» Kategori : Kasarasan

Pangolahe panganan Ora Oleh Langsung Dibakar
Sawatara bab kudu digatekake nalika pawongan nandhang lara kanker. Saliyane nindakake ke­moterapi, nutrisi kudu dicukupi. Ora mung saderma cukup lan ana gizine, ca­rane ngolah panganan uga duwe pe­ngaruh wigati. “Pangolah iku memper lading lan­dhep ngisor ndhuwur. Ing perangan siji­ne, bisa gawe panganan luwih aman. Na­nging, ing perangan liyane, bisa ngrusak ... Sapepake

Ayu Klawan Ekstrak Banyu Mawar

Kulit uga nduweni sistem imunitas kanggo nglawan agresi saka njaba, kayadene lingkungan sing ala, kadar emosional, stres, lan penuaan sing ngringkihake kekuwatane kulit. Para ilmuwan sawise nindakake panaliten pranyata ekstrak banyu mawar bisa ningkatake sistem imunitas kulit saengga kulit dadi sehat, lan praupane dadi resik padhang. Manut Profesor Rod Sinclair, sawijining ... Sapepake

Urip Sehat Mungguhing Balita
Bayi sangisore umur limang taun utawa balita sing kulina memangan woh-wohan lan sayuran, mbesuk yen wis diwasa senengane memangan panganan kasebut. Panaliten ing Australia sing dicuplik saka Reuters Health nuduhake, bayi umur 14 sasi kang ajeg memangan woh-wohan lan sayuran, dheweke wis kulina klawan rasa sayuran lan woh-wohan. “Prasaja banget mungguhing wong tuwa, mung ... Sapepake

Kanker Bisa Mengaruhi Ekonomi
Ora mung masalah kasarasan kang gawe mudhune kualitase ngaurip, kanker wis kabukten gawe masalah tumrap tataraning sosial lan ekonomine pawongan. Peningkatan masalah kanker bakal nyebabake krisis ekonomi ing wewengkon Asia Tenggara. Miturut sawijining panaliten paling gres saka the George Institute for Global Health, pe­nyakit kanker wis dadi sanggane masya­rakat lan sistem ... Sapepake

Madu kanggo nyegah Osteoporosis
Madu, saka asile panaliten kang di­tindakake tim mahasiswa Fakultas Ke­dokteran Hewan Universitas Airlangga, bisa nyegah balung kropos utawa osteo­porosis. Yaiku, kanthi metode Scanning Electron Microscope (SEM), kang katin­dakake marang madu saka tawon Apis dorsata. Tim kasebut yaiku Samsi Yordan (2015) minangka ketua, lan anggotane Abdullah Hasib (2013), M. Huda ... Sapepake

Tatu Kobong Aja Disalep Nganggo Odhol

Tatu mlempuh merga barang panas kerep disumurupi ing panguripan padinan. Wiwit kesiram banyu pa-nas engga kesetrum listrik. Yen tatune entheng, akeh-akehe ditamani nganggo odhol. “Cara iku ora oleh. Tatu kobong mung oleh ditambani nganggo salep tatu kobong,” tandhese dr. Iswinarno Doso Saputro, SpBP-RE (K). Yen tatu diwenehi salep sembarangan, malah tim medis bakal kangelan ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Brubah lan tangi luwih edi banget tinimbang meneng lan mung ngimpi tanpa nindakake apa-apa.

Klik

Pejabat Lomba Mangan Krupuk

Pengetan dina Ulang Taun Kamardikan RI ing ngendi-endi ditindakake kanthi maneka acara lan lomba. Semono uga ing Pemkot Semarang. Mung sing rada beda, sing dadi pesertane ing kene yakuwi pejabat-pejabat Pemkot lan DPRD, Kapolres, Danlanal lan Dandim. Katon ing gambar sawenehing pejabat kanthi kebak semangat lan cepet-cepetan melu lomba mangan krupuk kang digelar ing Balai Kota Semarang. (d/ist)***

Pethilan

Niyate Panitia Angket DPR marang KPK konangan

Sapinter-pintere mbungkus tai, wusana mambu uga

Gegandhengan klawan Merah Putih kang kuwalik, Malaysia resmi njaluk ngapura

Kok dibolan-baleni terus ya?

Ana kampanye anti korupsi liwat gambar kartun

Saking lucune koruptor kita