» Kategori : Kasarasan

Sega Panas Kliwat 12 Jam ing Magicjar Ningkatake Risiko Kena Diabetes?
Akhir-akhir iki medsos ngunggah  informasi  ngeget-geti ngenani bebayane ngonsumsi sega sing dipanasi kliwat saka 12 jam  jroning magicjar, magicom utawa rice cooker. Sega kang dinggeng suwe ing alat ngliwet modern sing fung­sine ngrangkep minangka pemanas kaya termos kuwi, disebut-sebut banget ngru­gekake kesehatan, mligine bisa ningkat­ake ... Sapepake

Ajeg Nginum Lemon Tea Saben esuk, Ngusir Racun lan Anti Kanker
Saliyane banyu putih, inuman sehat apa kang kita konsumsi saben esuk kanggo ningkatake kekuwatane badan? Teh, kopi, utawa susu? Wigati kanggo ngonsumsi panga­nan lan inuman sehat nalika sarapan. Dicuplik saka laman boldsky.com, salah sawijining inuman sehat kang wigati lan becik kanggo diunjuk ajeg saben esuk yaiku lemon tea. Nutrisi lan antioksidan ing njerone woh lemon lan ... Sapepake

Nyegerake Badan lan Pikiran Klawan Ngunjuk Banyu Klapa Campur Timun

Duwe kegiyan akeh ing saben dinane kerep gawe badan krasa gampang kesel. Ora mung iku wae, pikiran rasane uga krasa judheg, kurang nyaman lan ndadekake mumet. Apamaneh, nalika ngelingi marang anane sakehing pegaweyan sing kudu enggal dirampungake apa iku tugas ing omah apadene tugas pendhidhikan. Yen wis mangkene, wigati mungguhing kita kanggo bali nyegerake pikiran. Kita bisa miwiti ... Sapepake

Kenthang Wungu bisa ngueangi Kanker Usus Besar

Sawijining ilmuwan ngandhakake yen kenthang wungu nduweni nutrisi lan antioksidan engga tikel kaping 10 luwih gedhe yen ditandhingake karo kenthang biyasa. Kenthang wungu uga dipercaya nduweni sakhing vitamin kang migunani mungguhing badan. Dicuplik saka kaca asiantown.net, panaliten sing paling anyar nyebutake menawa nutrisi kang kinandhut ing kenthang wungu beck banget kanggo nyegah lan ... Sapepake

Cabe, Bisa Kanggo Tamba Awak Kesel lan Lemah Sahwat
Cabe (piper retrofracti fructus) mujudake tuwuhan asli Indonesia kang akeh ditandur ing pekarangan. Cara thukule wit kanthi nemplekake watange lan nggu­betake awake ing wit liyane liwat oyode sing terus tuwuh lan tumempel ing wit kasebut. Mula wit cabe umume ditandur ing cagak utawa dirambatake ing wit gedhe (kayata wit pelem, rambutan, dhuku, lsp). Disebut cabe, jalaran nduweni ... Sapepake

Njaga Kasarasan Jantung Klawan Ajeg Nindakake Pasa Sunnah
Penyakit jantung mujudake salah sijine penyakit sing kerep kita rungu kedadeyane ing tengah ma­syara­kat. Penyakit jantung iku dhewe disu­murupi minangka penyakit sing ma­teni nomer siji sa-donya. Meh kabeh ne­ga­ra sa-donya, ngandhakake yen kasus pe­nyakit jantung mujudake penyakit sing paling akeh mateni manungsa. Sate­mene, penyakit jantung iku disebabake ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane