» Kategori : Tetepungan Remaja

Anak Bakul Gorengan Kuliah Gratis ing UGM

Gusti Allah kuwi maha adil. Ora nyana, kenya sing wong tuwane ‘mung’ bakul gorengan pranyata kasil kuliah sak luluse tanpa mbayar ing fakultas kedokteran universitas Gadjah Mada, Ngayogyakarta. Dyah Utami Nugraheni (20 taun), mangkono arane kenya manis sing nganggo jilbab iki. “Wektu dikabari kangmasku yen ketampa ing kedokteran UGM, aku langsung ngrangkul ibu. ... Sapepake

Siswanti Heri Agustina, ‘mongkog” dadi Tokoh Widuri
Siswanti Heri Agustina, kenya ayu saka Desa Karangasem Kec. Petarukan Kab. Pemalang, Jateng iki, seneng banget nalika dipilih dadi Nyi Wi­duri, tokoh gaib legendaris ing Pemalang jrone acara Widuri Karnival kanggo ngre­gengake Dina Dadine (HUT) Kab. Pema­lang sawenehing wektu kepungkur. “Aku mongkog dikongkon dadi tokoh Nyi Widuri, senajan persiapanku mung climen yakuwi ... Sapepake

SMP Negeri 1 Wates Kediri nampa Penghargaan Adiwiyata
Ing wulan Oktober mentas iki SMPN 1 Wates Kediri nampa anugrah sing cukup mongkogake, yakuwi penghargaan Adi­wiyata saka Kementrian Lingkungan Hi­dup Propinsi Jawa Timur. Ujare Kepala Sekolah SMPN 1 Wates Drs. Samsul Huda, penghargaan iki asil kerja kerase para guru lan siswa kabeh sing wis mawujud­ake lingkungan sekolah nganti ketok ijo, asri lan resik Kegiyatan iki, bacute ... Sapepake

Felicia Hwang mantep maju Ajang Miss International 2016

Yayasan Putri Indonesia (YPI) bakal mbudhalake Putri Indonesia Lingkungan Hidup Felicia Hwang saper­lu makili Indonesia ing ajang pemilihan Miss International 2016 kang digelar ing Tokyo Dome City Hall, Kaouraku Bunkyo-ku, Je­pang, 9-28 Oktober 2016 iki. Ajang Miss International 2016 iki bakal dieloni 82 peserta saka 82 negara. Felicia bakal menganggo 5 kostum nasional lan salah ... Sapepake

Irish Bella: Bakal Luwih Seru Maneh
Salah siji saka akehe bintang anyar kang sumunar dinane iki, ana jenenge Irish Bella. Ya, para maos mesthine wis ora asing maneh karo jeneng lan rupane cewek siji iki to. Sebabe, Irish uga kerep muncul ing layar tv kanggo sawenehing program. Miwiti karire saka sawijining agensi model ing Bandung, Jawa Barat, Irish kasil narik kawigatene ‘mata’ produser ing Jakarta engga ... Sapepake

Lala Karmela: Aku Isin

Gedhe saka industri musik Tanah Air, sajake Lala Karmela ora pengin matesi ruang kreatifitase ing lingkungan ksb. Kiprahe minangka sawijining penyanyi lan pemain gitar sajake wis ora perlu disume­langake maneh, nanging piye yen Lala terjun ing bidang liya kayadene akting? Eits, tunggu dhisik. Adoh sadurunge Lala aktif ing jagading tarik suara, pranyata dheweke wis luwih dhisik aktif ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen pengin weruh mangsa kepungkur delengen kahanan saiki. Yen pengin ngerti mangsa tembemu mula delengen apa kang mbok tindakake dinane iki

Klik

BUSANA MANTEN PALING DAWA

Busana manten kerep dadi salah sijine faktor penting jroning urusan pesta utawa perayaan. Akeh pasangan kang pengin nduweni kesan jero saka busana kang dipigunakake mau. Mung emane, ora sithik kesan pengin mewah kuwi malah ndadekake repote wong akeh. Salah sijine kaya kang ana ing foto iki, dawaa…. banget sadawane dalan kang ana, nganti-nganti kudu dijaga pulisi! (d/ist)

Pethilan

Masa tenang pilkada diwiwiti

Giliran operasi senyap

Impor kosmetik tambah akeh

Akibat saya akehe wong selfi

Pilkada bareng , sengit ing DKI akur ing daerah

Lan panas rata nalika etunga-etungan suwara