» Kategori : Aiti

Download sakehing Foto Video ing Instagram Sekaligus
Pancen, satemene akeh cara kang bisa ditindakake kanggo ndownload foto utawa video saka Instagram. Nanging, foto utawa video mau mung bisa didownload siji mbaka siji wae. Bab iki mesthi wae bakal rada ngrepoti yen kita pengin ndownload kabeh foto akun instagram sekaligus. Nanging saiki ora perlu kuwatir, ana sawijining cara kang bisa digunakake kok kanggo ndownload kabeh foto utawa video ... Sapepake

Ngeprint File Foto lan Dokumen Langsung saka HP Android
Nyetak utawa ngeprit mujudake kegiatan kang paling akeh ditindakake dening karyawan kantor utawa mahasiswa. Lan akeh-akehe wong padha nyetak dokumen lan foto/ gambar liwat Laptop utawa PC. Bab iki satemene rada ngrepotake merga kudu nguripake komputer, nggoleki dokumene, lan lagi bisa ngeprint dokumen mau. Mangka satemene ana cara kang luwih cepet lan luwih praktis yakuwi kanthi ... Sapepake

Carane Mbukak Situs kang Diblokir kanthi gampang
Saliyane kecepatan Internet kang lemot lan kuota entek, bab paling nye­belake nalika nggunakake Internet ya­kuwi anane situs kang diblokir dening pe­merintah. Kanthi alasan pelanggaran hak cipta utawa pembajakan, saweneh­ing situs download gratisan keri-keri iki padha diblokir dening pemerintah. Lan kanggone kita kang seneng down­load konten gratisan, mesthi ... Sapepake

Browsing Tanpa Koneksi Internet ing Google Chrome
Internet pancen wis dadi kebutuhan pokok saikine. Saben-saben kita tansah ngakses apa wae. Bisa dimaklumi, merga akeh bab kang kita butuhane ana ing internet. Nanging, kadhang kondisi kaya upamane gangguan jaringan, meksa kita supaya ora nyambung menyang internet. Yen wis kaya ngene, banjur apa kang bisa kita tindakake? Yen penulis sih, tetep ... Sapepake

“Setting Rahasia” Android kang Ndadekake Smartphone saya Nggantheng !
Wis ngerti durung, yen smartphone Android kita pranyata nyimpen maneka kemampuan kang durung tau kita coba? Malah tumrap sawenehing versi Android anyar kayadene Lollipop lan Marsh­mallow uga dikantheni setting rahasia Android kang bisa ndadekake smartphone kita luwih ciamik dibandhingake karo sing liyane. Sing padha nggawe smartphone Android mesthi bakal manggut-manggut keheranan meruhi ... Sapepake

Smartphone Android minangka CCTV
Kanca-kanca apa isih duwe smartphone Android kang isih bisa digunakake nanging wis ora kanggo? Nah, yen ana aja mbok glethakna ngono wae piranti kuwi. Jalaran kita isih bisa ndadek­ake smartphone Android iki minangka CCTV lo. Ora percaya? Yuk kita buktekake. Sing dibutuhake yakuwi smartphone Android, aplikasi ing njerone, lan ora keri charger, sarta jaringan WiFi utawa koneksi ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Brubah lan tangi luwih edi banget tinimbang meneng lan mung ngimpi tanpa nindakake apa-apa.

Klik

Pejabat Lomba Mangan Krupuk

Pengetan dina Ulang Taun Kamardikan RI ing ngendi-endi ditindakake kanthi maneka acara lan lomba. Semono uga ing Pemkot Semarang. Mung sing rada beda, sing dadi pesertane ing kene yakuwi pejabat-pejabat Pemkot lan DPRD, Kapolres, Danlanal lan Dandim. Katon ing gambar sawenehing pejabat kanthi kebak semangat lan cepet-cepetan melu lomba mangan krupuk kang digelar ing Balai Kota Semarang. (d/ist)***

Pethilan

Niyate Panitia Angket DPR marang KPK konangan

Sapinter-pintere mbungkus tai, wusana mambu uga

Gegandhengan klawan Merah Putih kang kuwalik, Malaysia resmi njaluk ngapura

Kok dibolan-baleni terus ya?

Ana kampanye anti korupsi liwat gambar kartun

Saking lucune koruptor kita