» Kategori : Olahraga

Target Emas, PB PRSI Nyiapake Atlet Peng-pengan
Pengurus Besar Persatuan Renang Seluruh Indonesia (PB PRSI) netepake target medhali emas cacah telu ing SEA Games 2017 kang bakal di­gelar ing Kuala Lumpur, Malaysia mengko. Bab iki ditelakake pelatih renang, Marifa Herman Yus. Yus ngandhakake, target iki mujud­ake asil rapat saka komisi teknik lan pembinaan PB PRSI. Lan supaya bisa nggayuh target iki, Yus wis nyiapake atlet kang ... Sapepake

PSSI: Liga Indonesia diwiwiti 26 Maret 2017
Kompetisi paling dhuwur ing Indonesia direncanakake bakal digelar tanggal 26 Maret 2017 mengko. Jadwal iki dibiwaraake ing acara kongres taunan Persatuan Sepakbola Seluruh Indonesia (PSSI) kang digelar ing Bandung, Minggu kepungkur (8/1).   Pagelaran iki bakal dadi kang kawitan sawise sadurunge vakum merga anane ‘pembekuan’ saka Kemenpora lan sanksi FIFA kanggo ... Sapepake

Peraturan Anyar PSSI Mateni Karier Pemain Senior
Persatuan Sepakbola Seluruh Indonesia (PSSI) ngetokake peraturan anyar kanggo kompetisi Liga Indonesia 2017. Yakuwi saben klub wajib matesi pemain kang didhukake menyang lapangan paling dhuwur umur 35 taun utawa luwih sithik. Mesthi wae, rencana kang ditokake PSSI iki padha ditentang dening sawe­nehing pemain senior, kle­bu ing antarane kiper Per­sib I Made Irawan. Manut ... Sapepake

Menang terus, targete Suzuki ing MotoGP 2017

Manajer Tim Suzuki Ecstar, Davide Brivio, ngandhakake yen target tim-e ing MotoGP mu­sim iki yakuwi konsisten menang terus. Iki dikandhakake  sawise Suzuki kasil melu ‘ngganggu’ langkahe Hon­da, Yamaha lan Ducati ngrebut podium. Sasuwene 2016, Suzuki kasil ngo­leksi patang podium bebarengan Ma­verick Vinales, kang salah sijine dadi kemenangan. ... Sapepake

Balapan Mlayu Munggah Gedhong tingkat 50
Badan Pengelola Bakrie kang­go Ne­geri (BP BUN) makarya bebarengan karo Bakrie To­wer lan Hotel Aston Rasuna nganakake sawijining program lomba lari. Gelaran iki diwenehi jeneng Ba­krie Tower Vertical Run (BTVR) 2016. Jroning siaran pers-e, selaras karo jenenge, program iki arupa lom­ba lari vetikal ngunggahi undhag-undhagan ing njero Gedhong Bakrie Tower. Mengkone, ... Sapepake

Menpora Narget 20 Emas ing Asian Games 2018
Indonesia bakal dadi tuan rumah Asian Games Ja­karta-Palembang 2018. Menteri Pemuda lan Olahraga (Menpora), Imam Nahrawi, malah wani pasang target bisa oleh 20 medhali emas ing ajang ksb. Target iki wis ngli­wati analisis dawa. Imam uga ora sume­lang nelakake misi ksb marang Presiden Republik Indonesia Joko Widodo mentas iki. “Kita nglaporake adhedhasar kualitas lan ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen pengin weruh mangsa kepungkur delengen kahanan saiki. Yen pengin ngerti mangsa tembemu mula delengen apa kang mbok tindakake dinane iki

Klik

BUSANA MANTEN PALING DAWA

Busana manten kerep dadi salah sijine faktor penting jroning urusan pesta utawa perayaan. Akeh pasangan kang pengin nduweni kesan jero saka busana kang dipigunakake mau. Mung emane, ora sithik kesan pengin mewah kuwi malah ndadekake repote wong akeh. Salah sijine kaya kang ana ing foto iki, dawaa…. banget sadawane dalan kang ana, nganti-nganti kudu dijaga pulisi! (d/ist)

Pethilan

Masa tenang pilkada diwiwiti

Giliran operasi senyap

Impor kosmetik tambah akeh

Akibat saya akehe wong selfi

Pilkada bareng , sengit ing DKI akur ing daerah

Lan panas rata nalika etunga-etungan suwara