» Kategori : Sing Lucu

SL 08 / 2017
Sari Awan - Sari Wengi Ibu-ibu      : “Yan, (bakul obat). Lambeku pecah-pecah, tenggorokanku serak-serak. Apa obate?” Yayan          :         “Oh... limang ewu. Kiye obate ... Sapepake

SL 07 / 2017
Sesanti Cipto :        “Sesanti luhur kang kondhang muni ajining raga marga saka busana, ajining dhiri marga saka lathi.” Adi   : “Ana maneh (iki karanganku) ajining rasa marga saka budaya ajining nyawa marga saka agama ajining pangarsa marga saka sabda.” Cipto : ... Sapepake

SL 06/2017
Pralambang Adi   : “Manut pralambang kang tinemu ing jangka, jarene sing ngasta pemimpin ing Nuswantara kudu Raja Natanagara?” Cipto :        “Maksude?” Adi   : “Asmane njupuk saka sandhiasma kasebut, Sukarno, Suharto, njur ...na, ...ga, ...ra.” Cipto : ... Sapepake

SL 04 / 2017
P r i n g Mas : “Dakbedheki, pring sing duwe rakyat, apa jajal?” Dhi   : “Entuk biji rong atus. Pringgondani. Bener ra?” Mas : “Ya bener, seratus meneh.” Dhi   : “Saiki aku sing mbedheki Mas.” Mas : “Ya, coba apa cangkrimane?” Dhi   : “Pring apa sing ana tulisane?” Mas ... Sapepake

SL 03 / 2017
Lembeyan Karjo   :       “Rus, tak cangkrimi, isa mbe­dhek pancen pinter.” Rusman :     “Ya, jajalen!” Karjo   :       “Wong mlaku kok lembeyan. Apa sebabe?” Rusman :     ... Sapepake

SL 02 / 2017
Garengpung Semar   :      “Saiki wancine rendheng arep ngancik ketiga, kok ora ana Garengpung ya Gong?” Bagong :      “Saiki Garengpung wis ora muni, saiki diganti Petrukpung!” Semar   :      “Lho kok bisa Gong!” Bagong ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen pengin weruh mangsa kepungkur delengen kahanan saiki. Yen pengin ngerti mangsa tembemu mula delengen apa kang mbok tindakake dinane iki

Klik

BUSANA MANTEN PALING DAWA

Busana manten kerep dadi salah sijine faktor penting jroning urusan pesta utawa perayaan. Akeh pasangan kang pengin nduweni kesan jero saka busana kang dipigunakake mau. Mung emane, ora sithik kesan pengin mewah kuwi malah ndadekake repote wong akeh. Salah sijine kaya kang ana ing foto iki, dawaa…. banget sadawane dalan kang ana, nganti-nganti kudu dijaga pulisi! (d/ist)

Pethilan

Masa tenang pilkada diwiwiti

Giliran operasi senyap

Impor kosmetik tambah akeh

Akibat saya akehe wong selfi

Pilkada bareng , sengit ing DKI akur ing daerah

Lan panas rata nalika etunga-etungan suwara