» Kategori : Aiti

Install Whatsapp ing komputer / laptop
Dinane iki, sapa wae mesthine wis padha ngerti karo aplikasi sing jenenge whatsapp (WA). Kita mangerteni yen whatsapp mu­judake salah sijine aplikasi chatting kang fiture bisa diarani cukup unik lan mo­dern. Lumantar aplikasi chatting WA iki, kita bisa nindakake interaksi kanthi eks­presif klawan maneka emoticon kang lucu lan unik. Kita uga bisa migunakake aplikasi iki kanggo ... Sapepake

Carane Ngirit Kuota nalika Streaming Youtube lan Spotify
Streaming mujudake salah sijine cara industri musik apadene video kanggo nyuda anane pembajakan. Dadi aja gumun yen saiki luwih populer kanthi streaming. Coba delengen spotify, kang ngetogake wae kita streaming musik kanthi gratis ing saben dinane. Senajan sepisan-sepisan diselipi iklan, nanging iku ora masalah. Youtube uga mangkono, kerep diselipi iklan sadurunge muter videone. Sing penting ... Sapepake

Aplikasi Android Gratis Kanggo Dodolan Online
Saikine rak wis jamane dodolan online, mbuh kuwi tokone dhewe apadene tokone wong liya, liwat laptop apadene android. Nah kanggone sing biasa dodolan online liwat android sajake aplikasi-aplikasi ing ngisor iki dibutuhake banget, utamane kanggo urusan kirim-kiriman barang. Yen aplikasi android chatting kayadene BBM, WhatsApp lan Line sajake wis ora perlu dibahas maneh, merga wis kita kenal ... Sapepake

Carane Download Video saka Instagram
Saliyane bisa digunakake kanggo andum foto-foto keren, saikine instagram uga bisa digunakake kanggo andum maneka video apik kang lumayan nglelipur. Kadhang kita pengin bisa nyimpen video kang kita deleng ing instagram menyang njero hp lan ngedum menyang whatsapp apadene aplikasi chating liyane. Nanging saiki kita ora perlu bingung maneh yen pengin ndownload lan nyimpen video unik apadene ... Sapepake

Cara Luwih Cepet Ngisi Batrei Smarphone
Smartphone wis ora diselaki maneh dadi piranti wajib dinane iki, sebab piranti iki wis mepaki kabeh kebu­tuhan telekomunikasi nganti main game. Nanging salah sijine masalah amrih bisa nindakake sakabehing kegiatan ing ndhu­wur yakuwi kapasitas batrei. Mula, proses ngisi batrei kang luwih cepet bisa dadi solusi kanggo ngatasi ma­salah ksb. Nanging ora kabeh wong kang ... Sapepake

Android Lemot? Ilangi Aplikasi-aplikasi iki
3. Facebook Messenger Aplikasi messenger siji iki uga ma­ngan RAM akeh, kuota, lan ngentekake baterei, saengga ndadekake android le­mot. Merga kanthi aplikasi iki kapan wae kita bakal tansah nyambung karo kanca-kanca Facebook. Alternatife supaya kita tetep bisa chatting karo kanca-kanca Facebook, gu­nakna browser kang ana ing HP kita, bisa nganggo UC browser utawa Opera ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita weruh prau ing sandhuwure banyu kuwi bab kang lumrah, nanging dadi bebaya yen ana banyu ing njero prau. Mula kita kena mapanake ati iki ing jagad nanging aja nganti mapanake jagad ksb ing ati kita

Klik

MAYIT BAYI ?

Akeh restoran ing donya iki padha nyoba nyuguhake panganan kanthi cara kang aneh-aneh. Salah sijine kaya ing The Magic Restroom Cafe ing California iki. Restoran iki nyuguhake panganan kanthi tema “mangan mayit”. Senajan jabang bayi kang ana ing meja iki mung ethok-ethokan wae alias digawe saka pudhing. (d/ist)***

Pethilan

Ngrampungake kasus DPD kudu liwat jalur hukum

Sauger dudu hukum rimba

Mediasi Kraton Surakarta gagal

Ora usah dirujukake, rak kesel dhewe

Kursi DPRD Jatim, Jateng lan Jabar tambah

Taman Kanak-kanake saya rame…