» Kategori : Olahraga

Janjine Rugby Indonesia Ngarumake Jenenge Bangsa
Persatuan Rugby Union Indonesia (PRUI) janji bakal melu ngarumake jenenge bangsa ing kancah internasional. PRUI nargetake bisa mlebu tiga besar ing SEA Games 2017 Kuala Lumpur iki. PRUI kepengurusan 2017-2021 di­pimpin dening Didik Mukrianto. PRUI wis ngenam kerja sama karo Fiji, klebu ne­kakake pelatih kanggo tim nasional putri. “Komitmen iki mengarep kudu kita ... Sapepake

Apa bisa Indonesia Unggul ing SEA Games?
Kontingen Indonesia nduweni sanggan kang cukup abot ing SEA Games 2017 iki. Para atlet ditarget kudu bisa nggawa mulih 61 medhali emas ing ajang multievent paling gedhe sa-Asia Tenggara ksb. Kanthi tembung liya, klawan komposisi medhali kaya ngono iku, kontingen Indonesia diajab bisa nembus posisi 3 besar. Iki target kang abot. Luwih-luwih, sasuwene masa persiapan, akeh masalah kang ... Sapepake

Bongkar Pasang Gandha Putri Pelatnas

PP PBSI duwe ren­cana nge­rombak gan­dha putri pemusatan latihan nasional (pelatnas). Banjur sapa pasangan karo sapa? Gandha putri pelat­nas PBSI pan­cen dadi salah sijine sektor kang oleh sorotan kurang oke dibandhing sektor gandha liyane. Ndeleng penampilane para pemain jroning nem wulan pertama taun 2017 iki wae nganti sempat muncul anane rumor degradasi pemain. ... Sapepake

Carolina Marin Gagal Maneh Nelukane Indonesia Open
Pemain badminton tunggal putri asal Spanyol, Carolina Marin, durung bisa nelukake Indonesia Open. Pemain badminton kang ngoleksi medhali emas Olimpiade 2016 Rio de Janeiro iku jugrug ing babak pertama. Marin lagi jroning misi golek gelar pisanane ing Indonesia Open 2017 iki. Nanging, pemain kang saikine ana ing urutan loro dunia iku malah kanthi nggu­munake dikalahake Chen Xiaoxin ing ... Sapepake

Bouchard Ngendheg Langkahe Sharapova
Petenis Kanada Eugenie Bouchard wusanane kasil menangi dhuel sengit lawan Maria Sharapova ing babak kaloro Madrid Terbuka durung suwe iki. Bouchard menang lumantar pertarungan telung set 7-5, 2-6, 6-4. Dhuel kekarone petenis ing babak kaloro Madrid Terbuka iki dadi sorotan merga komentare Bouchard marang baline Sharapova menyang lapangan tenis sarampunge nindakake ukuman merga kasus ... Sapepake

Playune Ferrari gawe Ngelune Bos Mercedes
Ngadhepake balapan Formula 1, utawa F1 GP Rusia, bos Mercedes, Toto Wolff wiwit ketar-ketir. F1 GP Rusia dhewe bakal dianakake ing tanggal 30 April 2017 iki. Mercedes pancen nduweni pres­tasi kang cukup apik sasuwene F1 2017. Iki bisa dititeni saka telung seri awal (Ustrali, China lan Bahrain), pembalape tansah methik pole po­sition. Nanging, bab iku dirasakake du­rung cukup ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Brubah lan tangi luwih edi banget tinimbang meneng lan mung ngimpi tanpa nindakake apa-apa.

Klik

Pejabat Lomba Mangan Krupuk

Pengetan dina Ulang Taun Kamardikan RI ing ngendi-endi ditindakake kanthi maneka acara lan lomba. Semono uga ing Pemkot Semarang. Mung sing rada beda, sing dadi pesertane ing kene yakuwi pejabat-pejabat Pemkot lan DPRD, Kapolres, Danlanal lan Dandim. Katon ing gambar sawenehing pejabat kanthi kebak semangat lan cepet-cepetan melu lomba mangan krupuk kang digelar ing Balai Kota Semarang. (d/ist)***

Pethilan

Niyate Panitia Angket DPR marang KPK konangan

Sapinter-pintere mbungkus tai, wusana mambu uga

Gegandhengan klawan Merah Putih kang kuwalik, Malaysia resmi njaluk ngapura

Kok dibolan-baleni terus ya?

Ana kampanye anti korupsi liwat gambar kartun

Saking lucune koruptor kita