» Kategori : Tetepungan Remaja

Lala, tetep Andhap Asor senajan Juwara
Ambyur ing jagating olahraga karate ora kudu dadi duweke keluarga kalangan nengah mendhuwur wae. Lair lan gedhe ing ka­langan keluarga sederhana uga nduweni kalodhangan kang padha. Bab iku paling ora wis dibuktekake dening Lala Diah Pitaloka, karateka cilik kang mentas iki dadi juara ing Kejuaran Internasional Karate Belgia. Lair saka keluarga pas-pasan, bocah kelairan 17 Mei 2005 ... Sapepake

Dhalang Cilik Ponorogo Ki Fatikh Assegaf
Kepengin dadi Dhalang Internasional Festival dhalang bocah sing dianake wiwit sawatara taun kepung­kur, pranyata menehi penga­ruh becik marang kekarepane bocah-bocah marang wayang sarta seni padhalangan. Ing ngendi papan muncul dhalang cilik wayang kulit. Ing anta­rane yaiku ing Kabupaten Po­norogo Jawa Wetan. Ing kutha reog iki, ana sawenehe bocah sing duwe hobi unik, ... Sapepake

Cio, Siswa SD kanthi Prestasi Sagudhang
“Kecil-kecil Cabe Rawit” Mangkono unine paribasan basa Indonesia. Sajake paribasan iki pancen cocog kanggo nggambarake Akio Tanaya Brillianta Wibisono. Siswa kelas 1 SD Al-Kautsar kutha Pasuruan iki nduweni sahohah prestasi, apa kuwi ing tingkat lokal apadene nasional. Nalika ditemoni ing omahe kang mapan ing Desa Parasrejo, Kecamatan Pohjentrek, Kabupaten Pasuruan, katon ... Sapepake

Kimmi Chan kaping 13 rekaman Lagu Smile, I Miss You
Kimmi Chan wusanane sah ngetokake single anyar kang judhule “Smile, I Miss You”. Ana kisah menarik ing suwalike perjuangan cewek kang mentas ultah tanggal 2 September ksb jroning ngrampungake re­kaman lagu iki. Saliyane kudu wira-wiri Jakarta-Bali, artis kang uga atlet ice skating profesional iki wajib sabar merga single mau kudu dibongkar nganti kaping 13! Nah lho, geneya ... Sapepake

Wirakarya Kampung Kelir Nuwuhake Sadhar Lingkungan
Salah sijine kegiyatan ing Wirakarya Kampung Kelir Pramuka 2017, antara liya gawe kampung-kampung  ing wewengkon sewelas kabupaten/kota ing Jawa Timur dadi kampung kelir kanthi dicet warna-warni. Kegiyatan ngecet omah warga lan fasilitas umum liyane ditindhakake dening para Pramuka kang wis dipilih. Saben kam­pung kang dadi sasaran, dicet dening 2-6 Kwarcab ... Sapepake

Neona, kang Tansah Nggemesake
Nola Be3 duwe jurus ampuh kanggo nguripake maneh tren lagu anak ing industri musik Indonesia. Salah siji stra­tegine yaiku kanthi ngorbitake anake dhewe. Asile, luar biasa. Naura, putri mba­repe, oleh saabrek sukses lan methik sadheret awards liwat album ‘Langit yang Sama’. Sawise Naura terkenal, sa­ikine Nola ganti ngorbitake anake sing liyane, yaiku Neona. Lagu ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ati kang atos gampang nemoni dalan buntu.

Klik

BANGUNAN MODEL DHUWIT

Dhuwit pancen mujudake alat tukar kang penting kanggo masyarakat dunia. Saking pentinge nganti-nganti dadi inspirasi pembangunan sawijining gedhung ing Kaunas, Lithuania. Desain bangunan tingkat iki katon nyolok kanthi desain dhuwit minangka wujud fasad njaba bangunan ksb. (d/ist)***

Pethilan

Banyu Tarum Barat saya reget

Kan wis wiwit ndhisik?!

Pulisi kangelan ngluru sing nindakake teror obong-obong montor ing Semarang

Mumpung Imlek, coba njaluk tulung ahli Feng Shui…

Ngawekani golput, kudu intens ngenalake surat suwara cacah lima

Sing akeh mengko dudu golput, na­nging golyeng, golongan puyeng