» Kategori : Olahraga

Pemain-pemain kang Bakal Sumunaring Perempat Final Piala Presiden 2019
Babak penyisihan grup Piala Presiden 2019 wis ram­pung. Tim cacah wolu dipesthekake lolos menyang babak sabanjure. Undian kanggo babak perempat final iki uga wis ditindakake. Patang pertandhingan kang bakal dianakake ing babak delapan besar yakuwi Persebaya Surabaya Vs Tira Persikabo, Persela Lamongan Vs Madura United, Persija Jakarta Vs Kalteng Putra, lan Bhayangkara FC Vs Arema ... Sapepake

Manteb! China lan Jepang Rebutan Pelatih Panjat Tebing Indonesia
Ngebute prestasi panjat tebing Indonesia pranyta nyita kawigaten saka negara liya. Paling ora ana negara loro kang nglirik jasa pelatih panjat tebing Indonesia, Hendra Basyir. Hendra dadi rebutan China lan Jepang kanggo ngisi pelatihan pelatih speed ing negara-negara iku mau. Dinane iki Hendra lagi ana ing China kanggo ngisi kursus utawa pelatihan pelatih lan dheweke minangka pemateri ... Sapepake

Cakaran Maut Garudha Mudha
Timnas U-22 Indonesia wusanane kasil dadi juara Piala AFF U-22 sawise ngalahake Thailand kanthi skor 2-1 ing laga final kang dianakake ing Stadion Nasional, Phnom Penh, Kamboja, Selasa kepungkur(26/2/2019). Oleh-olehan iki mujudake sejarah kanggone Indonesia merga iki kang kawitan dhewe tim abang putih bisa dadi juara Piala AFF U-22. Indonesia dadi siji-sijine tim kang bisa mbobol ... Sapepake

St-Pierre Pensiun sadurunge Nglawan Khabib
Legenda UFC, Georges St-Pierre, dikabarkan bakal mundur dina Kemis (21/2/2019)iki. Keputusan iku dikandhakake sadurunge St-Pierre bisa tarung karo juara lightweight, Khabib Nurmagomedov, ing njero oktagon. St-Pierre mujudake salah sijine jeneng ing UFC kanthi cathetan tarung kang cukup ngedab-edabi yakuwi kaping 26 menang lan kaping pindho kalah. St-Pierre mujudake petarung kelas menengah ... Sapepake

Gonzalo Higuain nganggo Kostum Chelsea
Chelsea resmi mboyong Gonzalo Higuain saka Juventus kanthi status ‘nyilih. Nganti akhir musim 2018/19 iki. Higuain sadurunge disilihake menyang AC Milan kanggo putaran pertama Serie A Italia musim iki, nanging dheweke gagal nuduhake kualitase, lan mung bias gawe wolung gul wae ing sakabehing kompetisi. Ing Stamford Bridge, bomber internasional Argentina iki bakal reuni karo Maurizio ... Sapepake

Tambah Perak, Kalah saka Malaysia
Pasangan atlet para-sepeda Ni’mal Magfiroh lan Sri Sugiyanti oleh medhali perak nomer 3.000 meter pursuit individu B putri Paracycling ing ajang Asian Track Championship 2019 ing Jakarta International Velodrome mentas iki. Ni’mal, minangka pilot, lan Sri kudu ngungguli pasangan atlet Malaysia Nur Azlia Syafinaz Mohd Zais/Nurul Suhada Zainal (pilot) ing babak final rebutan ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Wong kang paling hebat pisan kanthi idhe-idhene kang  paling brilian, bisa wae dikalahake de­ning wong kang bo­dho kanthi akale kang kerdhil. Mula tokna idhe-idhe bri­lianmu apa wae ka­hanane.

Klik

JEMBATAN NGISOR KALI

Meh kabeh, yen jenenge jembatan kuwi mlangkring ing sandhuwure banyu. Nanging ora mangkono karo jembatan kang ana ing Fort de Roovere, sacedhake Desa Halsteren, negara Landa iki. Ing kana ana jembatan kang ora mlangkring, nanging peres karo banyune. Jembatan iki pancen nyigar tlaga cilik kang banyune anteng. Dadi…. kapan maneh ya bisa nrabas banyu nanging ora teles?? (d/ist)***

Pethilan

TVRI nyoba ngrombak stigma

Saingane luwih maju banget

Sing manther anggone ngawasi praktek politik dhuwit

Emane dhuwite ora mambu…

Sing lapor SPT adoh saka target

Akeh sing ‘golput’ pranyata…