» Kategori : Primbon & Palintangan

8 - 14 Januari 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Ajakan kerja sama saka njaba dipikir mateng, aja mung manut perasaan. Aja mung marem karo asile. Pumpung ana dana, kabèh dibèrèsi. Kasarasan : Olah raga pagi perlu, aja kalah karo ngantuk lan wegahan. Asmara : Ditampa legawa, najan gèk rada sulit. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Sing tegas, aja wedi rintangan. Sing ... Sapepake

1 - 7 Januari 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Siap mèntal lan motivasi ngadhepi tantangan anyar. Sing ngati-ati, pesaing iku njedhul manèh. Aja katut kanca sing mung ngen­tèkaké dana. Kasarasan : Aja sedhih. Sing gumbira, bisa njaga awak dadi fit. Asmara : Sing sabar, pancèn émosiné lagi labil. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ... Sapepake

25 - 31 Desember 2016
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Tawaran kerja sama aja mung nuruti perasaan. Aja cepet marem lan mongkog karo asil sing uwis. Pumpung isih ana dana, tanggungan ndang dibèrèsi. Kasarasan : Kudu olah raga pagi, aja wegah merga ngantuk. Asmara : Realitas ditampa kanthi seneng. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Sing tegas, aja wedi alangan. Jurungan angin lagi mbantu. ... Sapepake

18 - 24 Desember 2016
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Aja nambahi stress pikiran sing wis terkuras, kanthi nggarap rancangan sing durung wayahé. Dhuwit rada seret mangka kebu­tuhané akèh. Kasarasan : Kurang saré, wajar yèn ngantuk nalika ker­ja. Asmara : Bab sing éndah lan nyenengaké bisa membina hubungan. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ... Sapepake

11 - 17 Desember 2016
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Akèh ketemu tukang apus, aja katut omongan nggedhabus. Tetepa ing urusané dhéwé. Aja rangu kanggo wani. Yèn pancèn perlu, kena dijupuk. Kasarasan : Aja dhahar sing pedhes, bisa lara maag. Asmara : Aja nglarani atiné kanthi omongan pedhes. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Bèn katon asile, ... Sapepake

4 - 10 Desember 2016
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Situasiné isih ora stabil. Aja spekulasi dhisik. Sing santai, aja ngaya. Aja gawé gara-2 bèn ora kena sanksi. Tetep sing irit. Kasarasan: Tetep olah raga sing disiplin wektu, ora usah ragu. Asmara: Aja nduwé panduga ala. Percumah bersikap apik nanging curiga. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Aja sok kesusu. Perlu ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Jroning urip iki, mbokmenawa kita ora cukup becik kanggone kabeh wong, nanging kita bakal tansah dadi kang paling becik kanggone sahabat kita

Klik

WIT NATAL MLAKU

Ornamen abang lan cahya lampu akeh ngrenggani papan-papan publik sasuwene perayaan Natal. Ing kana kene ora lali akeh hiasan wit Natal. Nanging sing siji iki ana tampilan wit Natal kang ora biyasa lan bisa digawa menyang ngendi-endi. Yup, wit Natal unik iki digawe saka rambut kang dimodel saemper wit Natal saengga bisa mlaku menyang ngendi-endi. (d/ist)***

Pethilan

Guru dijak nyusun soal ujian akhir SMP/SMA/SMK

Jawabane tetep padha, bondha bandhi ...

Demo ngedhunake daya saing buruh lokal

Nanging ana bab liya sing mundhak, dalanan macet!

Kompetensi buruh Indonesia perlu ditingkatake

Ben ora mung jago demo!