» Kategori : Sing Njlonet

BIMO
Ngéné lho gayaku yèn arep budhal sholat ing masjid. Kenalan, yuk ! Jenengku :  BIMO SAKTI TRIHANTORO (BIMO), lairku ing Boyolali tanggal 18 April 2000, putrané Papah TRI DJOKO PRIHANTORO sarta mamah SRI MURNI sing pidalem ing Sembungan Rt 01 / Rw 01 Sembungan Nogosari Boyolali. Cita-citaku dadi Superman lan Pulisi. Kalodhangan iki aku atur ... Sapepake

ANDRA
Ayo kenalan karo bocah nggantheng iki. Jenengé : EXELANDRA  FEBTA, yén ngundang cukup ANDRA ngono waé. Putrané Bapak SUTARNO sarta Ibu FEBTI NURJANAH sing dalemé ing Jl. Sangiran km 5, Sangiran Rt, 05, Krikilan, Kalijambe, Sragen. Mas ANDRA sing cita-citané dadi pulisi iki atur sembah sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, sarta ... Sapepake

BAGAS
Jenengku: TARBIYARTO BAGASKORO, jeneng undanganku: BAGAS. Aku lair ing Boyolali tanggal 15 Februari 2015, putrané Bapak SUGENG SUBIARTO sarta Ibu SARMI, sing dalemé ing Mantenan 01/02, Kemasan, Sawit, Boyolali. Cita-citaku dhuwur banget: Pulisi, tentara, pilot, pengusaha sukses, dosèn, nganti Presiden. Muga-muga waé Gusti ngijabahi, bisa keturutan. Aku atur ... Sapepake

AYUN
Bayi sing seger lan montog iki jenengé : HIBATILLAH  AYUNINDYA, saben dina cukup ditimbali AYUN ngono waé. AYUN lair ing Kebumen, 10 Agustus 2016, putrané Bapak WASIYAN sarta Ibu Dian sing dalemé ing Kutosari Rt ¼ No. 18 Kebumen. AYUN atur sungkem kagem Yangti ing Kebumen, Kakung & Uti ing Karanganyar, Oom Edwin ing Cikarang, Budhé ... Sapepake

NABILA
Ayo tetepungan, jenengku : NABILA  AZAHRA  PUTRI  SUTRISNO, saben dina cukup diundang ZAHRA ngono waé.Aku lair ing Surakarta  tanggal 16 September 2006. Putrané Bapak SUTRISNO sarta Ibu Novi sing dalemé ing Kragilan Rt 06 Rw 24 Kadipiro Banjarsari Surakarta. Cita-citaku, aku pengin dadi Dhokter Hewan. Aku atur sungkem kagem Papa, ... Sapepake

HAMDAN
Iki aku lagi asyik bergaya. Tepungké ya ! Jenengku : RAFIF  HAMDAN  (HAMDAN), putrané Bapak  PUPUT SAPTOMO sarta Ibu  NOVIATUN, sing pidalem ing Jl. Sangiran Km 4,5  Krikilan Rt 08 A, Krikilan, Kalijambe, Sragen.   Kalodhangan iki  Dhik HAMDAN atur sungkem sayang teramat sayang katur Bapak saha Ibu ing dalem, ugi ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Jroning urip iki, mbokmenawa kita ora cukup becik kanggone kabeh wong, nanging kita bakal tansah dadi kang paling becik kanggone sahabat kita

Klik

WIT NATAL MLAKU

Ornamen abang lan cahya lampu akeh ngrenggani papan-papan publik sasuwene perayaan Natal. Ing kana kene ora lali akeh hiasan wit Natal. Nanging sing siji iki ana tampilan wit Natal kang ora biyasa lan bisa digawa menyang ngendi-endi. Yup, wit Natal unik iki digawe saka rambut kang dimodel saemper wit Natal saengga bisa mlaku menyang ngendi-endi. (d/ist)***

Pethilan

Guru dijak nyusun soal ujian akhir SMP/SMA/SMK

Jawabane tetep padha, bondha bandhi ...

Demo ngedhunake daya saing buruh lokal

Nanging ana bab liya sing mundhak, dalanan macet!

Kompetensi buruh Indonesia perlu ditingkatake

Ben ora mung jago demo!