» Kategori : Aiti

WhatsApp ngetokake Fitur ‘Jawil Kanca’
WhatsApp dikabarake mentas wae nambah fitur “jawil” utawa colek utawa mention jroning update anyare. Dinane iki fasilitas ksb wis dicakake ing maneka sosial media, kayadene Facebook, Twitter lan Instagram. Fitur iki bakal nggampangake sapa wae oleh kawigaten nalika nindakake obrolan ing grup kang nduweni anggota akeh. Yen kita manggon ing sawijining grup ksb, mesthi bakal ... Sapepake

Mindhah Kontak PIN BBM Android Tanpa Invite Ulang
Mindhah Kontak BBM menyang HP Android mujudake bab kang kawitan kang mbokmenawa kita tindakake nalika ganti ponsel saka sadurunge kang mi­gunakake Blackberry lan saiki migu­nakake HP Android. Mesthi wae kita ora pengin kelangan puluhan kepara atusan kontak penting kang ana ing Hp lawas kita ta? Ing ngisor iki ana sawenehing cara praktis lan gampang kanggo mindhah­ake ... Sapepake

Nguripake lan Mateni Layar Android tanpa Menet Tombol Power
Kabeh ponsel android, sing murah­an apadene sing larang, mesthi nduweni Tombol Power. Tombol Power biasane ana ing bagian iringan, bisa ing tengen, kiwa, utawa ing ndhuwur. Apa ta fungsi tombol power android iki? Kabeh mes­thine wis padha ngerti yen tombol power nduweni fungsi kanggo mateni utawa nguripake ponsel android. Saliyane iku, fungsine uga kanggo ngunci utawa mbu­kak ... Sapepake

Carane Nemokake Nomer HP Wong Liya sacara Online
Tips iki dudu kanggo ‘nggarap’ wong liya, apamaneh nindakake bab-bab kang ana gandhengane karo kriminal. Tujuan aweh tips iki yakuwi kanggo mbantu kita jroning ngawekani sawenehing situasi tinamtu. Tips iki ora liya yakuwi carane ne­mok­ake nomer HP-ne wong liya sacara online. Bab iki penting banget nalika kita lagi ngadhepi sawenehing situasi ... Sapepake

10 Fitur Rahasia kang Ana ing Smartphonemu
Mbacutake artikel sing wis kamuat minggu kepungkur, yuk kita dhudhah ma­neh fitur-fitur rahasia liyane kang ana ing Smartphonemu yuk.   6. Developer Menu Kanggone kanca-kanca kang seneng nguthak-athik smartphone, sajake ku­rang teliti yen durung mangerteni fitur sing siji iki. Kita bisa dadi sawijining developer lo kanggo smartphone-mu dhe­we yen bisa nemokake ... Sapepake

Download sakehing Foto Video ing Instagram Sekaligus
Pancen, satemene akeh cara kang bisa ditindakake kanggo ndownload foto utawa video saka Instagram. Nanging, foto utawa video mau mung bisa didownload siji mbaka siji wae. Bab iki mesthi wae bakal rada ngrepoti yen kita pengin ndownload kabeh foto akun instagram sekaligus. Nanging saiki ora perlu kuwatir, ana sawijining cara kang bisa digunakake kok kanggo ndownload kabeh foto utawa video ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane