Macem-Macem Cerita

Cerita Cekak

Audisi Juru Kunci

Rapat ing Kelurahan Kampungdalem mutusake sida tuku lemah kanggo lahan kuburan. Kebutu­han lahan kuburan rinasa ... Sapepake

Cerita Sambung

Desa Abad Anyar (16)

“Dhik Sindhi, aku mung gawe lega atimu, merga kowe kurang pengalaman ing babagan politik. Ngertimu mung seni, ... Sapepake

Cerita Rakyat

Dyah Kartikani (20)

Mak gadul, keris luk sanga iku ora nedhasi nalika katamakake wetenge Dyah Kartikani. Ba-reng didamu dening ... Sapepake

Alaming Lelembut

Pelarisan Jaran Kore

Wisnu lan Wiwin wis sawetara anggone jejodhowan, malah wis diparingi momongan siji wa­don umur limang taun. Pancen ... Sapepake

Padhalangan

Pandhawa Mukswa (10)

Lha menika kok wonten malih tiyang ingkang lambenipun dipungeret ngantos panjang, lajeng dipunbrongot ... Sapepake

Apa Tumon

Angen Simbok

Angen Simbok   Yen bocah saiki padha ora ngerti basa krama lan ora bisa nulis Jawa, iku ora salahe ... Sapepake

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Brubah lan tangi luwih edi banget tinimbang meneng lan mung ngimpi tanpa nindakake apa-apa.

Klik

Pejabat Lomba Mangan Krupuk

Pengetan dina Ulang Taun Kamardikan RI ing ngendi-endi ditindakake kanthi maneka acara lan lomba. Semono uga ing Pemkot Semarang. Mung sing rada beda, sing dadi pesertane ing kene yakuwi pejabat-pejabat Pemkot lan DPRD, Kapolres, Danlanal lan Dandim. Katon ing gambar sawenehing pejabat kanthi kebak semangat lan cepet-cepetan melu lomba mangan krupuk kang digelar ing Balai Kota Semarang. (d/ist)***

Pethilan

Niyate Panitia Angket DPR marang KPK konangan

Sapinter-pintere mbungkus tai, wusana mambu uga

Gegandhengan klawan Merah Putih kang kuwalik, Malaysia resmi njaluk ngapura

Kok dibolan-baleni terus ya?

Ana kampanye anti korupsi liwat gambar kartun

Saking lucune koruptor kita