» Kategori : Kagunan Dapur

Kepengin Njajal Nggawe Bakpo Telo? Iki resepe:
Bahan Trigu 500 gram Tela wungu 200 gram Ragi sasendhok Gula pasir 100 gram Margarin 75 gram Banyu putih 200 ml Selai sacukupe   Carane Nggawe: 1. Tela dikukus nganti empuk banjur dijur nganti alus. 2. Tambahake margarin lan trigu, diuleni nganti kalis. 3. Adonan dipara cilik-cilik udakara 50 gram lan dikempesake. 4. Wenehi isen-isen ... Sapepake

Bakpao, Bakpia, Jus Sarwa Ungu Ing Republik Telo
Mlesedake Republik Indonesia, grup lawak ana kang madeg kanthi jeneng Republik Mimpi, uga Republik Sen­tilan Sentilun. Sing siji iki beda ma­neh, yaiku Republik Telo. Dudu grup dhagelan, nanging jinis usaha ekonomi kreatif. Saemper karo jenenge, usaha iki migunakake tela minangka bahan bakune. Prodhuk kang paling misuwur yaiku bakpao seka tela. Panganan kang manut sejarahe asli ... Sapepake

Kreasi Menu Nuswantara (4)

Sega, tekane dina iki, isih mujudake sumber karbohidrat kang paling akeh di-konsumsi dening masyarakat Indonesia. Sanadyan ana pohung, jagung, sagu, uwi, uga kenthang kang bisa dadi pilihan, nanging sa­jake ilate sakehing wong wis ka­dhung kulina marang sega. Mula ora mokal yen banjur ana maneka kreasi olahan sega. Keja­ba mung diliwet (saiki malah di­mangsak nganggo magic ... Sapepake

Kreasi Menu Nuswantara (2)
Ing kalodhangan iki, mbacutake edhisi kepungkur, redaksi macak foto-foto kiriman Lom­ba Foto&Kreasi Resep Menu Nu­san­tara. Ana foto cacah lima ma­neh kang ketiban sampur kapacak. Jebul ya pancen akeh menu asli Nuswantara kang bisa dikombinasi klawan maneka bahan lan bumbu. Contone, yen adate bubur ayam iku nganggo kuah kare utawa ga­ringan, iki ana sing ada-ada ... Sapepake

Maneka Kreasi Menu Nuswantara
Wis dadi bab kang lumrah, saiki ing ngendi papan, wong yen arep memangan, panganane difoto dhisik. Banjur, di-posting ing me­dhia sosial. Liwat Lomba Foto lan Resep Kreasi Menu Nusantara, redhaksi Taman Wanita menehi kalodhangan kanggo para maos kang seneng olah-olah, uga se­neng foto. Kejaba saka iku, kang dadi an­cas se­jatine, yaiku kanggo mengeti Hari Gizi lan ... Sapepake

Saka Lamongan tekan Italia
Nganti dinane iki, wis ana saperangan paraga kang kirim foto lan resep kreasi menu Nuswantara, saperlu dilom-bakake. Redhaksi ngaturake panuwun. Kanggo sing durung kober mangsak, mo­trek, lan nulis resepe, kalodhangan isih ti­narbuka. Ayo aja rangu-rangu, enggal dikirimake menyang Panjebar Semangat, lumantar email utawa pos. Bebanane lu­mayan lho! Itung-itung bisa ngirit ora ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Gawenen sibuk awak iki ing babagan kabecikan. Engga bab-bab kang ala kesel ngetutake langkah kita.

Klik

BAKIAK

1000 bakiak iki mujudake upayane Komunitas Wirausaha Muslim kang disumbangake marang mesjid-mesjid kang ana ing wilayah Surabaya lan sakupenge. (d/ist)

Pethilan

Peringkat kampus Indonesia munggah

Tapi aja takon wis peringkat pira ya???

NU-Muhammadiyah sarujuk nyirep suhu politik

Yen ana sing dadi kompor, kuwi oknum!

Anggaran kanggo mbubarake ormas Rp 5 milyar

Mbokmenawa sawise bubar oleh pesangon….