» Kategori : Olahraga

Carolina Marin Gagal Maneh Nelukane Indonesia Open
Pemain badminton tunggal putri asal Spanyol, Carolina Marin, durung bisa nelukake Indonesia Open. Pemain badminton kang ngoleksi medhali emas Olimpiade 2016 Rio de Janeiro iku jugrug ing babak pertama. Marin lagi jroning misi golek gelar pisanane ing Indonesia Open 2017 iki. Nanging, pemain kang saikine ana ing urutan loro dunia iku malah kanthi nggu­munake dikalahake Chen Xiaoxin ing ... Sapepake

Bouchard Ngendheg Langkahe Sharapova
Petenis Kanada Eugenie Bouchard wusanane kasil menangi dhuel sengit lawan Maria Sharapova ing babak kaloro Madrid Terbuka durung suwe iki. Bouchard menang lumantar pertarungan telung set 7-5, 2-6, 6-4. Dhuel kekarone petenis ing babak kaloro Madrid Terbuka iki dadi sorotan merga komentare Bouchard marang baline Sharapova menyang lapangan tenis sarampunge nindakake ukuman merga kasus ... Sapepake

Playune Ferrari gawe Ngelune Bos Mercedes
Ngadhepake balapan Formula 1, utawa F1 GP Rusia, bos Mercedes, Toto Wolff wiwit ketar-ketir. F1 GP Rusia dhewe bakal dianakake ing tanggal 30 April 2017 iki. Mercedes pancen nduweni pres­tasi kang cukup apik sasuwene F1 2017. Iki bisa dititeni saka telung seri awal (Ustrali, China lan Bahrain), pembalape tansah methik pole po­sition. Nanging, bab iku dirasakake du­rung cukup ... Sapepake

Kevin/Marcus Hattrick Terus-terusan jroning Sewulan
Perjuangan luar biasa dituduh­ake pasangan gandha campuran Kevin Sanjaya Sukamuljo/Marcus Fernaldi Gideon ing ajang Malaysia Open Super Series Premier 2017, Minggu men­tas iki (9/4/2017). Kepriye ora, pasangan gandha pu­tra nomer loro dunia iki kasil gawe hat­trick terus-terusan ing taun iki. Gelar pisanan ing taun 2017 direbut Kevin/Marcus ing ajang All England Open ... Sapepake

Guyonane Daud Yordan ngadhepi Dhuel lawan Petinju Thailand
Petinju Indonesia, Daud Yordan, bakal bali munggah ring tanggal 25 Maret iki. Jroning kalodhangan ksb, Daud bakal dhuel karo petinju Thailand, Campee Phayom, ing OCBC Arena, Singgapur. Awake Daud Yordan dhewe saikine kena diarani wis meh ideal. Petinju kang dijuluki Cino iki nuturake persi­apane saiki wis nggayuh 70 persen. Ora mung nyiapake awake, Cino uga nggelar ... Sapepake

Target Emas, PB PRSI Nyiapake Atlet Peng-pengan
Pengurus Besar Persatuan Renang Seluruh Indonesia (PB PRSI) netepake target medhali emas cacah telu ing SEA Games 2017 kang bakal di­gelar ing Kuala Lumpur, Malaysia mengko. Bab iki ditelakake pelatih renang, Marifa Herman Yus. Yus ngandhakake, target iki mujud­ake asil rapat saka komisi teknik lan pembinaan PB PRSI. Lan supaya bisa nggayuh target iki, Yus wis nyiapake atlet kang ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Gawenen sibuk awak iki ing babagan kabecikan. Engga bab-bab kang ala kesel ngetutake langkah kita.

Klik

BAKIAK

1000 bakiak iki mujudake upayane Komunitas Wirausaha Muslim kang disumbangake marang mesjid-mesjid kang ana ing wilayah Surabaya lan sakupenge. (d/ist)

Pethilan

Peringkat kampus Indonesia munggah

Tapi aja takon wis peringkat pira ya???

NU-Muhammadiyah sarujuk nyirep suhu politik

Yen ana sing dadi kompor, kuwi oknum!

Anggaran kanggo mbubarake ormas Rp 5 milyar

Mbokmenawa sawise bubar oleh pesangon….