» Kategori : Sing Lucu

SL 45 / 2017
Dhukun Gareng :       “Mbah, kula niki uripe sak-jeg jumleg, kok rekasa mawon. Kersane mboten rekasa, kula kedah pripun.” Dhukun :       “Sabar-sabar, yen wis rong taun rak wis ora krasa yen rekasa.” Gareng ... Sapepake

I k l a n
D o k t e r Pasien :       “Dokter, sing lara kuwi wetengku, sing disuntik kok malah nggon lambe.” Dokter :       “Bener, sing lara wetengmu. Nanging sing sambat karo sing cringis rak lambemu.” Pasien :       “Dokter, ... Sapepake

TV
Matematika Gareng :       “Saiki matematika. b x b = 4 “b” sama dengan....?” Bagong :      “2 (loro).” Gareng :       “a x a = 2 “a” padha karo? Jawabane kudu padha!” Bagong : ... Sapepake

M a l i n g
M a l i n g Pulisi   :       “Kowe kuwi, nyolong wedhus telu kok ngaku siji, mukir ya?” Maling :       “Yakin, setunggal Pak.” Pulisi   :       “Lha, nyatane barang bukti, wedhus telu, ngono kok isih arep ... Sapepake

E n d h o g
E n d h o g Gareng  :      “Pak Hakim, kula niki mung nyolong endhog loro, kok diukum limang taun, rak ya ora adil ta?” Hakim :        “Soale, endhog sing kok colong kuwi endhog pitik bangkok. Sing bapake alias jagone biyen tukune limang yuta, yen menang tarung ... Sapepake

SL 38 / 2017
Apa Kuwi Gareng :      “Yen bolong siji bisa metu, yen bolong loro ora bisa metu, apa hayo?” Bagong :      “Mbuh.” Gareng :      “Umbel wong sisi.” Bagong :      “Saiki aku. Sing dicokot mburi, ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane