» Kategori : Sing Njlonet

RARA
Jenengé  :  AZZAHRA KUSUMAWARDANI A.P. (RARA). Ngendikané papa lan mamaku, aku cantik...hi...hi...hi. lairku ing Probolinggo, Selasa Wagé 15 Nopember 2016 jam 00.36 ngepasi fenomena alam “Super Moon”. Papa lan mamaku asmané Khasan Irwin Arga Putra, A Md & Dessy Ayu Puspitasari, S Kom, pidalem ing Perum Brantas Regency ... Sapepake

NARA
Delengen bocah sing ayu lan nggemesaké iki ! Jenengé : FARA NAILIN NARA (NARA), lairé ing Jombang 28 April 2015, putrané Bp. AHMAD MAJID MUDZAKIR sarta Ibu DEWI SUCI ZULAIKHA. Kalodhangan iki, Mbak NARA sing cita-citané kepéngin dadi dokter iki atur sungkem kagem Ayah saha Mama ing dalem, Éyang sarta para sepuh liyané sing ora ... Sapepake

RANI
Ayo kenalan karo bocah ayu iki. Jenengé : SANIYYA DIAS KHAIRANI, saben dina cukup disebut RANI ngono waé. Laire ing Rembang tanggal 29 Juni 2006, putrané Abah AHMAD KHOERON sarta Ibu BUDI ASTUTI sing pidalem ing désa Langgar Kecamatan Sluke Kabupaten Rembang.     Mbak RANI sing cita-citané dadi guru iki, atur sungkem kagem Abah ... Sapepake

NAYLA
Delengen bocah ayu sing pinter bergaya iki. Jenengé : MAYLA JANNATUL PUTRI saben dina cukup diundang NAYLA ngono waé. Lairé ing Malang 7 Juli 2009, putrané Bp. WAHYUDI sarta Ibu NIKMATUL JANNAH. Mbak NAYLA sing cita-citané dadi guru iki atur sungkem kagem Bapak Ibu ing dalem, uga kagem Mbah Mbah  lan para sepuh sing ana ing Blitar ... Sapepake

FAUZI
Sing gedhé pangapurané para kanca, aku ora nyebutake jenengku. Sebuten waé aku ; SANG PECINTA ULAR, putrané Bp. FAUZI sing alamaté ing Kenjeran 207 Surabaya. Sawijining dina Minggu ésuk aku tangi rada ésuk supaya bisa mlaku-mlaku ing taman. Kebeneran ing taman ana wong nggawa ula sanca kuning, kéwan sing tak senengi. Rasa atiku ... Sapepake

SALWA
Jenengku ALYA SALWA DZAKIYAH. Lairku ing Pemalang 20 Oktober 2011. Aku Putrane Ayah Juriyanto ingkang dados guru teng SDN 05 Kendalsari, ibu Sutanti guru SDN 03 Widodaren,Alamatku Ds. Kendalsari Rt. 07 Rw.02 Petarukan Pemalang Atur sungkem kangge ayah ibu,mbah kakung,mbah ayi,mbah uti,bulek resti,bulek wiwi,om muji,om vito vino,om lutfi,bude atimbude rocha,pakde tejo,pakde bowo,ibu guru TK ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Gawenen sibuk awak iki ing babagan kabecikan. Engga bab-bab kang ala kesel ngetutake langkah kita.

Klik

BAKIAK

1000 bakiak iki mujudake upayane Komunitas Wirausaha Muslim kang disumbangake marang mesjid-mesjid kang ana ing wilayah Surabaya lan sakupenge. (d/ist)

Pethilan

Peringkat kampus Indonesia munggah

Tapi aja takon wis peringkat pira ya???

NU-Muhammadiyah sarujuk nyirep suhu politik

Yen ana sing dadi kompor, kuwi oknum!

Anggaran kanggo mbubarake ormas Rp 5 milyar

Mbokmenawa sawise bubar oleh pesangon….