» Kategori : Olahraga

Gonzalo Higuain nganggo Kostum Chelsea
Chelsea resmi mboyong Gonzalo Higuain saka Juventus kanthi status ‘nyilih. Nganti akhir musim 2018/19 iki. Higuain sadurunge disilihake menyang AC Milan kanggo putaran pertama Serie A Italia musim iki, nanging dheweke gagal nuduhake kualitase, lan mung bias gawe wolung gul wae ing sakabehing kompetisi. Ing Stamford Bridge, bomber internasional Argentina iki bakal reuni karo Maurizio ... Sapepake

Tambah Perak, Kalah saka Malaysia
Pasangan atlet para-sepeda Ni’mal Magfiroh lan Sri Sugiyanti oleh medhali perak nomer 3.000 meter pursuit individu B putri Paracycling ing ajang Asian Track Championship 2019 ing Jakarta International Velodrome mentas iki. Ni’mal, minangka pilot, lan Sri kudu ngungguli pasangan atlet Malaysia Nur Azlia Syafinaz Mohd Zais/Nurul Suhada Zainal (pilot) ing babak final rebutan ... Sapepake

Ana Pangarep-arep Anyar saka Timnas Indonesia U-22
Timnas Indonesia U-22 lagi nindakake seleksi gelombang pertama. Ana 33 pemain kang melu ing latihan dina katelu ing Lapangan A Gelora Bung Karno, Senayan, rebo kepungkur (9-1-2019). Pelatih Timnas U-22, Indra Sjafri, nganti saiki isih fokus kanggo golek 40 pemain awal kang bakal didaftarake kang­go melu Piala AFF U-22 ing Kamboja. Wektu kang di­tem­tokake kanggo setor pemain ... Sapepake

Ngadhepi dhuel karo Floyd Mayweather, Tenshin Nasukawa Pedhe banget
Kickboxer asal Jepang, Tenshin Nasukawa, yakin yen dheweke bisa gawe repote pensiunan petinju Floyd Mayweather. Tenshin Nasukawa bakal adu arep karo Floyd Mayweather jroning dhuel kanthi judhul RIZIN 14. Tenshin Nasukawa ngandhakake yen gaya tarunge bakal nuwuhake asil apik nalika adu arep lawan Floyd Mayweather mengko. “Gaya tarungku bakal beda banget karo Conor McGregor ... Sapepake

Senajan Memper Yamaha, Syahrin Ngaku Isih Angel Adaptasi karo KTM
Pembalap Tim Tech 3, Hafizh Syahrin, nindakake uji coba motor anyar kang bakal digunakake kanggo ngebut ing musim ngarep iki. Uji coba mau ditindakake Syahrin nalika melu tes pascamusim MotoGP 2018 kang dianakake ing Sirkuit Ricardo Tormo, Valencia, wiwit Selasa 20 November 2018 wingi. Kaya kang kita mangerteni, ing MotoGP 2019, Tech 3 ora kerja sama maneh karo Yamaha, lan bakal ... Sapepake

Ngukuhi Timnas Indonesia ing Piala AFF 2018, iki Tekade Riko
Winger Persija Jakarta Riko Simanjuntak ora bisa ndhelikake rasa senenge sawise dipesthekake mlebu menyang skuat tim­nas Indonesia ing Piala AFF 2018. Kerja keras kang dituduhake Riko prayata nu­wuhake asil. Mantan pemain Semen Padang iku pan­cen tampil apik banget ing Persija Ja­karta. Kecepatan lan skill individune dibu­tuhake banget kanggo posisi sayap skuat ... Sapepake

Hal:

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ati kang atos gampang nemoni dalan buntu.

Klik

BANGUNAN MODEL DHUWIT

Dhuwit pancen mujudake alat tukar kang penting kanggo masyarakat dunia. Saking pentinge nganti-nganti dadi inspirasi pembangunan sawijining gedhung ing Kaunas, Lithuania. Desain bangunan tingkat iki katon nyolok kanthi desain dhuwit minangka wujud fasad njaba bangunan ksb. (d/ist)***

Pethilan

Banyu Tarum Barat saya reget

Kan wis wiwit ndhisik?!

Pulisi kangelan ngluru sing nindakake teror obong-obong montor ing Semarang

Mumpung Imlek, coba njaluk tulung ahli Feng Shui…

Ngawekani golput, kudu intens ngenalake surat suwara cacah lima

Sing akeh mengko dudu golput, na­nging golyeng, golongan puyeng