» Kategori : Primbon & Palintangan

11 - 17 Desember 2016
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Akèh ketemu tukang apus, aja katut omongan nggedhabus. Tetepa ing urusané dhéwé. Aja rangu kanggo wani. Yèn pancèn perlu, kena dijupuk. Kasarasan : Aja dhahar sing pedhes, bisa lara maag. Asmara : Aja nglarani atiné kanthi omongan pedhes. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Bèn katon asile, ... Sapepake

4 - 10 Desember 2016
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Situasiné isih ora stabil. Aja spekulasi dhisik. Sing santai, aja ngaya. Aja gawé gara-2 bèn ora kena sanksi. Tetep sing irit. Kasarasan: Tetep olah raga sing disiplin wektu, ora usah ragu. Asmara: Aja nduwé panduga ala. Percumah bersikap apik nanging curiga. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Aja sok kesusu. Perlu ... Sapepake

27 November - 3 Desember 2016
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Ana tandha bakal luwih kasil tinimbang minggu wingi. Mula kerjané sing giyat lan semangat. Pemasukané isih lumayan lancar, nanging aja motangké dhisik. Kasarasan: Yèn arep nggarap sing anyar, dipé­tung dhisik bèn ora bermasalah. Asmara: Waspada rayuan gombal. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Saben ... Sapepake

20 - 26 November 2016
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Udinen cita-cita, nanging aja mitunani liyan. Ngèlinga males budi, bèn yèn lagi kerépotan gampang solusiné. Aja dadi kalépyan merga akèh sing simpati. Aja boros. Kasarasan: Cukup séhat kanggo akti­fitas. Asmara: Aja waton ngomong, dhéwéké selak entèk ... Sapepake

13 - 19 November 2016
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Kudu serius lan kebak tanggung jawab, apamanèh rancangan wiwit nemoni alangan. Aja waton nuruti panasé ati. Ora perlu ramé, malah ngrerendhet. Luwih becik akèh menengé. Aja seneng boros, bisa serius. Asmara : Kanggo apa ngaya yèn dhèwèké ora ngrèwès. AQUARIUS  ( 20 Jan - ... Sapepake

6 - 12 November 2016
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Sing sareh, anggone nggawe putusan aja kesusu, amrih asile ora nguciwakake. Atine sing lerem, yen nduwe rancangan gedhe di-tungka dhisik. Rejeki lancar, butuhe dicukupi. Yen ana utang enggal disaur. Jaga kasarasan kanthi olah raga sing ajeg. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Mongkog marang asil pakaryan iku becik, nanging aja keladuk, apamaneh ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen terus sesambat marang apa kang ora kita duweni, urip iki ora bakal tau rumangsa cukup

Klik

Njala Paku

SABER, cekakan saka Sapu Bersih Ranjau, yakuwi kelompok sukarelawan ing Jakarta kang nduweni tujuan nyapu resik paku kang kececeran ing dalan-dalan ibu kota. SABER dumadi saka wong-wong kantoran, tukang ojek, mahasiswa, lan warga liyane kang gotong royong mesthekake saben aspal aman diliwati dening sepedhah montor utawa mobil. (d/ist) ***

Pethilan

Ade Komarudin dicopot: aku rapapa

Setya Novanto: aku rapadha

Baline Setnov dadi Ketua DPR luwih akeh ngundang pacela¬thon

Gara-gara papa ora tau legawa

Ketua DPR enggal diganti

Gumantung karepe papah…