» Kategori : Olahraga

Kevin/Marcus Hattrick Terus-terusan jroning Sewulan
Perjuangan luar biasa dituduh­ake pasangan gandha campuran Kevin Sanjaya Sukamuljo/Marcus Fernaldi Gideon ing ajang Malaysia Open Super Series Premier 2017, Minggu men­tas iki (9/4/2017). Kepriye ora, pasangan gandha pu­tra nomer loro dunia iki kasil gawe hat­trick terus-terusan ing taun iki. Gelar pisanan ing taun 2017 direbut Kevin/Marcus ing ajang All England Open ... Sapepake

Guyonane Daud Yordan ngadhepi Dhuel lawan Petinju Thailand
Petinju Indonesia, Daud Yordan, bakal bali munggah ring tanggal 25 Maret iki. Jroning kalodhangan ksb, Daud bakal dhuel karo petinju Thailand, Campee Phayom, ing OCBC Arena, Singgapur. Awake Daud Yordan dhewe saikine kena diarani wis meh ideal. Petinju kang dijuluki Cino iki nuturake persi­apane saiki wis nggayuh 70 persen. Ora mung nyiapake awake, Cino uga nggelar ... Sapepake

Target Emas, PB PRSI Nyiapake Atlet Peng-pengan
Pengurus Besar Persatuan Renang Seluruh Indonesia (PB PRSI) netepake target medhali emas cacah telu ing SEA Games 2017 kang bakal di­gelar ing Kuala Lumpur, Malaysia mengko. Bab iki ditelakake pelatih renang, Marifa Herman Yus. Yus ngandhakake, target iki mujud­ake asil rapat saka komisi teknik lan pembinaan PB PRSI. Lan supaya bisa nggayuh target iki, Yus wis nyiapake atlet kang ... Sapepake

PSSI: Liga Indonesia diwiwiti 26 Maret 2017
Kompetisi paling dhuwur ing Indonesia direncanakake bakal digelar tanggal 26 Maret 2017 mengko. Jadwal iki dibiwaraake ing acara kongres taunan Persatuan Sepakbola Seluruh Indonesia (PSSI) kang digelar ing Bandung, Minggu kepungkur (8/1).   Pagelaran iki bakal dadi kang kawitan sawise sadurunge vakum merga anane ‘pembekuan’ saka Kemenpora lan sanksi FIFA kanggo ... Sapepake

Peraturan Anyar PSSI Mateni Karier Pemain Senior
Persatuan Sepakbola Seluruh Indonesia (PSSI) ngetokake peraturan anyar kanggo kompetisi Liga Indonesia 2017. Yakuwi saben klub wajib matesi pemain kang didhukake menyang lapangan paling dhuwur umur 35 taun utawa luwih sithik. Mesthi wae, rencana kang ditokake PSSI iki padha ditentang dening sawe­nehing pemain senior, kle­bu ing antarane kiper Per­sib I Made Irawan. Manut ... Sapepake

Menang terus, targete Suzuki ing MotoGP 2017

Manajer Tim Suzuki Ecstar, Davide Brivio, ngandhakake yen target tim-e ing MotoGP mu­sim iki yakuwi konsisten menang terus. Iki dikandhakake  sawise Suzuki kasil melu ‘ngganggu’ langkahe Hon­da, Yamaha lan Ducati ngrebut podium. Sasuwene 2016, Suzuki kasil ngo­leksi patang podium bebarengan Ma­verick Vinales, kang salah sijine dadi kemenangan. ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita weruh prau ing sandhuwure banyu kuwi bab kang lumrah, nanging dadi bebaya yen ana banyu ing njero prau. Mula kita kena mapanake ati iki ing jagad nanging aja nganti mapanake jagad ksb ing ati kita

Klik

MAYIT BAYI ?

Akeh restoran ing donya iki padha nyoba nyuguhake panganan kanthi cara kang aneh-aneh. Salah sijine kaya ing The Magic Restroom Cafe ing California iki. Restoran iki nyuguhake panganan kanthi tema “mangan mayit”. Senajan jabang bayi kang ana ing meja iki mung ethok-ethokan wae alias digawe saka pudhing. (d/ist)***

Pethilan

Ngrampungake kasus DPD kudu liwat jalur hukum

Sauger dudu hukum rimba

Mediasi Kraton Surakarta gagal

Ora usah dirujukake, rak kesel dhewe

Kursi DPRD Jatim, Jateng lan Jabar tambah

Taman Kanak-kanake saya rame…