» Kategori : Sing Lucu

SL 26 / 2017
Mancing Tarjo   :        “Mancing kok ora oleh Polisi je?” Tarno :        “Lha, mancinge ning blumbange Polisi, ya mesthi wae ora oleh Polisi!” Tarjo   :        “Lha nek mancing ... Sapepake

SL 25 / 2017
MancingSlamet :      “Geneya mancing kok malah dicekel Pulisi?”Sutar : “Lho, kok bisa, lha geneya je, merga ana tulisan Dilarang Mancing!”Slamet :      “Ora je, mergane mancing kerusuhan dadi ya dicekel Pulisi!”Sutar : “Sontoloyo kowe!” (Kir: Gunarso Wiyono, Yogya)W o r ... Sapepake

SL 24 / 2017
Tepuk Tangan Tarjo :        “Sapa sing paling seneng tepuk, saben-saben mesthi tepuk tangan?” Tarni   :        “Mesthi wong sing jagone menang, embuh kuwi badminton utawa bal-balan!” Tarjo : ... Sapepake

SL 22 / 2017
A n g k a Cipto  :        “Ora kabeh angka bisa diowahi nganggo basa krama.” Adi   : “Contone?” Cipto : “Siji tekan lima bisa dibasakake. Enem tekan sanga tambah nol ora bisa.           ... Sapepake

SL 21 / 2017
Parikan 1 Cipto :        “Ciu gambar manuk?” Adi   : “Aku melu apa entuk.” Cipto :        “Ciu sak botole?” Adi   : “Kakang ngguyu ketok kon..... emoh yen saru!” Cipto : ... Sapepake

sl 20 / 2017
Basa Jawa Cipto  :        “Tembung “ri” yen basa krama dadi “tun”.” Adi   : “Upamane?” Cipto :        “Pari?” Adi   : “Pantun.” Cipto : ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Gawenen sibuk awak iki ing babagan kabecikan. Engga bab-bab kang ala kesel ngetutake langkah kita.

Klik

BAKIAK

1000 bakiak iki mujudake upayane Komunitas Wirausaha Muslim kang disumbangake marang mesjid-mesjid kang ana ing wilayah Surabaya lan sakupenge. (d/ist)

Pethilan

Peringkat kampus Indonesia munggah

Tapi aja takon wis peringkat pira ya???

NU-Muhammadiyah sarujuk nyirep suhu politik

Yen ana sing dadi kompor, kuwi oknum!

Anggaran kanggo mbubarake ormas Rp 5 milyar

Mbokmenawa sawise bubar oleh pesangon….