» Kategori : Sing Lucu

Penyerang
Karjo :        “Nek kowe pancen pengamat sepak bola, mesthine bisa njawab bedhekanku, To?” Karto :        “Oke, angger bedhekanmu ora adoh saka donyaning bal-balan. Apa bedhekane, Jo?” Karjo :        ... Sapepake

Godhong
Godhong Pardi :         “Godhong apa sing bisa takon?” Parno :        “Ngendi ana godhong bisa omong lan takon? Ganti kowe sing ngarang!?!” Pardi :         “Wis ora bisa ... Sapepake

SL 04 / 2019
Bahasa Cina A : “Aku bahasa Cina-ne apa?” B   :    “Owe.” A   :    “Yen makan?” B   :    “Ciak.” A   :    “Serupiyah?” B   :    “Jetun.” A   : ... Sapepake

B e d h e k a n
A   :    “Ben ora ndomblong, padha bedhekan hayo.” B : “Bedhekan apa kuwe, inyong kulina capean.” A   :    “Iwak apa sing jenenge sanga?” B   :    “Ya langka, iwak jenenge sanga.” A   :    “Ana bae, wong iki ... Sapepake

K u p i n g
K u p i n g Parno :        “Kuping bocah cilik jaman biyen, karo kuping bocah jaman saiki beda.” Pardi            :        “Kok beda kepriye, rak ya tetep nempel ing ... Sapepake

Panganan Ora Konsisten
Panganan Ora Konsisten Jeki   : “Sis, jebul ana perbendhaharaan kosakata basa Jawa ki akeh lho istilah sing ora konsisten aliyas beda karepe.” Siswo :        “Hiya ta? Apa contone?” Jeki   : “Ndhog gludhug (gethuk bunder gedhe digoreng), Randha Royal, Tahu Gimbal (mbuh gimbal tenan ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ati kang atos gampang nemoni dalan buntu.

Klik

BANGUNAN MODEL DHUWIT

Dhuwit pancen mujudake alat tukar kang penting kanggo masyarakat dunia. Saking pentinge nganti-nganti dadi inspirasi pembangunan sawijining gedhung ing Kaunas, Lithuania. Desain bangunan tingkat iki katon nyolok kanthi desain dhuwit minangka wujud fasad njaba bangunan ksb. (d/ist)***

Pethilan

Banyu Tarum Barat saya reget

Kan wis wiwit ndhisik?!

Pulisi kangelan ngluru sing nindakake teror obong-obong montor ing Semarang

Mumpung Imlek, coba njaluk tulung ahli Feng Shui…

Ngawekani golput, kudu intens ngenalake surat suwara cacah lima

Sing akeh mengko dudu golput, na­nging golyeng, golongan puyeng