» Kategori : Sing Lucu

SL 01 / 2017
Cangkriman A Hastha :      “Sap, dakbedheki ya. Iki mung kanggo nglipur ati, supaya ora ndang pikun. Bedhekanku ya rungokne: ‘ngarep lan mburi kemruwet sing tengah klomat-klamet’, apa bedhekane Sap?” Sapta : “Sik, dakpikire. Lha kuwi bocah ana ngarep lan mburimu lagi mangan panganan, lha kowe ana tengah mung ... Sapepake

SL 53 / 2016
Cangkriman 1 Apri    : “Kebo apa sing marakake sangsara, Mar?” Sumar   :      “Lha yen mung ngono wae gampang no, Pri. ... Sapepake

SL 51 / 2016
Tak Usah Bagol :        “Nong, yen Pak Kyai lagi ceramah agama arane apa?” Cunong :      “Maringi Tausiyah!” Bagol :        “Yen nglayat wong mati, diarani apa?” Cunong : ... Sapepake

SL 50 / 2016
Katul Parno :        “Di, aku duwe cangkriman, badheken ya!” Pardi   :        “Lha mbok iya coba kene tak badheke, siapa takut?” Parno :        “Iki isih bab katul, katul apa sing ... Sapepake

SL 49 / 2016
Sedulur Cipto :         “Yen pinuju mangkel, emosi utawa nesu-nesu aja sok misuh-misuh nganggo tembung ceret.” Adi   : “Sebabe? Lak ora satu ta, wong ming muni ceret.” Cipto :         “Aja ngono, ceret kuwi ... Sapepake

SL 47 / 2016
Dibanda Turman : “Man! Geneya adhimu kok semaput?” Lukman : “Amarga iki mau tak banda.” Turman : “Kok dibanda geneya?” Lukman : “Ben ora lunga adoh-adoh kan akeh culik!” Turman : “Lha simbokmu neng endi?” Lukman : “Lagi ngoyak culike sing marai adhikku semaput.” Turman : ???? (Kir: Rahmaditya ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Jroning urip iki, mbokmenawa kita ora cukup becik kanggone kabeh wong, nanging kita bakal tansah dadi kang paling becik kanggone sahabat kita

Klik

WIT NATAL MLAKU

Ornamen abang lan cahya lampu akeh ngrenggani papan-papan publik sasuwene perayaan Natal. Ing kana kene ora lali akeh hiasan wit Natal. Nanging sing siji iki ana tampilan wit Natal kang ora biyasa lan bisa digawa menyang ngendi-endi. Yup, wit Natal unik iki digawe saka rambut kang dimodel saemper wit Natal saengga bisa mlaku menyang ngendi-endi. (d/ist)***

Pethilan

Guru dijak nyusun soal ujian akhir SMP/SMA/SMK

Jawabane tetep padha, bondha bandhi ...

Demo ngedhunake daya saing buruh lokal

Nanging ana bab liya sing mundhak, dalanan macet!

Kompetensi buruh Indonesia perlu ditingkatake

Ben ora mung jago demo!