» Kategori : Olahraga

Balapan Mlayu Munggah Gedhong tingkat 50
Badan Pengelola Bakrie kang­go Ne­geri (BP BUN) makarya bebarengan karo Bakrie To­wer lan Hotel Aston Rasuna nganakake sawijining program lomba lari. Gelaran iki diwenehi jeneng Ba­krie Tower Vertical Run (BTVR) 2016. Jroning siaran pers-e, selaras karo jenenge, program iki arupa lom­ba lari vetikal ngunggahi undhag-undhagan ing njero Gedhong Bakrie Tower. Mengkone, ... Sapepake

Menpora Narget 20 Emas ing Asian Games 2018
Indonesia bakal dadi tuan rumah Asian Games Ja­karta-Palembang 2018. Menteri Pemuda lan Olahraga (Menpora), Imam Nahrawi, malah wani pasang target bisa oleh 20 medhali emas ing ajang ksb. Target iki wis ngli­wati analisis dawa. Imam uga ora sume­lang nelakake misi ksb marang Presiden Republik Indonesia Joko Widodo mentas iki. “Kita nglaporake adhedhasar kualitas lan ... Sapepake

Marquez Coba Main Aman ing MotoGP Jepang
... Sapepake

Pembalap Manor Optimistis Tetep ing F1 Taun Ngarep
Pembalap Manor Racing, Pascal Wehrlein, optimistis isih bakal bisa ngebut ing ajang Formula 1 (F1) taun ngarep. Senajan nganti saiki dheweke isih durung ngerti tim ngendi kang bakal dibela. Ing sisa 5 seri balapan ajang adu kebut jet dharat iki, nasib pembalap momongane Mercedes iku isih ngam­bang. Dheweke wajib waspada, ngeli­ngi kancane kang padha-padha binaa­ne ... Sapepake

Gelar Juara Umum PON XIX Jelas Duweke Jabar
Pagelaran Pekan Olahraga Nasio­nal (PON) XIX/2016 durung rampung ing nalikane berita iki ditulis. Nanging gelar juara umum wis bisa dipesthekake dadi duweke tuan rumah Jawa Barat (Jabar). Dinane iki, Jabar kukuh ing pucuk klase­men kanthi oleh-olehan medhali 191 emas, 140 perak lan 142 perunggu. Posisi kaloro dipanggoni Jawa Timur kanthi oleh-olehan 123 medhali emas, 123 perak lan ... Sapepake

Indonesia tekuk Malaysia 3-0, Selaras karo kang Diajap
Timnas bal-balan Indonesia kasil ngalahake Malaysia kanthi skor 3-0 jroning pertandingan uji coba kang di-gelar ing Stadion Manahan Solo, Jawa Tengah, mentas iki. Gul gul Timnas Indonesia mau di-cetak dening Boaz Salossa, dene gul sing sijine maneh lumantar tendhang-ane Irfan Bachdim. Timnas Indonesia jroning ngadhe-pi Malaysia iki disekseni dening pulu-han ewu penonton kang ngebaki ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen terus sesambat marang apa kang ora kita duweni, urip iki ora bakal tau rumangsa cukup

Klik

Njala Paku

SABER, cekakan saka Sapu Bersih Ranjau, yakuwi kelompok sukarelawan ing Jakarta kang nduweni tujuan nyapu resik paku kang kececeran ing dalan-dalan ibu kota. SABER dumadi saka wong-wong kantoran, tukang ojek, mahasiswa, lan warga liyane kang gotong royong mesthekake saben aspal aman diliwati dening sepedhah montor utawa mobil. (d/ist) ***

Pethilan

Ade Komarudin dicopot: aku rapapa

Setya Novanto: aku rapadha

Baline Setnov dadi Ketua DPR luwih akeh ngundang pacela¬thon

Gara-gara papa ora tau legawa

Ketua DPR enggal diganti

Gumantung karepe papah…