» Kategori : Aiti

Nampilake Status Lagu kang Lagi Diputer ing BBM
Pembaruan BBM for Android menyang versi 2.5 pancen dudu mung bug fix wae, nanging nambah sakehing fitur-fitur keren saka BBM. Ya, saikine aplikasi BBM kanggo Android wis kaya BBM ing perangkat BlackBerry Wiwit saka fitur Timed Messa­ges lan Message Retraction kang bisa ilang dhewe kaya syaiton, saiki sutresna Android uga ... Sapepake

Instafollow, Nggoleki sing Follow lan Unfollow ing Instagram
Hallo kanca-kanca para maos PS kabeh. Piye kabare ? Mesthine apik ya. Oh ya, mas-masmu ing meja redaksi arep takon iki, wis padha duwe akun ing instagram du-rung? Yen jawabanmu durung, ya ndang download lan in-stall aplikasine saiki. Nanging yen jawabane uwis, la saiki iki wektune kanca-kanca luwih fokus maneh maca artikel iki. Saikine kita arep ngrembug sawijining aplikasi kang banget ... Sapepake

#Squaredroid, Dudu mung Saderma kanggo Croping
Ngunggah foto ing media sosial mujudake bab kang lumrah, nanging apa dadinya yen foto kang pengin kita unggah kudu di-crop utawa dipotong dhisik merga ukurane kang kegedhen, mangka kita pengin objek kang ana ing foto kudu katon kabeh ing media sosial. Nah aja khawatir, saikine kita bakal ngrembug sawijining aplikasi kang bakal mbantu kita nangani permasalahan kaya ing ndhuwur ksb. ... Sapepake

Horee… WA saiki Bisa Video Call
Sawise nunggu cukup suwe, wusanane Mark Zuckeberg ngumumake yen saiki whatsapp (WA) wis bisa digunakake kanggo nindakake video call. Satemene fitur iki wis dikembangake wiwit sasi kepungkur, mung wae durung kabeh wong bisa nggunakake.  Nanging saikine kabeh wong kang migunakake ponsel android, iphone lan windows phone wis bisa nenikmati fitur iki. Penasaran karo fitur kang ... Sapepake

Layout, Aplikasi Foto Kolase kanggo Instagram
Apa kowe seneng nggabungake sawenening foto dadi sawijining frame kang banjur ng-upload foto mau menyang instagram utawa jejaring sosial liyane?   Biasane aplikasi apa kang kerep mbok gunakake kanggo nindakake editing foto sederhana kaya ngono kuwi? Aplikasi foto picsart? Kanggone sing kurang cocok karo aplikasi edit foto kang wis akeh sumebar iki ora perlu khawatir maneh, ... Sapepake

Limang Cara Ampuh Mbedakake HP asli lan Palsu
Kadhung seneng duwe HP Android anyar eh pranyata palsu. Gghhhh…. mesthi wae ati iki gregeten. Nanging aja kuwatir, lumantar artikel iki muga-muga kita ora ke­blubuk maneh tuku HP kang pranyata palsu. Ing kene cukup kita aturake 5 cara wae kanggo mangerteni utawa mbedakake HP Android kang asli lan palsu kuwi. Ing anta­rane yakuwi mangkene:   1. Riset Luwih ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Jroning urip iki, mbokmenawa kita ora cukup becik kanggone kabeh wong, nanging kita bakal tansah dadi kang paling becik kanggone sahabat kita

Klik

WIT NATAL MLAKU

Ornamen abang lan cahya lampu akeh ngrenggani papan-papan publik sasuwene perayaan Natal. Ing kana kene ora lali akeh hiasan wit Natal. Nanging sing siji iki ana tampilan wit Natal kang ora biyasa lan bisa digawa menyang ngendi-endi. Yup, wit Natal unik iki digawe saka rambut kang dimodel saemper wit Natal saengga bisa mlaku menyang ngendi-endi. (d/ist)***

Pethilan

Guru dijak nyusun soal ujian akhir SMP/SMA/SMK

Jawabane tetep padha, bondha bandhi ...

Demo ngedhunake daya saing buruh lokal

Nanging ana bab liya sing mundhak, dalanan macet!

Kompetensi buruh Indonesia perlu ditingkatake

Ben ora mung jago demo!