» Kategori : Sing Njlonet

LIVIA
Bocah ayu iki jenenge : CHELSEA LIVIA HERLANDA. Laire 16 Juli 2011 ing Surakarta. Putri saking Bp. Heri sarta Ibu. Lia sing pidalem ing Sangkrah, RT 01 RW 05, Pasar Kliwon, Surakarta. Pangarep-arepe supaya dadi wanita sholihah lan bisa migunani Tumrap agama, bangsa lan negara. Mbak Chelsea atur sungkem kagem kakung Wardi ing dalem. Nyuwun donga pangestu, mugi saged nggayuh kang ... Sapepake

KHANZA
Bocah ayu sing lincah lan ndemenakaké iki jenengé ; KHADIVA KHANZA ADAWIYAH (KHANZA), lairè ing Ponorogo 8 Nopember 2014, putrané Ayah ACHMAD SYAMSURI sarta Ibu IVANDA DAHLIA sing pidalem ing Jl. Citarum asrama Pusdikzi Kelurahan Lawang Gintung, Kec. Bogor Selatan, Bogor. Mbak Khanza sing cita-citané dadi Dokter iki atur sungkem kagem Ayah saha Ibu ing ... Sapepake

KEENAN
Bocah bagus iki jenengé  : KEENAN SEVAPUTRA PRATAMA, saben dinané cukup disebut KEENAN  ngono waé. Putrané ayah  ERKI PRATAMA sarta Ibu  BETHA  ERICKA  AYU sing manggoné ing Boyolali,  hobiné menyanyi lan cita-citané dadi pilot iki atur sungkem kagem Ayah saha Ibu kinasih, ... Sapepake

NAJWA
Bocah ayu sing lagi sinau bergaya iki jenengé : NAJWA MEIY FATHIYYAH  (NAJWA), lairé ing Blora, 1 Mei 2011, putrané Bp. SUNTORO sarta Ibu PIANA sing pidalem ing Dk. Bangun, Ds. Bajo, Rt 06/ 04 Kec. Kedungtuban, Kab. Blora. Mbak NAJWA sing cita-citané dadi Astronout & Bidan iki atur sungkem kagem Ayah sarta Ibu kinasih ingkang sampun ... Sapepake

FAZLI
Bosah sing nggantheng iki jenengé : FAZLI  ABIDIN  (FAZLI), lairé ing Tuban, 13 November 2009, Putrané Ayah : M. ZAENAL ABIDIN sarta Ibu  SITI CHOLIFAH sing pidalem ing Blok 03 Rt 004/006 Paburan Kidul, Paburan, Cirebon. Mas FAZLI sing cita-citané dadi Dokter iki atur sungkem kagem Ayah saha Ibu ing dalem, ugi katur para sepuh kula ... Sapepake

NAURA
Bocah sing imut-imut lan lucu iki jenengé : NAURA ALIFA (NAURA), lairé ing Magelang 6 Agustus 2015, putrané Bp. TONI SUBAGYO sarta Ibu PRIMA MAHANTI sing pidalem ing Perum Tidar Asri Magelang. Adhik NAURA sing hobiné nggambar lan cita-citané dadi  pemadam kebakaran iki atur sungkem kagem Ayah saha Ibu dalem, ugi kagem Kakung saha Uti kanthi atur: ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Pawongan kang tansah ngresula marang rejeki kang ditampa, satemene dheweke kuwi lagi ngresula marang dum-duman kang wis ditetepake Gustine.

Klik

PRAU OTHOK-OTHOK

Wis rada angel nemokake wong adol dolanan prau Othok-othok ngene iki ing jaman saiki. Maklum, dolanan jadhul saka seng iki wis kegerus game modern. Mangka dolanan kang bisa nglelipur ati iki regane cukup murah, yakuwi mung Rp 10 ewu nganti Rp 20 ewu wae. Nanging arep piye maneh? (d/ist)***

Pethilan

Media massa konvensional ngrebutake iklan

Influencer lan youtuber ing ngendi-endi

Olahraga Indonesia isih kesandhung masalah klasik

Penguruse akeh sing wis klasik

Publik nulak ngunthetake KPK

Koruptor lan koncone mesthi setuju