» Kategori : Primbon & Palintangan

26 Februari - 04 Maret 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Aja spekulasi dhisik, tinimbang ngaya malah asile ora kaya sing dikarepake. Aja gampang katut omonganing liyan. Yen pancen danane cupet, aja meksa tetuku werna-werna. Pikirane aja spa­neng, amrih awake seger ora kaku-kaku. Perkara cilik enggal dirampungake. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Aja gampang nglokro, amrih bisa mundhak asile. ... Sapepake

19 - 25 Februari 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Nasibe rada surem, mula aja spekulasi dhisik. Kabeh dipetung sing tliti sadurunge jumangkah. Butuhe akeh, kudu pinter ngemonah dhuwit. Sing wigati didhisikake. Jaga kasarasane, aja nganti lelara­ne kumat maneh. Asmara: aja ngumbar janji yen ora bisa netepi. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Perkarane teka mbaka siji ora ana enteke. Mula kudu ... Sapepake

12 - 18 Februari 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Minggu iki akeh sing nawani obyekan, nanging dipetung dhisik, aja kesusu ditampa. Kudu tetep dhisiplin. Wayahe pas yen arep lelungan adoh. Kasarasane dijaga. Rejeki lancar, bisa antuk bebathen gedhe. Aja kendhat anggone tansah percaya pinercayan karo pasangan. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Rancangan sing wis ditindakake becike aja nganti ... Sapepake

5 - 11 Februari 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Bèn saterusé sukses, undhakna prestasi kerja lan efisiensi wektu. Kritik, dijupuk hikmahé. Sing tenang ngadhepi pengeluaran da­dakan. Kasarasan : Aja berlebihan senam, atur manut porsiné. Asmara : Saka pengalaman kepungkur, aja nganti dhèwèké jèngkèl. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ... Sapepake

29 Januari - 4 Februari 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Kesuksesan wis ing ngarepan, aja nganti ilang muspra. Aja wedi berimprovisasi. Aja kliwat ngarep-arep janjiné wong liya, tiwas gela. Kasarasan : Yèn ora nggatèkaké pola urip sing bener, bisa njalari lara. Asmara : Wektu krasa cepet, merga seger lan anget. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Pandangan terus mengarep ... Sapepake

22 - 28 Januari 2017
CAPRICORN ( 21 Des - 19 Jan ): Aja wegahan lan ora perlu isin miwiti saka awal. Bisa gawé trobosan anyar. Pemasukan saya mundhak, ati dadi seneng. Kasarasan : Aja melèkan nganti bengi, kondhisiné isih rentan karo angin bengi. Asmara : Tenang waé, prahara mesthi bakal lunga. AQUARIUS  ( 20 Jan - 18 Feb ): Nasibé isih beja, bisa ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen pengin weruh mangsa kepungkur delengen kahanan saiki. Yen pengin ngerti mangsa tembemu mula delengen apa kang mbok tindakake dinane iki

Klik

BUSANA MANTEN PALING DAWA

Busana manten kerep dadi salah sijine faktor penting jroning urusan pesta utawa perayaan. Akeh pasangan kang pengin nduweni kesan jero saka busana kang dipigunakake mau. Mung emane, ora sithik kesan pengin mewah kuwi malah ndadekake repote wong akeh. Salah sijine kaya kang ana ing foto iki, dawaa…. banget sadawane dalan kang ana, nganti-nganti kudu dijaga pulisi! (d/ist)

Pethilan

Masa tenang pilkada diwiwiti

Giliran operasi senyap

Impor kosmetik tambah akeh

Akibat saya akehe wong selfi

Pilkada bareng , sengit ing DKI akur ing daerah

Lan panas rata nalika etunga-etungan suwara