» Kategori : Aiti

Ngerti Barange Ora Ngerti Jeneng, Potret Wae!
Ngerti barange nanging ora ngerti jenenge, mula dadi bingung ya ngarani barang kuwi mau apa?! Utawa yen butuh informasi akeh uga ora bisa, wong ora ngerti jenenge kok, arep googling ya ora ana respon wong ora jelas jenenge Nanging saiki ora usah kuwatir. Iki ana aplikasi kang bakal mbantu kita nemokake jawabane. Aplikasi Android lan iOS kang nduweni fungsi nggampangake kita mangerteni ... Sapepake

Ngawekani MicroSD Rusak
Minangka perangkat keras tambahan, microSD ora uwal saka maneka masalah. Salah sijine sing paling kerep muncul yakuwi ora kawaca utawa ana file sing korup. Nanging ora usah bingung, yen padha ngalami masalah kaya ngene, ing ngisor iki ana saweneing tips kang bisa ditindakake kanggo nylametake microSD kang rusak mau. Kapasitas memori internal smartphone kang winates pancen mbutuhake ... Sapepake

Aplikasi ndeteksi Wi-Fi dening Facebook
Wis ngerti durung yen Facebook pranyata meneng-meneng ngetokake sawijining aplikasi kanggo sistem Android kang bisa dimanfaatake sapa wae kanggo tuku paket data kang luwih mu­rah lan nemokake fasilitas Wifi paling cedhak kang disedhiyakake dening Face­book. Express Wi-Fi, jenenge aplikasi iku, diciptakake dening Facebook kanggo nya­sar para warganet, utamane para ... Sapepake

Njaga jaringan WiFi nganggo WiFi Protector
Nduweni koneksi internet kanthi modhem tipe WiFi pancen menakake, nanging pranyata uga nuwuhake masalah kok. Kebebasan akses tanpa kudu kaiket kabel kuwi nyenengake, luwih-luwih yen posisi modhem adoh saka jangkuan saengga modhem kanthi fitur WiFi dadi pilihan kang bisa ngrampungake masalah. Nanging senajan mangkono, jaringan WiFi uga aweh masalah kang cukup gawe mumet ing nalikane akeh ... Sapepake

Perlu dicoba! 10 Cara kanggo Nguwatake Sinyal WiFi Android ben Ora Lemot ( candhake minggu kepungku
4. Busak Kabeh Koneksi WiFi kang Tau Digunakake Biasane yen perangkat wis kita gunak­ake menyang maneka jaringan WiFi mula bakal ninggalake history. Kanggo nguwati sinyal WiFi mula becike kita busak wae kabeh daftar WiFi kang tau digunakake sadurunge. Kanggo mbusak iki bisa mlebu menyang Menu Settings > Connection > WiFi > Saved Networks. Saiki kita Tap ing saben ... Sapepake

Dicky lan Haya nyiptakake ATM Sembako
Anane prahara lindhu lan tsunami pranyata ngasilake idhe lan karya luar biasa marang siswa-siswa MTSN 8 Sragen ing Kalijambe. Kanthi nde­leng ribute wong golek bantuan bahan po­kok, siswa-siswa iki banjur nggawe ATM (Automatic Teller Machine) pembagi Sembako. Yakuwi Dicky Surya Atmaja (13) kelas VIII lan Haya Nur Fadhila (12) kelas VII, mujudake bocah-bocah ndesa kang inovatif. ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ati kang atos gampang nemoni dalan buntu.

Klik

BANGUNAN MODEL DHUWIT

Dhuwit pancen mujudake alat tukar kang penting kanggo masyarakat dunia. Saking pentinge nganti-nganti dadi inspirasi pembangunan sawijining gedhung ing Kaunas, Lithuania. Desain bangunan tingkat iki katon nyolok kanthi desain dhuwit minangka wujud fasad njaba bangunan ksb. (d/ist)***

Pethilan

Banyu Tarum Barat saya reget

Kan wis wiwit ndhisik?!

Pulisi kangelan ngluru sing nindakake teror obong-obong montor ing Semarang

Mumpung Imlek, coba njaluk tulung ahli Feng Shui…

Ngawekani golput, kudu intens ngenalake surat suwara cacah lima

Sing akeh mengko dudu golput, na­nging golyeng, golongan puyeng