» Kategori : Olahraga

SEA Games dadi Impen Ala, Aja Katon maneh ing Asian Games
SEA Games 2017 mentas iki dadi impen ala kanggone olahraga Indonesia. Ing Asian Games taun ngarep, asil kang padha aja nganti kabalenan maneh. Indonesia dinane iki pancen lagi mburu wektu kanggo siap-siap dadi tuan rumah Asian Games 2018 kang bakal digelar ing Jakarta lan Palembang. Ora mung bab ‘penye­lenggaraan’, Indonesia uga lagi totohan karo prestasine atlet. ... Sapepake

Ora ana sing Nyangka Galang bisa Juara ing Jerez
Direktur PT Yamaha Indonesia, Minoru Morimoto, ora ngira yen pembalap Indonesia Galang Hendra bisa menang ing World Supersport (WSSP) 300 seri Jerez. Mangka dheweke mung ditarget sak poin wae. Galang kasil bisa juara ing Sirkuit Jerez, Spanyol, jroning seri kasanga WSSP, Minggu kepungkur (22/10/017). Pembalap Yamaha kang kegabung klawan tim Motoxracing iku menang dramatis. Sempat ana ... Sapepake

Aja Usil, kenya Mungil iki Mahir Taekwondo lo!
Jenenge Abila Dwi Rahayu. Rupane ayu kulite kuning resik. Awake lemes kaya rambut luruse kang ireng njanges. Pawakane mungil, nanging sapa ngira kenya 17 taun iki ahli bela diri Taekwondo lan lang­ganan juara. Sacara fisik, bisa dibadhe akeh pemuda sing naksir. Nanging yen coba-coba usil, becike pikir-pikir dhisik. Abila mujudake siji ing antarane loro unggulan atlet Taekwondo Jawa ... Sapepake

Kawiyak, iki kang Ndadekake Rossi edan-edanan ing Aragon
Pembalap Tim Movistar Yamaha, Valentino Rossi, gawe kejutan kanthi tampil ing balapan ing Sirkuit Aragon, Spanyol mentas ikiu. Muncule The Doctor ksb jelas ngagetake banget, ngelingi dheweke durung pulih banget saka larane ceklek balung fibula lan tibia ing sikil tengene. Nanging, kanthi tekad kuwat pranyata Rossi bisa melu ngebut ing balapan mau. Ora mung saderma tampil, nyatane rider ... Sapepake

Nuju Asian Games, 140 Atlet Melu AIMAG
Indonesia mbudhalake 140 atlet saperlu melu Asian Indoor and Martial Art (AIMAG) ing Ashganat, Turmenistan, 17-27 September 2017. Ajang ksb uga bakal digunakake dening atlet Indonesia kanggo persiapan nuju Asian Games 2018. Menteri Pemuda lan Olahraga, Imam Nahrawi, sarta Ketua Umum KOI, Erick Thohir, nguntapake kanthi resmi budhale atlet kang bakal tandhing mau ing Wisma Kementerian ... Sapepake

Tanpa Rossi, Balapan Krasa Sepi
Sawijining insiden bali dialami dening pembalap kondhang MotoGP, yakuwi Valentino Rossi. Pembalap asal Itali ksb ngalami kaci­lakan hebat nalika latihan motorcross ing dina Kemis sore kepungkur. Akibat kacilakan mau, Rossi lang­sung diplayokake menyang rumah sa­kit. Dikabarake Rossi ngalami patah tulang dikantheni dislokasi ing fibula lan tibia sikil tengene. Dhimen ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang mbisu iku “luwih becik” katimbang wong kang guneman ala.

Klik

DOLANAN JAMAN KAWURI

Isih kelingan dolanan kaya ngene iki? Mesthine ing antarane para maos kang wis ‘yuswa’ isih padha kelingan ya. Balapan ban bekas mujudake dolanan jaman kawuri. Seru, murah lan nyenengake. Yuk nostalgia kanthi dolanan nyenengake ing jaman biyen iki yuk… (d/ist)***

Pethilan

E-dagang rame, ritel konvensional rontok

Blanja mung kari klik

Pelajar perlu diajak lunga menyang museum

Aja menyang mal wae…

Sumpah Pemuda dipengeti

Indonesia siji, dudu sing liyane