» Kategori : Tetepungan Remaja

SMP Negeri 1 Wates Kediri nampa Penghargaan Adiwiyata
Ing wulan Oktober mentas iki SMPN 1 Wates Kediri nampa anugrah sing cukup mongkogake, yakuwi penghargaan Adi­wiyata saka Kementrian Lingkungan Hi­dup Propinsi Jawa Timur. Ujare Kepala Sekolah SMPN 1 Wates Drs. Samsul Huda, penghargaan iki asil kerja kerase para guru lan siswa kabeh sing wis mawujud­ake lingkungan sekolah nganti ketok ijo, asri lan resik Kegiyatan iki, bacute ... Sapepake

Felicia Hwang mantep maju Ajang Miss International 2016

Yayasan Putri Indonesia (YPI) bakal mbudhalake Putri Indonesia Lingkungan Hidup Felicia Hwang saper­lu makili Indonesia ing ajang pemilihan Miss International 2016 kang digelar ing Tokyo Dome City Hall, Kaouraku Bunkyo-ku, Je­pang, 9-28 Oktober 2016 iki. Ajang Miss International 2016 iki bakal dieloni 82 peserta saka 82 negara. Felicia bakal menganggo 5 kostum nasional lan salah ... Sapepake

Irish Bella: Bakal Luwih Seru Maneh
Salah siji saka akehe bintang anyar kang sumunar dinane iki, ana jenenge Irish Bella. Ya, para maos mesthine wis ora asing maneh karo jeneng lan rupane cewek siji iki to. Sebabe, Irish uga kerep muncul ing layar tv kanggo sawenehing program. Miwiti karire saka sawijining agensi model ing Bandung, Jawa Barat, Irish kasil narik kawigatene ‘mata’ produser ing Jakarta engga ... Sapepake

Lala Karmela: Aku Isin

Gedhe saka industri musik Tanah Air, sajake Lala Karmela ora pengin matesi ruang kreatifitase ing lingkungan ksb. Kiprahe minangka sawijining penyanyi lan pemain gitar sajake wis ora perlu disume­langake maneh, nanging piye yen Lala terjun ing bidang liya kayadene akting? Eits, tunggu dhisik. Adoh sadurunge Lala aktif ing jagading tarik suara, pranyata dheweke wis luwih dhisik aktif ... Sapepake

Anisa Rahma rumangsa Luwih Ketantang
Jeneng Anisa Rahma pancen dudu jeneng anyar ing industri hiburan tanah air, utamane industri musik. Nanging setaun keri iki, cewek ayu kang mujudake alumni saka girlband Cherrybelle iki sethithik luwih eksis ing jagading seni peran katimbang jagading tarik suwara. Anisa Rahma kang biyen dikenal kanthi aran Anisa Chibi pancen mujudake anggota ... Sapepake

Tangguh lan Noval, Wakil Indonesia ing Lomba Matematika Internasional
Jenenge Tangguh Ahmad Fairuzzabady lan sijine maneh Noval Ilham Arfiansyah. Kekarone siswa sekolah Ma-drasah Ibtidaiyah  Nahdlatul Ulama (MINU) Trate sing manggon ing Jalan KH. Abd. Karim kutha Gresik. Nalika sinau ing omah lan semono uga ing sekolah, bocah loro kuwi pancen duwe kekareman sing padha, yaiku seneng banget karo pelajaran mate­matika. Manut Tangguh, satemene ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Jroning urip iki, mbokmenawa kita ora cukup becik kanggone kabeh wong, nanging kita bakal tansah dadi kang paling becik kanggone sahabat kita

Klik

WIT NATAL MLAKU

Ornamen abang lan cahya lampu akeh ngrenggani papan-papan publik sasuwene perayaan Natal. Ing kana kene ora lali akeh hiasan wit Natal. Nanging sing siji iki ana tampilan wit Natal kang ora biyasa lan bisa digawa menyang ngendi-endi. Yup, wit Natal unik iki digawe saka rambut kang dimodel saemper wit Natal saengga bisa mlaku menyang ngendi-endi. (d/ist)***

Pethilan

Guru dijak nyusun soal ujian akhir SMP/SMA/SMK

Jawabane tetep padha, bondha bandhi ...

Demo ngedhunake daya saing buruh lokal

Nanging ana bab liya sing mundhak, dalanan macet!

Kompetensi buruh Indonesia perlu ditingkatake

Ben ora mung jago demo!