» Kategori : Apa Tumon

Bejane Si Bakul Sate

Bejane Si Bakul Sate KEDADEAN iki jane wis suwe banget, ning yen kelingan isih kudu ngguyu, lelakone Pak Marta. Pak Marta, bocah-bocah yen ngundang malah mbah! Pancen wis rada tuwa, gaweyane bakul sate angkringan, angger bubar ngasar wis mulai ider kliling nang desa-desa liya.Biyen durung ana bakso, mi ayam, cilot, lsp. Dadi bakulane ajeg kepayon, jam 4:30 sore ngana iku, wayahe ... Sapepake

Bala-bala Darani Kalamangga

Bala-bala Darani Kalamangga   Wektu Dewi lulus SMU, Dewi banjur melu sedulure  neng Tangerang. Dewi neng Tangerang kerja neng pabrik. Wektu Dewi lagi mlebu kerja, kancane akeh saka dhaerah ngendi-endi, dadi basane uga campur-campur. Nah pas Dewi wayahe leren amarga wis jam rolas awan, Dewi krasa luwe, Sakwise sholat dzuhur Dewi banjur menyang warung sing ana ing ... Sapepake

Sandhal Kenangan Blora

Sandhal Kenangan Blora   Taun 2008 aku antuk tugas pasrah nganten anake tanggaku Giarti sing dinikah bocah Blora aran Marno. Gandheng arep pasrah ngan­ten, nadyan wis pensiun aku ya nyandhang kom­plit: setelan jas-celana panjang-dhasi-peci lan sepatu, ora ke­tang sepatu la­was wis arang dienggo. Tekan Blora wis manjing dhu­hur, mula supaya tenang leren ... Sapepake

Takon Karo Patung

Takon Karo Patung KEDADEYAN iki nalika taun 90-an, mbakyuku duwe keahlian mijet: kesleyo, salah urat, balung mengsol, kecethit, llll. Wektu semana mbakyuku durung patiya kesuspa asmane, mulane isih nglayani undhangan pasien.Wayahe bar Maghrib, mbakyuku numpak becak, tekan alamat sing dituju (rada adoh, Purwokerto wetan), kejaba mentas udan lan lampu penerangan jalan durung kaya ... Sapepake

Kurang Update

Kurang Update   September 2016 aku lan kanca guru liyane oleh panggilan supaya melu PLPG (Pendidikan dan Pela­tihan Profesi Guru) ana Hotel Riyadi Surakarta sing diseleng­garakake dening UNS. Pas dina sing ditemtokake, aku sakanca budhal menyang Solo lan langsung Cechk In ana hotel jam 9 esuk. Pembukaane jam 11, dadi isih ana wektu 2 jam kanggo ngaso. Pas jam 11, ... Sapepake

Aja Ditiru

Salah Comot   Th 1960/1961 aku isih sekolah ana SKPN Salatiga, muride ya putri kabeh. Pelajaran 60% kewanitaan, urusan rumah tangga, masak, jahit, cuci stlika lan liya-liyane. Yen pelajaran praktek, kabeh kudu nganggo clemek, supaya klambine ora reged. Celemeke warna putih ana tulisan jenenge dhewe-dhewe, pas nggon dhadha. Yen praktek masak kudu komplit, nganggo celemek lan ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen pengin weruh mangsa kepungkur delengen kahanan saiki. Yen pengin ngerti mangsa tembemu mula delengen apa kang mbok tindakake dinane iki

Klik

BUSANA MANTEN PALING DAWA

Busana manten kerep dadi salah sijine faktor penting jroning urusan pesta utawa perayaan. Akeh pasangan kang pengin nduweni kesan jero saka busana kang dipigunakake mau. Mung emane, ora sithik kesan pengin mewah kuwi malah ndadekake repote wong akeh. Salah sijine kaya kang ana ing foto iki, dawaa…. banget sadawane dalan kang ana, nganti-nganti kudu dijaga pulisi! (d/ist)

Pethilan

Masa tenang pilkada diwiwiti

Giliran operasi senyap

Impor kosmetik tambah akeh

Akibat saya akehe wong selfi

Pilkada bareng , sengit ing DKI akur ing daerah

Lan panas rata nalika etunga-etungan suwara