» Kategori : Sing Njlonet

SOFI
Ayo kenalan karo aku. Iki fotoku nalika Ulang Taun kaping 6. Jenengku : ADZRA BALQIS YA’QUB SOFIEANA (SOFI), lair ing Surabaya 9 Januari 2010, putrané Abi AKUB ZAENAL ARIFIN sarta Mama SUMARNI sing pidalem ing Banyu Urip Kidul XB/ 3 Surabaya. SOFI atur sembah sungkem kagem Abi sarta Mama ing dalem, Éyang Kakung Tunggak Rokim sarta Éyang Putri Siti Fatimah, ... Sapepake

Affan
Ndherek nepangake, sing lagi asyik dolan ing pakebonan iki jenenge : NAUFAL AFFAN  FATURZDIHAR. Celukane AFFAN, ngono wae. Aku anak mbarepe bapak Haris Suryadi lan ibu Indriyas Yuliasari, lair 15 Maret 2013. Sanadyan isih cilik, aku wis tau mapan ing Klaten, banjur Purwokerto, lan saiki ing Semarang. Mula, kejaba seneng maca lan nggambar, aku seneng kekancan. Liwat ... Sapepake

ALISIA
Delengen gayaku dadi peragawati cilik. Kenalan yuk..... Jenengku: CALLYSTA ALISIA, saben dina diundang ALISIA ngono waé. Aku lair ing Grobogan, 30 Mei 2010. Bapakku asmané: AZIZ ALFATAH, déné Ibuku: NURHIDAYAH. Aku manggon ing désa Klampok, kecamatan Godong kabupatèn Grobogan. Ing kalodhangan iki aku atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, ... Sapepake

ARKAN
Jenengé :  ARKAN FAITH GIBRAN ALFARIZI  (ARKAN), lair ing Purworeja 4 Juni 2014, putrané Bapak RADU ANGGORO sarta Ibu EDDA KRISTINA, sing pidalem ing Pangenjuru Tengah Rt 01 Rw 02 Purworejo. Mas ARKAN sing cita-citané dadi Captain America iki atur sungkem kagem Bapak saha Ibu tercinta ing dalem, Paman sarta Budhé, Mbakyuku sing paling ... Sapepake

RINA
Hallo, kanca-kanca. Ayo kenalan. Aku lagi makani kelinci kesayanganku. Jenengku : RISKIA  SAFRINA  (RINA), lair ing Jakarta 17 Pebruari 2008. saiki kelas III SD. Putrané Papa Drs. H. ROCHMANI HASAN MM sarta Mamaku ANNA YULIA, SE. MM sing dalemé ing Ringinasri B79 Bejen Rt 2 Rw 12 Karanganyar Surakarta. RINA atur sungkem kagem Ey. K.R.A.T. Widyonegara, ... Sapepake

BIMO
Ayo tetepungan karo aku. Jenengku : REYHAN BIMO SATRIO, yèn ngundang aku cukup BIMO ngono waé. Nanging aku duwé cangkriman. Sing sapa bisa mbadhèk tanggal lairku lan pira umurku kanthi bener, ayo kirim layang marang aku. Yèn bener, bakal ana hadiah istiméwa, lho ! Cita-citaku , yèn gedhé ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen pengin weruh mangsa kepungkur delengen kahanan saiki. Yen pengin ngerti mangsa tembemu mula delengen apa kang mbok tindakake dinane iki

Klik

BUSANA MANTEN PALING DAWA

Busana manten kerep dadi salah sijine faktor penting jroning urusan pesta utawa perayaan. Akeh pasangan kang pengin nduweni kesan jero saka busana kang dipigunakake mau. Mung emane, ora sithik kesan pengin mewah kuwi malah ndadekake repote wong akeh. Salah sijine kaya kang ana ing foto iki, dawaa…. banget sadawane dalan kang ana, nganti-nganti kudu dijaga pulisi! (d/ist)

Pethilan

Masa tenang pilkada diwiwiti

Giliran operasi senyap

Impor kosmetik tambah akeh

Akibat saya akehe wong selfi

Pilkada bareng , sengit ing DKI akur ing daerah

Lan panas rata nalika etunga-etungan suwara