» Kategori : Sing Njlonet

AGUNG
Jenengé :  AGUNG WIJAYA KUSUMA (AGUNG), lairé ing Grobogan 19 September 2009. Putrané Bapak SUGENG WIJANARKO sarta Ibu SUMIYANTI sing dalemé ing Clepat, Tunggak, Toroh, Purwodadi Grobogan. Mas SUGENG atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Mbah Surwoto, Mbah Siti Mahmudah ing Jetis Nambuhan, Mbah Suhartono, Mbah Suparmi ing Clepat, Mbah Suhartini, ... Sapepake

LIA
Ayo kenalan karo bocah ayu iki. jenengé : AMALIA SYAFIRA APRILIANA, lairé tanggal  6 April 2007, putrané Bapak / Ibu TENGKU  ANSHARY sing pidalem ing Jl. Rinjani Barat IV / 4 Mojosongo Solo. Kalodhangan iki Mbak AMALIA atur sungkem kagem Ayah saha Ibu ing dalem, Uti Warmo, Mas lan Mbak Tika, Mbak Niki ing Solo. Uga salam kanggo Dhik Refa, Dhik ... Sapepake

JESLIN
Ndèrèk nepangaken kadang kinasih sedaya, nami kula JESLIN, lair 22 Agustus 2016. Cita-cita kula kepéngin dados penulis lan kritikus kados Oom Gunarso TS. Bapak kula ALEXANDER DINAR S.Psi, déné Ibu kula VERONICA ANIK, ingkang pidalem ing Lempongsari Barat 354 Semarang.    Kula atur sungkem kagem Mbah Kung / Putri Ngatimin ing ... Sapepake

IAN
Hallo, kanca-kanca kabeh ! Ayo kenalan karo aku. Jenengku : SEPTIAN ROYANI PUTRA  (IAN), lair 3 September 2010, putrané Papa AHMAD ROYANI, SH MH, Mamaku ARTANTI VERAWATY, Amd. Kep, adhiku Putri Ayu Veronica (Chaca), omahku ing Jl. Basuki Rahmad 122 Lamongan. Aku lagi klas IC ing MI Murni “Sunan Drajad”. Aku atur sungkem kagem Papa lan Mama ing ... Sapepake

VERSA
Calon dokter utawa pramugari iki jenengé : ADINDA VERSA ARDIANA PUTRI (VERSA), lair ing Lamongan 12 September 2015. VERSA putrané Papa ARDIAN VERDYANSYAH, A Md.Kep sarta Mama KOMSATUN A Md.Kep sing pidalem ing Sawir, Tuban. Mbak VERSA atur sungkem kagem Papa, Mama, Yangkung H. Tasman, Pakdhé / Budhé Darkup, Pakdhé / Budhé Wartono, Pakdhé / ... Sapepake

RENATA
Bocah ayu sing lagi bergaya iki, yèn ulang taun dipahargya déning warga negara Indonesia kabèh. Lha wong lairé pas dina kamardikan kita. Jenengé : RENATA NURI MAULIDA, saben dina kulina disebut RENATA ngono waé. Lairé ing Purwodadi Grobogan 17 Agustus 2013. Putrané bapak KHUDHORI sarta Ibu TRIYUNI LISTYOWATI sing pidalem ing ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane