» Kategori : Aiti

Ngecek Kesehatane Batrei iPhone
Kanca-kanca nggunakake iPhone ? Tau rumangsa kondisi kesehatan batreine iPhone saya mudhun? Tumrape pengguna iPhone masalah kaya ngene iki pancen sering kedadeyan. Sebabe merga umur batreine iPhone ana pengaruhe marang kondisi kesehatane batrei iPhone iku dhewe. Saya lawas umur batrei iPhone, saya mudhun kondisi batrei iPhone. Apple uga ngakoni  yen mudhune kesehatan batrei ... Sapepake

Ngene Carane Ngirit Kuota nalika Nonton YouTube ing Android

Amrih ora cepet kentekan kuota internet nalika nonton video YouTube ing Android, mangkene carane kang gampang kanggo ngiritake.   YouTube dadi salah sijine aplikasi kang cukup populer ing sawenehing taun pungkasan iki. Situs andum video iki nduweni sagudhang konten apik kanthi maneka tema kang cocok karo sing nggunakake. Nanging saperangan saka peng­guna mbokmenawa ora ... Sapepake

Carane Nyetabilake Video kang Goyang ing Android
Ora sethithik pengalamane kanca-kanca kang coba nggawe video kang direkam nganggo smartphone Android pranyara padha goyang senajan mung sethithik. Nanging tetep wae goyangan kang mung sethithik kuwi cukup ngganggu yen ditonton. Mula ing kalodhangan iki kita aturake carane ngawekani nggawe video kang goyang mau dadi luwih stabil. Pancen, Smartphone Android dinane iki rata-rata wis ... Sapepake

Carane Ngatasi Hp Android kang Cepet Panas
Smartphone saikine dadi kebutuhan kang penting banget kanggone sapa wae. Menyang ngendi wae hp android tansah kelet ing awak, sajake kaya ana sing kurang yen ora nggawa barang siji iki. Ing kalodhangan iki kita bakal aweh ulasan bab-bab kang nyebabake handphone android cepet panas. Ing antarane yakuwi: 1. Kerep migunakake HP ing panggonan kang panas hawane. Nalika panas ngenthak-enthak ... Sapepake

Ngerti Barange Ora Ngerti Jeneng, Potret Wae!
Ngerti barange nanging ora ngerti jenenge, mula dadi bingung ya ngarani barang kuwi mau apa?! Utawa yen butuh informasi akeh uga ora bisa, wong ora ngerti jenenge kok, arep googling ya ora ana respon wong ora jelas jenenge Nanging saiki ora usah kuwatir. Iki ana aplikasi kang bakal mbantu kita nemokake jawabane. Aplikasi Android lan iOS kang nduweni fungsi nggampangake kita mangerteni ... Sapepake

Ngawekani MicroSD Rusak
Minangka perangkat keras tambahan, microSD ora uwal saka maneka masalah. Salah sijine sing paling kerep muncul yakuwi ora kawaca utawa ana file sing korup. Nanging ora usah bingung, yen padha ngalami masalah kaya ngene, ing ngisor iki ana saweneing tips kang bisa ditindakake kanggo nylametake microSD kang rusak mau. Kapasitas memori internal smartphone kang winates pancen mbutuhake ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang paling hebat pisan kanthi idhe-idhene kang  paling brilian, bisa wae dikalahake de­ning wong kang bo­dho kanthi akale kang kerdhil. Mula tokna idhe-idhe bri­lianmu apa wae ka­hanane.

Klik

JEMBATAN NGISOR KALI

Meh kabeh, yen jenenge jembatan kuwi mlangkring ing sandhuwure banyu. Nanging ora mangkono karo jembatan kang ana ing Fort de Roovere, sacedhake Desa Halsteren, negara Landa iki. Ing kana ana jembatan kang ora mlangkring, nanging peres karo banyune. Jembatan iki pancen nyigar tlaga cilik kang banyune anteng. Dadi…. kapan maneh ya bisa nrabas banyu nanging ora teles?? (d/ist)***

Pethilan

TVRI nyoba ngrombak stigma

Saingane luwih maju banget

Sing manther anggone ngawasi praktek politik dhuwit

Emane dhuwite ora mambu…

Sing lapor SPT adoh saka target

Akeh sing ‘golput’ pranyata…