» Kategori : Aiti

Horee… WA saiki Bisa Video Call
Sawise nunggu cukup suwe, wusanane Mark Zuckeberg ngumumake yen saiki whatsapp (WA) wis bisa digunakake kanggo nindakake video call. Satemene fitur iki wis dikembangake wiwit sasi kepungkur, mung wae durung kabeh wong bisa nggunakake.  Nanging saikine kabeh wong kang migunakake ponsel android, iphone lan windows phone wis bisa nenikmati fitur iki. Penasaran karo fitur kang ... Sapepake

Layout, Aplikasi Foto Kolase kanggo Instagram
Apa kowe seneng nggabungake sawenening foto dadi sawijining frame kang banjur ng-upload foto mau menyang instagram utawa jejaring sosial liyane?   Biasane aplikasi apa kang kerep mbok gunakake kanggo nindakake editing foto sederhana kaya ngono kuwi? Aplikasi foto picsart? Kanggone sing kurang cocok karo aplikasi edit foto kang wis akeh sumebar iki ora perlu khawatir maneh, ... Sapepake

Limang Cara Ampuh Mbedakake HP asli lan Palsu
Kadhung seneng duwe HP Android anyar eh pranyata palsu. Gghhhh…. mesthi wae ati iki gregeten. Nanging aja kuwatir, lumantar artikel iki muga-muga kita ora ke­blubuk maneh tuku HP kang pranyata palsu. Ing kene cukup kita aturake 5 cara wae kanggo mangerteni utawa mbedakake HP Android kang asli lan palsu kuwi. Ing anta­rane yakuwi mangkene:   1. Riset Luwih ... Sapepake

Mbalekake Pesan WA kang Kabusak
Anakalane pesan penting kang kita simpen ing WhatsApp ora sengaja kebusak. Bab kaya ngene iki mesthi wae bisa ngrepotake yen keda­deyane dadakan, apa­maneh yen kedadeyan mau ing nalikane kita lagi mbutuhake pesan ksb. Nanging aja bingung dhisik. Pesan obrolan kang kebusak ing WhatsApp satemene isih bisa dibalekake kok. Kepara ora mung pesan obrolan anyar wae, sing lawas uga isih ... Sapepake

Tips Aman Internetan migunakake Wifi Gratisan
Internet pancen wis dadi kebutuhan ngakeh, utamane kanggone nom-noman.  Apamaneh yen ana Wifi Gratisan. Kanthi anane layanan Wifi iki, sapa wae bisa browsing kanthi gampang lan cepet tanpa biaya sitheng wae. Luwih-luwih, papan usaha kayadene warkop, café, rumah makan, supermarket wis akeh sing nyedhiyani Wifi Gratis. Apa Wifi ... Sapepake

Carane Ngutip Obrolan Ing Wa
Salah sijine fitur paling anyar kang ana ing aplikasi pesan instan WhatsApp yakuwi fitur “Quotes” utawa ngutip obrolan klawan lawan bicara kita. Fitur iki mesthi wae migunani kanggo ngutip obrolan kita karo lawan bicara kita amrih obrolane tetep ‘nyambung’. Fitur Quotes uga bisa digunakake kanggo obrolan kang dianakake kanthi pribadi apadene ing grup. Nah, ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen terus sesambat marang apa kang ora kita duweni, urip iki ora bakal tau rumangsa cukup

Klik

Njala Paku

SABER, cekakan saka Sapu Bersih Ranjau, yakuwi kelompok sukarelawan ing Jakarta kang nduweni tujuan nyapu resik paku kang kececeran ing dalan-dalan ibu kota. SABER dumadi saka wong-wong kantoran, tukang ojek, mahasiswa, lan warga liyane kang gotong royong mesthekake saben aspal aman diliwati dening sepedhah montor utawa mobil. (d/ist) ***

Pethilan

Ade Komarudin dicopot: aku rapapa

Setya Novanto: aku rapadha

Baline Setnov dadi Ketua DPR luwih akeh ngundang pacela¬thon

Gara-gara papa ora tau legawa

Ketua DPR enggal diganti

Gumantung karepe papah…