» Kategori : Sing Lucu

SL 50 / 2016
Katul Parno :        “Di, aku duwe cangkriman, badheken ya!” Pardi   :        “Lha mbok iya coba kene tak badheke, siapa takut?” Parno :        “Iki isih bab katul, katul apa sing ... Sapepake

SL 49 / 2016
Sedulur Cipto :         “Yen pinuju mangkel, emosi utawa nesu-nesu aja sok misuh-misuh nganggo tembung ceret.” Adi   : “Sebabe? Lak ora satu ta, wong ming muni ceret.” Cipto :         “Aja ngono, ceret kuwi ... Sapepake

SL 47 / 2016
Dibanda Turman : “Man! Geneya adhimu kok semaput?” Lukman : “Amarga iki mau tak banda.” Turman : “Kok dibanda geneya?” Lukman : “Ben ora lunga adoh-adoh kan akeh culik!” Turman : “Lha simbokmu neng endi?” Lukman : “Lagi ngoyak culike sing marai adhikku semaput.” Turman : ???? (Kir: Rahmaditya ... Sapepake

SL 46 / 2016
Sama Tinggi Bu Guru :     “Gas..., gaweya paribahasa lan jelasna sisan tegese!” Bagas   :       “Duduk sama rendah, berdiri sama tinggi. Tegesipun susah lan bingah dilampahi sareng-sareng!” Bu Guru :     “Saiki ganti kowe ... Sapepake

SL 45 / 2016
Cangkriman Sigit   :         “Mas, coba batangen cangkrimanku iki!” Imas   :         “Iya enggal kandhakna!” Sigit   :         ... Sapepake

SL 43 / 2016
Piye Carane Adi : “Ni, saben dina lan wengi aku tansah katonen cah ayu sing ana sapinggire Puskesmas kae.” Beni :          “Wah... wah lagi wuyung kowe ya?” Adi : “Iya, aku wenehana cara kareben aku ora tansah katonen karo dheweke.” Beni : ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen terus sesambat marang apa kang ora kita duweni, urip iki ora bakal tau rumangsa cukup

Klik

Njala Paku

SABER, cekakan saka Sapu Bersih Ranjau, yakuwi kelompok sukarelawan ing Jakarta kang nduweni tujuan nyapu resik paku kang kececeran ing dalan-dalan ibu kota. SABER dumadi saka wong-wong kantoran, tukang ojek, mahasiswa, lan warga liyane kang gotong royong mesthekake saben aspal aman diliwati dening sepedhah montor utawa mobil. (d/ist) ***

Pethilan

Ade Komarudin dicopot: aku rapapa

Setya Novanto: aku rapadha

Baline Setnov dadi Ketua DPR luwih akeh ngundang pacela¬thon

Gara-gara papa ora tau legawa

Ketua DPR enggal diganti

Gumantung karepe papah…