Macem-Macem Cerita

Cerita Cekak

Kadho Ulang Taun

“Aku ora percaya!” ujare Lita sengol marang Dana, banjur ngalih klepat tanpa tolah-toleh.  ... Sapepake

Cerita Sambung

Kedlarung (1)

Alon lan ngati-ati Mami Murai nothog lawang, semu bisik-bisik ngandhani yen petugas kontrol wis mlebu gang. Kuwi ... Sapepake

Cerita Rakyat

Panjalmane Krajan seluman (3)

Para widadari ora bisa ngalahake Raden Banjaransari. Dewi Gagar Mayang nuli mrentah andhahane supaya enggal ... Sapepake

Alaming Lelembut

Pocong Pesugihan

Pegaweyane Sarman sing mesthi pancen gulet karo lendhut  sa­wah. Dudu merga nggarap sawahe dhewe, nanging ... Sapepake

Padhalangan

Sakri Lair (10)

Sinawang saka tapel wa­tes kutha Mani-man­taka katon saka kadohan ana lakune ratu buta Prabu Kala ... Sapepake

Apa Tumon

Salah Nggetak

Salah Nggetak Crita iki bab Pak Heru kanca guru Seni Budaya sing ... Sapepake

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Kesabaran iku mawa makutha kaimanan. Wong kang kelangan kesabarane padha karo ora duwe iman.

Klik

MERAK ALBINO

Albino pranyata ora mung dialami menungsa, nanging uga dialami meh kabeh mahluk hidup klebu kewan. Ing antarane yakuwi Merak putih kang nengsemake iki. Warnane kang putih memplak ing sarandune awake bisa narik kawigatene ora mung tumrap merak wadon wae nanging uga kewan-kewan liyane kang ana ing sakupenge. Merak bule lanang iki langka banget, engga didadekake maskot dening NBC Television Network. (d/ist)***

Pethilan

Mundhake iuran BPJS durung imbang karo servise

Lagi imbang karo mundhake rasa gela

Pakta integritas caketum Gol┬Čkar: yen kalah janji ora pindhah partai

Paling mung nggawe partai anyar

Okky Asokawati: politik iku becik

Emane, wong-wonge akeh sing bobrok