» Kategori : Primbon & Palintangan

30 April - 06 Mei 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Sing waspada, amarga ana sing arep ngreridhu anggone dagang. Kanggone sing makarya kantoran, sing mantep maju lan tumindak sing becik. Rejeki lancar. Emosine dikendhaleni lan aja spaneng, amrih ora dadi lelara. Asmara: beda panemu iku lumrah. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Gaweyane isih numpuk, durung wayahe leyeh-leyeh. Wong-wong kang bisa ... Sapepake

23 - 29 April 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Minggu iki kudu tetep waspada. Sanadyan katone anteng, nanging ana sing meri. Yen pancen panjenengan bener, luwih becik meneng. Krenteging makarya diundhakake. Ana rejeki nomplok, prayogane dicelengi. Kasarasane badan mlorod. Asmara: cubriya bisa ngrusak swasana. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Perkara kang katon angel yen diadhepi klawan ... Sapepake

16 - 22 April 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Aja kendhat anggone nggawe trobosan, amarga lintang kamuju-ran sumunar. Yen ana rejeki luwih, dicelengi kanggo jagan. Kasa-rasan badan mlorod, eling memangan sing ngandhut gizi. Asmara: yen ora salah, aja wedi blaka, nanging sing apik anggone nggawe ukara. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Minggu iki kudu luwih ngati-ati. Yen rancangan durung ... Sapepake

9 - 15 April 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Wiwit ana pratandha jumedhule maneka perkara. Kuncine siji, aja gampang emosi. Yen ana luwihan rejeki prayogane dicelengi. Kasarasan badan mlorod, mula tenaga aja diforsir. Asmara: ngo­brolake bab sing entheng-entheng wae, amrih ora njalari padudon. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Minggu iki kudu sabar lan sengkud anggone makarya, amrih ... Sapepake

2 - 8 April 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Kalodhangan ing ngarep netra, sing pinter mupangatake. Eman yen nganti diculke ngono wae. Aja wedi nggawe trobosan lan spekulasi. Nanging aja njagakake janji manise liyan. Jaga kasarasan kanthi memangan sing pener. Asmara: pasangan dijak seneng-seneng. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Becike aja leren ngupayakake trobosan-trobosan anyar kang ... Sapepake

26 Maret - 1 April 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Minggu iki swasana kurang nyenengake, kudu dilakoni kanthi sabar. Panyaruwe saka liyan ora susah digape. Olehe ngemonah pametu lan blanjane sing wicaksana. Yen awak pegel-pegel, enggal pijet amrih bregas maneh. Asmara: ajar percaya pinercayan. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Minggu iki durung bisa leha-leha, isih ana buntute perkara. Mantep ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita weruh prau ing sandhuwure banyu kuwi bab kang lumrah, nanging dadi bebaya yen ana banyu ing njero prau. Mula kita kena mapanake ati iki ing jagad nanging aja nganti mapanake jagad ksb ing ati kita

Klik

MAYIT BAYI ?

Akeh restoran ing donya iki padha nyoba nyuguhake panganan kanthi cara kang aneh-aneh. Salah sijine kaya ing The Magic Restroom Cafe ing California iki. Restoran iki nyuguhake panganan kanthi tema “mangan mayit”. Senajan jabang bayi kang ana ing meja iki mung ethok-ethokan wae alias digawe saka pudhing. (d/ist)***

Pethilan

Ngrampungake kasus DPD kudu liwat jalur hukum

Sauger dudu hukum rimba

Mediasi Kraton Surakarta gagal

Ora usah dirujukake, rak kesel dhewe

Kursi DPRD Jatim, Jateng lan Jabar tambah

Taman Kanak-kanake saya rame…