» Kategori : Sing Lucu

C a k i l
S u p i t Gareng :      “Yen jagong temanten kudu ngucapke?!!” Bagong :      “Selamat menempuh hidup baru.” Gareng :      “Lha, yen supitan?” Bagong :      “Apa, ya?” Gareng : ... Sapepake

SL 33 / 2017
Cong Ping Li Hartawan      :        “Mas, apa tegese tembung Cina iki?” Hernawan     :        “Gelis kandhakna yen bisa tak jlentrehake ... Sapepake

SL 32 / 2017
Tukar Kasur Bae Kompreng     :        “Kang, jare omahmu kae arep ditukar guling kanggo bangunan.” Koncrit :      “Iya. Nanging aku durung cocog.” Kompreng     : ... Sapepake

Sl 30 / 2017
Layang Gadhen Cintaka   :     “Satriya Majapait sing kembar nglawan Minakjingga Blambangan?” Cantuka :     “Sing cetha genah Layang Seta Layang Kumitir.” Cintaka   :     “Lha njur sing diopeni karo para Emban?” Cantuka : ... Sapepake

SL 29 / 2017
M a t i   -  1 Cipto   :        “Nek dipijet wudele, matane mendelik?” Adi   :          “Nek ora dipijet?” Cipto   :        ... Sapepake

SL 28 / 2017
Wis Kudu Sangu Ngelmu Anak : “Apa maknane unen-unen “Golek geni adedamar?”. Apa gandhengane karo damarsasangka kae, Pak?” Bapak  :        “Kuwi tegese, lamun kowe golek ngelmu kudu wis pawitan kawruh kang kokluru. Ora ana sambunge karo Damarsasangka utawa Damarwulan sing ngalahake ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Brubah lan tangi luwih edi banget tinimbang meneng lan mung ngimpi tanpa nindakake apa-apa.

Klik

Pejabat Lomba Mangan Krupuk

Pengetan dina Ulang Taun Kamardikan RI ing ngendi-endi ditindakake kanthi maneka acara lan lomba. Semono uga ing Pemkot Semarang. Mung sing rada beda, sing dadi pesertane ing kene yakuwi pejabat-pejabat Pemkot lan DPRD, Kapolres, Danlanal lan Dandim. Katon ing gambar sawenehing pejabat kanthi kebak semangat lan cepet-cepetan melu lomba mangan krupuk kang digelar ing Balai Kota Semarang. (d/ist)***

Pethilan

Niyate Panitia Angket DPR marang KPK konangan

Sapinter-pintere mbungkus tai, wusana mambu uga

Gegandhengan klawan Merah Putih kang kuwalik, Malaysia resmi njaluk ngapura

Kok dibolan-baleni terus ya?

Ana kampanye anti korupsi liwat gambar kartun

Saking lucune koruptor kita