» Kategori : Sing Lucu

SL 17 / 2017
M a t i  -  1 Cipto  :        “Yen dipejet bisa urip, nanging uga bisa mati. Matine apa?” Adi   : “Kok aneh, terus matine apa?” Cipto :        “Listrik, TV, HP.” Adi   : ... Sapepake

SL 16 / 2017
Manuk Ditembak Irwan :        “Dul, tak cangkrimi, bedheken ya.” Abdul :        “Oke, apa cangkrimane?” Irwan :        “Ana manuk lima, ditembak mati loro, isih pira hayo?” Abdul : ... Sapepake

SL 14 / 2017
Bedhekan Amin   :        “Man, aku duwe cangkriman, bedheken ya?” Aman :        “Iya kene tak bedheke!” Amin   :        “Sawijining kewan sikil loro, saben dina dipakani nganti ... Sapepake

SL 13 / 2017
K i r i k Baskara :      “Geneya kirik nek dibandhem kena, terus muni kaing-kaing?” Basiya :        “Lho, lha mesthi wae ta, merga krasa lara kirike terus kaing-kaing!” Baskara :      “Salah! Sing bener merga kirike ora ... Sapepake

SL 12 / 2017
M b e d h i l Darno :        “Geneya wong nginceng bedhil mripate kok merem siji?” Darji :          “Lho, ya ben pener, tepat sasaran ta!” Darno :        “Isih ora bener ... Sapepake

SL 11 / 2017
J e n e n g Cipto :        “Selamat atas kelahiran anakmu sing nomer telu, ateges kowe isih canggih. Terus arep dijenengi sapa?” Adi   : “Gandheng aku iku keturunan dinasti “can”, mula arep dakwenehi jeneng Indonesia, ya dakwiwiti nganggo tembung “can”.” Cipto : ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita weruh prau ing sandhuwure banyu kuwi bab kang lumrah, nanging dadi bebaya yen ana banyu ing njero prau. Mula kita kena mapanake ati iki ing jagad nanging aja nganti mapanake jagad ksb ing ati kita

Klik

MAYIT BAYI ?

Akeh restoran ing donya iki padha nyoba nyuguhake panganan kanthi cara kang aneh-aneh. Salah sijine kaya ing The Magic Restroom Cafe ing California iki. Restoran iki nyuguhake panganan kanthi tema “mangan mayit”. Senajan jabang bayi kang ana ing meja iki mung ethok-ethokan wae alias digawe saka pudhing. (d/ist)***

Pethilan

Ngrampungake kasus DPD kudu liwat jalur hukum

Sauger dudu hukum rimba

Mediasi Kraton Surakarta gagal

Ora usah dirujukake, rak kesel dhewe

Kursi DPRD Jatim, Jateng lan Jabar tambah

Taman Kanak-kanake saya rame…