» Kategori :

Sungkemku
Tumetese banyu Dadi trenyuhe atiku Tata tuturmu dadi patuladhanku Ibu...! Sangsaya suwe anggonku urip Sangsaya eling mring pituturmu Aku mung awujud gedibal Ora bisa mujudake kekarepan mu kang suci tur edipeni Tresnamu dak cathet ing pikirku Ibu...! Tresna kang mili pindha banyu Ora ana enteke Wiwit jabang ... Sapepake

Nalika Angin Wis Ora Bisa Nyuwara
Mangsa tansah lumaku kanthi kairing lakuning angin Tetembangan sarta crita antaraning aku lan para mitra Wis kaukir endah lan tumanem sajroning ati Lawe kang dadi pangiket paseduluraning Aku lan para mitra Dakdongakake ing ngarsane sang Kuwasa ora bakal cucul Senajan ana owah gingsire mangsa Dulur.... Wengi iki angin wis ora bisa nyuwara Nalika ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Brubah lan tangi luwih edi banget tinimbang meneng lan mung ngimpi tanpa nindakake apa-apa.

Klik

Pejabat Lomba Mangan Krupuk

Pengetan dina Ulang Taun Kamardikan RI ing ngendi-endi ditindakake kanthi maneka acara lan lomba. Semono uga ing Pemkot Semarang. Mung sing rada beda, sing dadi pesertane ing kene yakuwi pejabat-pejabat Pemkot lan DPRD, Kapolres, Danlanal lan Dandim. Katon ing gambar sawenehing pejabat kanthi kebak semangat lan cepet-cepetan melu lomba mangan krupuk kang digelar ing Balai Kota Semarang. (d/ist)***

Pethilan

Niyate Panitia Angket DPR marang KPK konangan

Sapinter-pintere mbungkus tai, wusana mambu uga

Gegandhengan klawan Merah Putih kang kuwalik, Malaysia resmi njaluk ngapura

Kok dibolan-baleni terus ya?

Ana kampanye anti korupsi liwat gambar kartun

Saking lucune koruptor kita