» Kategori : Tetepungan Remaja

Kevin and The Red Rose
Rumangsa wiwit ‘bosen’ karo Vierratale, Kevin Aprilio nyun-takake kreativitas musike kanthi mbentuk sawijining  band aran Kevin and the Red Rose. Sawijining album kanthi judhul “Untukmu” wis meluncur tengahe taun kepungkur. Lagu “Terkunci Untukmu” dipilih mi­nangka pambukaning dalan me­ngarep. Senajan padha-padha band, kon­sep ... Sapepake

Anak Bakul Gorengan Kuliah Gratis ing UGM

Gusti Allah kuwi maha adil. Ora nyana, kenya sing wong tuwane ‘mung’ bakul gorengan pranyata kasil kuliah sak luluse tanpa mbayar ing fakultas kedokteran universitas Gadjah Mada, Ngayogyakarta. Dyah Utami Nugraheni (20 taun), mangkono arane kenya manis sing nganggo jilbab iki. “Wektu dikabari kangmasku yen ketampa ing kedokteran UGM, aku langsung ngrangkul ibu. ... Sapepake

Siswanti Heri Agustina, ‘mongkog” dadi Tokoh Widuri
Siswanti Heri Agustina, kenya ayu saka Desa Karangasem Kec. Petarukan Kab. Pemalang, Jateng iki, seneng banget nalika dipilih dadi Nyi Wi­duri, tokoh gaib legendaris ing Pemalang jrone acara Widuri Karnival kanggo ngre­gengake Dina Dadine (HUT) Kab. Pema­lang sawenehing wektu kepungkur. “Aku mongkog dikongkon dadi tokoh Nyi Widuri, senajan persiapanku mung climen yakuwi ... Sapepake

SMP Negeri 1 Wates Kediri nampa Penghargaan Adiwiyata
Ing wulan Oktober mentas iki SMPN 1 Wates Kediri nampa anugrah sing cukup mongkogake, yakuwi penghargaan Adi­wiyata saka Kementrian Lingkungan Hi­dup Propinsi Jawa Timur. Ujare Kepala Sekolah SMPN 1 Wates Drs. Samsul Huda, penghargaan iki asil kerja kerase para guru lan siswa kabeh sing wis mawujud­ake lingkungan sekolah nganti ketok ijo, asri lan resik Kegiyatan iki, bacute ... Sapepake

Felicia Hwang mantep maju Ajang Miss International 2016

Yayasan Putri Indonesia (YPI) bakal mbudhalake Putri Indonesia Lingkungan Hidup Felicia Hwang saper­lu makili Indonesia ing ajang pemilihan Miss International 2016 kang digelar ing Tokyo Dome City Hall, Kaouraku Bunkyo-ku, Je­pang, 9-28 Oktober 2016 iki. Ajang Miss International 2016 iki bakal dieloni 82 peserta saka 82 negara. Felicia bakal menganggo 5 kostum nasional lan salah ... Sapepake

Irish Bella: Bakal Luwih Seru Maneh
Salah siji saka akehe bintang anyar kang sumunar dinane iki, ana jenenge Irish Bella. Ya, para maos mesthine wis ora asing maneh karo jeneng lan rupane cewek siji iki to. Sebabe, Irish uga kerep muncul ing layar tv kanggo sawenehing program. Miwiti karire saka sawijining agensi model ing Bandung, Jawa Barat, Irish kasil narik kawigatene ‘mata’ produser ing Jakarta engga ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita weruh prau ing sandhuwure banyu kuwi bab kang lumrah, nanging dadi bebaya yen ana banyu ing njero prau. Mula kita kena mapanake ati iki ing jagad nanging aja nganti mapanake jagad ksb ing ati kita

Klik

MAYIT BAYI ?

Akeh restoran ing donya iki padha nyoba nyuguhake panganan kanthi cara kang aneh-aneh. Salah sijine kaya ing The Magic Restroom Cafe ing California iki. Restoran iki nyuguhake panganan kanthi tema “mangan mayit”. Senajan jabang bayi kang ana ing meja iki mung ethok-ethokan wae alias digawe saka pudhing. (d/ist)***

Pethilan

Ngrampungake kasus DPD kudu liwat jalur hukum

Sauger dudu hukum rimba

Mediasi Kraton Surakarta gagal

Ora usah dirujukake, rak kesel dhewe

Kursi DPRD Jatim, Jateng lan Jabar tambah

Taman Kanak-kanake saya rame…