» Kategori : Aiti

“Setting Rahasia” Android kang Ndadekake Smartphone saya Nggantheng !
Wis ngerti durung, yen smartphone Android kita pranyata nyimpen maneka kemampuan kang durung tau kita coba? Malah tumrap sawenehing versi Android anyar kayadene Lollipop lan Marsh­mallow uga dikantheni setting rahasia Android kang bisa ndadekake smartphone kita luwih ciamik dibandhingake karo sing liyane. Sing padha nggawe smartphone Android mesthi bakal manggut-manggut keheranan meruhi ... Sapepake

Smartphone Android minangka CCTV
Kanca-kanca apa isih duwe smartphone Android kang isih bisa digunakake nanging wis ora kanggo? Nah, yen ana aja mbok glethakna ngono wae piranti kuwi. Jalaran kita isih bisa ndadek­ake smartphone Android iki minangka CCTV lo. Ora percaya? Yuk kita buktekake. Sing dibutuhake yakuwi smartphone Android, aplikasi ing njerone, lan ora keri charger, sarta jaringan WiFi utawa koneksi ... Sapepake

Ngukur Keteg Jantung nganggo LED Flash Android
Artikel iki migunanani banget kanggone sapa wae kang tresna marang kesehatane awak, yakuwi kanthi mangerteni ketege jantung liwat HP. Satemene fitur Instant Heart Rate monitor iki wis ana ing perangkat smartphone kelas atas kayadene Samsung Galaxy S5. Nanging kang­gone sing durung duwe Samsung Galaxy S5 utawa spesifikasi android ing ngisore, tetep bisa migunakake piranti kanggo ... Sapepake

Fitur Google Now ing Android kang Arang Dingerteni
Google durung suwe iki wis ngu­mumake anane Google Assistant kanggo sapa wae kang migunakake smartphone Android ing sanjabane Pixel. Nanging sajake durung kabeh wong bisa ngicipi kemampuane asisten virtual iki. Apamaneh, Google satemene uga wis nanem kemampuan kang ora kalah apik iki ing Google Now. Emane, ora ka­beh pengguna Android ngenal kemam­puan saka fitur kang arane Now ... Sapepake

Muter Video youtube sinambi mbukak Aplikasi liya lan layar mati, bisa kok!
Mbokmenawa kanca-kanca dinane iki ora bisa muter video youtube nalikane mbukak aplikasi liya ya? Nah saikine kita bakal aweh sawenehing tips piye carane amrih bisa muter video youtube sinambi mbukak aplikasi liya mau. Dadi kita bisa muter musik sinambi bigo, whatsapp-an, line, bbm, facebook, lan aplikasi-apli­kasi liyane. Carane muter Video ing youtube sinambi mbukak aplikasi liya lan ... Sapepake

Install Whatsapp ing komputer / laptop
Dinane iki, sapa wae mesthine wis padha ngerti karo aplikasi sing jenenge whatsapp (WA). Kita mangerteni yen whatsapp mu­judake salah sijine aplikasi chatting kang fiture bisa diarani cukup unik lan mo­dern. Lumantar aplikasi chatting WA iki, kita bisa nindakake interaksi kanthi eks­presif klawan maneka emoticon kang lucu lan unik. Kita uga bisa migunakake aplikasi iki kanggo ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Gawenen sibuk awak iki ing babagan kabecikan. Engga bab-bab kang ala kesel ngetutake langkah kita.

Klik

BAKIAK

1000 bakiak iki mujudake upayane Komunitas Wirausaha Muslim kang disumbangake marang mesjid-mesjid kang ana ing wilayah Surabaya lan sakupenge. (d/ist)

Pethilan

Peringkat kampus Indonesia munggah

Tapi aja takon wis peringkat pira ya???

NU-Muhammadiyah sarujuk nyirep suhu politik

Yen ana sing dadi kompor, kuwi oknum!

Anggaran kanggo mbubarake ormas Rp 5 milyar

Mbokmenawa sawise bubar oleh pesangon….