» Kategori : Tetepungan Remaja

Wirakarya Kampung Kelir Nuwuhake Sadhar Lingkungan
Salah sijine kegiyatan ing Wirakarya Kampung Kelir Pramuka 2017, antara liya gawe kampung-kampung  ing wewengkon sewelas kabupaten/kota ing Jawa Timur dadi kampung kelir kanthi dicet warna-warni. Kegiyatan ngecet omah warga lan fasilitas umum liyane ditindhakake dening para Pramuka kang wis dipilih. Saben kam­pung kang dadi sasaran, dicet dening 2-6 Kwarcab ... Sapepake

Neona, kang Tansah Nggemesake
Nola Be3 duwe jurus ampuh kanggo nguripake maneh tren lagu anak ing industri musik Indonesia. Salah siji stra­tegine yaiku kanthi ngorbitake anake dhewe. Asile, luar biasa. Naura, putri mba­repe, oleh saabrek sukses lan methik sadheret awards liwat album ‘Langit yang Sama’. Sawise Naura terkenal, sa­ikine Nola ganti ngorbitake anake sing liyane, yaiku Neona. Lagu ... Sapepake

Kevin and The Red Rose
Rumangsa wiwit ‘bosen’ karo Vierratale, Kevin Aprilio nyun-takake kreativitas musike kanthi mbentuk sawijining  band aran Kevin and the Red Rose. Sawijining album kanthi judhul “Untukmu” wis meluncur tengahe taun kepungkur. Lagu “Terkunci Untukmu” dipilih mi­nangka pambukaning dalan me­ngarep. Senajan padha-padha band, kon­sep ... Sapepake

Anak Bakul Gorengan Kuliah Gratis ing UGM

Gusti Allah kuwi maha adil. Ora nyana, kenya sing wong tuwane ‘mung’ bakul gorengan pranyata kasil kuliah sak luluse tanpa mbayar ing fakultas kedokteran universitas Gadjah Mada, Ngayogyakarta. Dyah Utami Nugraheni (20 taun), mangkono arane kenya manis sing nganggo jilbab iki. “Wektu dikabari kangmasku yen ketampa ing kedokteran UGM, aku langsung ngrangkul ibu. ... Sapepake

Siswanti Heri Agustina, ‘mongkog” dadi Tokoh Widuri
Siswanti Heri Agustina, kenya ayu saka Desa Karangasem Kec. Petarukan Kab. Pemalang, Jateng iki, seneng banget nalika dipilih dadi Nyi Wi­duri, tokoh gaib legendaris ing Pemalang jrone acara Widuri Karnival kanggo ngre­gengake Dina Dadine (HUT) Kab. Pema­lang sawenehing wektu kepungkur. “Aku mongkog dikongkon dadi tokoh Nyi Widuri, senajan persiapanku mung climen yakuwi ... Sapepake

SMP Negeri 1 Wates Kediri nampa Penghargaan Adiwiyata
Ing wulan Oktober mentas iki SMPN 1 Wates Kediri nampa anugrah sing cukup mongkogake, yakuwi penghargaan Adi­wiyata saka Kementrian Lingkungan Hi­dup Propinsi Jawa Timur. Ujare Kepala Sekolah SMPN 1 Wates Drs. Samsul Huda, penghargaan iki asil kerja kerase para guru lan siswa kabeh sing wis mawujud­ake lingkungan sekolah nganti ketok ijo, asri lan resik Kegiyatan iki, bacute ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Brubah lan tangi luwih edi banget tinimbang meneng lan mung ngimpi tanpa nindakake apa-apa.

Klik

Pejabat Lomba Mangan Krupuk

Pengetan dina Ulang Taun Kamardikan RI ing ngendi-endi ditindakake kanthi maneka acara lan lomba. Semono uga ing Pemkot Semarang. Mung sing rada beda, sing dadi pesertane ing kene yakuwi pejabat-pejabat Pemkot lan DPRD, Kapolres, Danlanal lan Dandim. Katon ing gambar sawenehing pejabat kanthi kebak semangat lan cepet-cepetan melu lomba mangan krupuk kang digelar ing Balai Kota Semarang. (d/ist)***

Pethilan

Niyate Panitia Angket DPR marang KPK konangan

Sapinter-pintere mbungkus tai, wusana mambu uga

Gegandhengan klawan Merah Putih kang kuwalik, Malaysia resmi njaluk ngapura

Kok dibolan-baleni terus ya?

Ana kampanye anti korupsi liwat gambar kartun

Saking lucune koruptor kita