» Kategori : Sing Lucu

Gundhul
Pardi :         “Apa isih kelingan lagu gundhul pacul?” Parno :        “Ya isih, nanging bocah jaman saiki wis ora bisa lan ora ngerti, sebabe ya ora diajari. Ora jamane.” Pardi : ... Sapepake

Basa Mandarin
Pardi   :        “Apa wis tau krungu lan ngerti artine kaelan kong, bil lang li, brak wit si, pangma tibeh?” Parno :        “Ah embuh basa ngendi kuwi?” Pardi   :        “Jarwane : ... Sapepake

Iwak Paling Imun
Iwak Paling Imun Jeki    : “Sis, seneng iwak laur oara? Siswo  : “Ya seneng, apa maneh kaya tengiri lan kakap. Lha piye ta?” Jeki    : “Nganu, arep mbedheki. Yen iwak sing paling gedhe apa?” Siswo  : “Iki pakem ta? Yen pakem ya iwak ... Sapepake

Jabatan
Parno :         “Yen pejabat, saliyane nampa gaji, mesthi entuk tunjangan jabatan.” Pardi :         “Ya wis samesthine ta, jalaran duwe tanggung- jawab kang abot.” Parno ... Sapepake

SL 33 / 2019
Raja 1 Jalal : “Iki ana raja sing disenengi maling lan perampog.” Jamin :        “Raja apa iku Lal?” Jalal : “Raja brana!”  (kir: M. Ali St.-Surabaya)   Raja 2 Jalal : “Ana maneh raja sing disenengi para petani.” Jamin  : ... Sapepake

SL 29 / 2019
Nomer Kendharaan Yohan :       “Saiki genti aku ya sing mbedheki!” Christo :       “Ya, apa bedhekane. Aku mesthi bisa!” Yohan :       “Nomer mobil K 234 L sapa sing kagungan?” Christo : ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Pawongan kang tansah ngresula marang rejeki kang ditampa, satemene dheweke kuwi lagi ngresula marang dum-duman kang wis ditetepake Gustine.

Klik

PRAU OTHOK-OTHOK

Wis rada angel nemokake wong adol dolanan prau Othok-othok ngene iki ing jaman saiki. Maklum, dolanan jadhul saka seng iki wis kegerus game modern. Mangka dolanan kang bisa nglelipur ati iki regane cukup murah, yakuwi mung Rp 10 ewu nganti Rp 20 ewu wae. Nanging arep piye maneh? (d/ist)***

Pethilan

Media massa konvensional ngrebutake iklan

Influencer lan youtuber ing ngendi-endi

Olahraga Indonesia isih kesandhung masalah klasik

Penguruse akeh sing wis klasik

Publik nulak ngunthetake KPK

Koruptor lan koncone mesthi setuju