» Kategori : Primbon & Palintangan

03 - 09 September 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Aja rangu-rangu nggawe trobosan anyar, amarga swasana uga nyengkuyung. Aja gampang rumangsa marem. Bebathen uga tansaya gedhe. Kasarasan badan apik. Kena jajan, nanging sing resik. Asmara: sanadyan adoh, nanging dheweke tansah setya. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Tetep maju, amarga kepalang tanggung yen arep mundur. Tuduhna yen panjenengan ... Sapepake

27 Agustus - 02 September 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Isih kaya minggu kepungkur, yen nggawe rancangan kudu wis siyaga tekan paite. Rejeki lancar nanging wiwit tansaya akeh butuhe. Urip dilakoni kanthi ati rena, amrih pikiran jenjem lan ora dadi lelara. As-mara: beda panemu mono bab sing lumrah. Becike dirembug kanthi becik. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Perkarane teka lunga. Kudu ... Sapepake

20 - 26 Agustus 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Kerep dumadi, teori ora trep nalika dipraktikake. Mula, saben nggawe rancangan kudu wis siyaga tekan paite. Ana rejekii luwih, becike dicelengi. Sakehing rasa ora kepenak ing awak aja disepe­lakeke. Enggal priksa lan mertamba. Asmara: emosine dikendhaleni. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Minggu iki nasibe kurang mujur. Rancangan lelungan ... Sapepake

13 - 19 Agustus 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Ana saingan sing gumregah nggawe trobosan anyar. Yen ora enggal pinter nggolek dalan, bisa mutawatiri. Rejeki mbanyu mili, pinter-pintere panjenengan ngemonah. Jaga kasarasan, wayahe ngaso ya leren. Asmara: ati digawa seneng wae tinimbang pikiran buneg. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Aja cilik atine, amrih bisa mrantasi maneka pepalang. Aja ... Sapepake

06 - 12 Agustus 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Pindha segara, ing ndhuwur katon anteng, sejatine ing dhasar samodra ombak gumulung. Aja sembrana, aja spekulasi. Isih ana kalodhangan antuk obyekan sing bathine gedhe. Kasarasan badan mlorod, kudu digatekake. Asmara: swara sengol aja dilebokake ati. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Ana saingan kang perlu diwaspadani, utamane pawongan kang ... Sapepake

30 Juli - 05 Agustus 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Emut kedadeyan kepungkur iku kena wae. Nanging aja nganti kedlarung-dlarung gela. Tuduhna kabisan panjenengan. Ngirit, yen ora perlu aja mbobol celengan. Pikirane sing wening amrih sehat. Asmara: yen wis dadi kekarepane, dililakake wae. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Anggone nglakoni minggu iki sing santai. Manut marang ndhuwuran kang pancen ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Brubah lan tangi luwih edi banget tinimbang meneng lan mung ngimpi tanpa nindakake apa-apa.

Klik

Pejabat Lomba Mangan Krupuk

Pengetan dina Ulang Taun Kamardikan RI ing ngendi-endi ditindakake kanthi maneka acara lan lomba. Semono uga ing Pemkot Semarang. Mung sing rada beda, sing dadi pesertane ing kene yakuwi pejabat-pejabat Pemkot lan DPRD, Kapolres, Danlanal lan Dandim. Katon ing gambar sawenehing pejabat kanthi kebak semangat lan cepet-cepetan melu lomba mangan krupuk kang digelar ing Balai Kota Semarang. (d/ist)***

Pethilan

Niyate Panitia Angket DPR marang KPK konangan

Sapinter-pintere mbungkus tai, wusana mambu uga

Gegandhengan klawan Merah Putih kang kuwalik, Malaysia resmi njaluk ngapura

Kok dibolan-baleni terus ya?

Ana kampanye anti korupsi liwat gambar kartun

Saking lucune koruptor kita