» Kategori : Tetepungan Remaja

Sandy Canester Ngetokake Karya Anyar Maneh

Solois Sandy Canester durung suwe iki ngetokake single anyar maneh kanthi judhul “Jangan Sepi”. Lagu iki dinyanyekake nalika tampil ing panggung utama Pekan Rayakan Jakarta ing JIEXPO Kemayoran Jakarta tanggal 25 Juni 2019 kepungkur. Ing ndhuwur panggung kang ditekani ewonan uwong iku, kanggo kang pisanan Sandy ngenalake lagu anyare kang mawa judhul “Jangan ... Sapepake

Jempol, Frances Nggawe Website Kampung Budaya Betawi
Frances Caitlin Tirtaguna utawa kang akrab disapa Frances, nuduhake rasa perduline marang kabuda­yan lan perekonomian masyarakat Betawi. Kenya umur 16 taun iki konsisten ngenal­ake kabudayan Betawi marang kabeh ma­syarakat Indonesia lan donya liwat sawiji­ning platform digital yaiku Website kang bakal diserahake marang Perkampungan Bu­daya Betawi (PBB) Setu ... Sapepake

Lala, tetep Andhap Asor senajan Juwara
Ambyur ing jagating olahraga karate ora kudu dadi duweke keluarga kalangan nengah mendhuwur wae. Lair lan gedhe ing ka­langan keluarga sederhana uga nduweni kalodhangan kang padha. Bab iku paling ora wis dibuktekake dening Lala Diah Pitaloka, karateka cilik kang mentas iki dadi juara ing Kejuaran Internasional Karate Belgia. Lair saka keluarga pas-pasan, bocah kelairan 17 Mei 2005 ... Sapepake

Dhalang Cilik Ponorogo Ki Fatikh Assegaf
Kepengin dadi Dhalang Internasional Festival dhalang bocah sing dianake wiwit sawatara taun kepung­kur, pranyata menehi penga­ruh becik marang kekarepane bocah-bocah marang wayang sarta seni padhalangan. Ing ngendi papan muncul dhalang cilik wayang kulit. Ing anta­rane yaiku ing Kabupaten Po­norogo Jawa Wetan. Ing kutha reog iki, ana sawenehe bocah sing duwe hobi unik, ... Sapepake

Cio, Siswa SD kanthi Prestasi Sagudhang
“Kecil-kecil Cabe Rawit” Mangkono unine paribasan basa Indonesia. Sajake paribasan iki pancen cocog kanggo nggambarake Akio Tanaya Brillianta Wibisono. Siswa kelas 1 SD Al-Kautsar kutha Pasuruan iki nduweni sahohah prestasi, apa kuwi ing tingkat lokal apadene nasional. Nalika ditemoni ing omahe kang mapan ing Desa Parasrejo, Kecamatan Pohjentrek, Kabupaten Pasuruan, katon ... Sapepake

Kimmi Chan kaping 13 rekaman Lagu Smile, I Miss You
Kimmi Chan wusanane sah ngetokake single anyar kang judhule “Smile, I Miss You”. Ana kisah menarik ing suwalike perjuangan cewek kang mentas ultah tanggal 2 September ksb jroning ngrampungake re­kaman lagu iki. Saliyane kudu wira-wiri Jakarta-Bali, artis kang uga atlet ice skating profesional iki wajib sabar merga single mau kudu dibongkar nganti kaping 13! Nah lho, geneya ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Pawongan kang tansah ngresula marang rejeki kang ditampa, satemene dheweke kuwi lagi ngresula marang dum-duman kang wis ditetepake Gustine.

Klik

PRAU OTHOK-OTHOK

Wis rada angel nemokake wong adol dolanan prau Othok-othok ngene iki ing jaman saiki. Maklum, dolanan jadhul saka seng iki wis kegerus game modern. Mangka dolanan kang bisa nglelipur ati iki regane cukup murah, yakuwi mung Rp 10 ewu nganti Rp 20 ewu wae. Nanging arep piye maneh? (d/ist)***

Pethilan

Media massa konvensional ngrebutake iklan

Influencer lan youtuber ing ngendi-endi

Olahraga Indonesia isih kesandhung masalah klasik

Penguruse akeh sing wis klasik

Publik nulak ngunthetake KPK

Koruptor lan koncone mesthi setuju