» Kategori : Plesir

Misteri Watu Perkasa Ing Guwa Pindul

Umpama panjenengan priya kang pengen prakosa ing dhuwur amben, becike dolan menyang Guwa Pindul.  Jroning guwa eksotik sing mapane ing desa Gelaran, Bejiharjo, Gunung Kidul, Yogyakarta iki, ana pirang-pirang watu sing diprecaya duwe kekuwatan gaib. Salah sijine yaiku batu perkasa utawa watu prakosa. Priya sing bisa ngrangkul watu iki, diprecaya  bakal entuk kekuwatan linuwih ... Sapepake

Blusukan ing Kampung Pathuk

Ngandhakake babagan oleh-oleh awujud panganan khas kutha Yogja, mbok menawa ora ana sing luwih kondhang tinimbang bakpia. Durung dianggep ning Yogja yen durung tuku bakpia. Ya, jajanan sing rasane legi iki prasasat wis dadi oleh-oleh wajib. Ing Yogja dhewe ana akeh banget me­rek bakpia. Saking akehe, nganti marai bi­ngung arep milih sing endi. Ananging lu­wih amane, langsung ... Sapepake

Plesir Nikmati Eksotise ‘Kota Lama’ Semarang

Sepur Kalijaga sing tak tumpaki saka Stasiun Purwosari Solo, esuk kuwi wusanane tekan ing Stasiun Tawang, Semarang. Udakara 3 jam numpak sepur ngliwati laladan Sragen sisih Kulon Lor, Boyolali, Grobogan, lan Kabupaten Semarang, ora jeleh-jeleh mataku disuguhi sesawangan sing sarwa endah : ijone sawah ngilak-ilak, alas jati, lan uga stasiun-stasiun cilik warisane jaman Landa. Hmm, 3 jam sing ... Sapepake

Ana Swarga Ndhelik ing Pacitan
Saben krungu tembung Pacitan,   hmmm…… rasane ora bisa nulak yen ditawani. Pacitan ing kene pancen dudu panganan, senajan Pacitan tegese uga panganan. Pacitan mujudake arane kutha ing tlatah Jawa Timur kang pranyata nyimpen ka­endahan kang ora kalah karo sedhepe panganan kaya kang disuguhake marang tamu. Mula aku ora tau bisa ... Sapepake

Guwa Pancur Dadi Papan Wisata lan Ritual
Guwa Pancur kang mapan ing desa Jimbaran Kecamatan Kayen Kabupaten Pati Jawa Tengah, dohe udakara 25 Kilometer saka pusat kutha Pati pancen ka­ton isih alami. Ora mokal, cukup narik kawi­gaten dadi papan jujugane para wisata­wan lan uga kanggo papan ritual. Mligine wong kang ngupadi wangsit, akeh sing seneng mesu brata ing njero Guwa. Saben Guwa nduweni ciri khas ... Sapepake

Pantai Sotimori Kang Endah

Kaendahan Pantai Satimori, Kec. Rote Timur, Kab. Rote Ndao NTT, ditonton satleraman wektu srengenge ngglewang mengulon, katon endah lan semarak. Pranyata sumelete Hyang Bagaskara ora pati krasa ing awak, amarga musim “pancaroba”. Luwih-luwih ing pesisir si­sih lor, kondhisine katon semburat abang nyenengake. Ing dina-dina libur utawa Minggu, para pelancong padha njereng ... Sapepake

Hal:

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen pengin weruh mangsa kepungkur delengen kahanan saiki. Yen pengin ngerti mangsa tembemu mula delengen apa kang mbok tindakake dinane iki

Klik

BUSANA MANTEN PALING DAWA

Busana manten kerep dadi salah sijine faktor penting jroning urusan pesta utawa perayaan. Akeh pasangan kang pengin nduweni kesan jero saka busana kang dipigunakake mau. Mung emane, ora sithik kesan pengin mewah kuwi malah ndadekake repote wong akeh. Salah sijine kaya kang ana ing foto iki, dawaa…. banget sadawane dalan kang ana, nganti-nganti kudu dijaga pulisi! (d/ist)

Pethilan

Masa tenang pilkada diwiwiti

Giliran operasi senyap

Impor kosmetik tambah akeh

Akibat saya akehe wong selfi

Pilkada bareng , sengit ing DKI akur ing daerah

Lan panas rata nalika etunga-etungan suwara