATY AMd. Kep. Alamatku Jl. Basuki Rahmad 122 Lamongan. Kalodhangan iki aku atur sungkem kagem Papa, Mama, Mas Ian ing Lamongan, Yangkung (Arlikan Ap, Spd), Yangti (Purwati ... Sapepake

ZAHRA
Jenengku :  AZ ZAHRA NOVALITA ESYA. Wong tuwaku asmané YAJI, alamatku ing Sidotopo Jaya II A/61 Surabaya. Iki fotoku wektu isih TK. Aku mèlu kegiyatan Drum Band. Wektu mèngeti hari Kartini, aku seneng banget bisa mèlu ing kegiyatan mau. Aku karo kanca-kanca mubeng-mubeng lan mainaké piranti musik mau. Aku atur sungkem kagem Éyang ... Sapepake

RYAN
Ayo kenalan karo aku. Jenengku : M AL RYANDYSYAH. Putrané Abi SHADIQIN sarta Umi YUANA, alamatku ing Sidotopo Sekolahan 7 / 94 Surabaya. Iki fotoku nalika isih klas 1 SD. Wektu iku aku lagi arep budhal sholat Jum’at. Saben dina Jum’at aku bebarengan karo kangmasku mesthi ndhèrèk Abi sholat Jum’at ing masjid ngayahi kuwajiban sholat. Aku atur sungkem ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita weruh prau ing sandhuwure banyu kuwi bab kang lumrah, nanging dadi bebaya yen ana banyu ing njero prau. Mula kita kena mapanake ati iki ing jagad nanging aja nganti mapanake jagad ksb ing ati kita

Klik

MAYIT BAYI ?

Akeh restoran ing donya iki padha nyoba nyuguhake panganan kanthi cara kang aneh-aneh. Salah sijine kaya ing The Magic Restroom Cafe ing California iki. Restoran iki nyuguhake panganan kanthi tema “mangan mayit”. Senajan jabang bayi kang ana ing meja iki mung ethok-ethokan wae alias digawe saka pudhing. (d/ist)***

Pethilan

Ngrampungake kasus DPD kudu liwat jalur hukum

Sauger dudu hukum rimba

Mediasi Kraton Surakarta gagal

Ora usah dirujukake, rak kesel dhewe

Kursi DPRD Jatim, Jateng lan Jabar tambah

Taman Kanak-kanake saya rame…