» Kategori : Ngleluri Tulisan Jawa

Grahana Srengenge
Grahana makaten wonten warni kalih. Inggih punika grahana rembulan lan grahana srengenge. Para ahli tatasurya utawi para winasis samangke, sanadyan dereng kalampahan, nanging sampun saged ngawuningani, netepaken bilih benjing ing wulan, dinten, pasaran, saha wanci jam pinten, sampun saged ngawuningani. Kadadosan punika ugi pirsa sabab-musababipun ingkang sayektos. Para ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Gawenen sibuk awak iki ing babagan kabecikan. Engga bab-bab kang ala kesel ngetutake langkah kita.

Klik

BAKIAK

1000 bakiak iki mujudake upayane Komunitas Wirausaha Muslim kang disumbangake marang mesjid-mesjid kang ana ing wilayah Surabaya lan sakupenge. (d/ist)

Pethilan

Peringkat kampus Indonesia munggah

Tapi aja takon wis peringkat pira ya???

NU-Muhammadiyah sarujuk nyirep suhu politik

Yen ana sing dadi kompor, kuwi oknum!

Anggaran kanggo mbubarake ormas Rp 5 milyar

Mbokmenawa sawise bubar oleh pesangon….