Macem-Macem Cerita

Cerita Cekak

Syal Werna Biru

Nganti seprene aku ora ngerti karo kersane Ibu sing tansah alesan werna-werna saben dakajak me­­lu menyang ... Sapepake

Cerita Sambung

Lungguh kang Ewuh (6)

Sawise watara telung sasi ngamen turut dalan, lan Martini bisa nyelengi asile sithik-sithik, dheweke du­we ... Sapepake

Cerita Rakyat

Kasudibyane kang Namur Laku (18)

    Tujune entuk pitulungane Mbok Mirah kang nduweni rasa welas marang kulawargane ... Sapepake

Alaming Lelembut

Siluman Eko

Mulih sekolah tekan ngomah wis jam loro awan. Daklukar sragam abu-abu putihku lan sepatu sing sejatine wis ... Sapepake

Padhalangan

Titis Wisnu Mantu (8)

Rawuhe Bathara Narada saka Kahyangan Jong­gringsalaka njalari cingak kang sami nupiksa. Sanggyaning narapraja ... Sapepake

Apa Tumon

Dhasar Pancen Lugu lan Utun

Dhasar Pancen Lugu lan Utun   Yen aku nyawang dalan ing desa ... Sapepake

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora bisa seduluran, mula aja memung-suhan.

Klik

ARMADILLO

Iki dudu bal, nanging kewan Armadillo kang lagi turu kepati. Kewan sajinis Trenggiling iki pancen senengane mlungker kanggo ngayomi awake, apamaneh kulite uga atos kaya tameng. (d/ist)***

Pethilan

Pemerintah yakin jendral pulisi kang dadi pejabat gubernur bakal netral

Tapi luwih ngyakinake yen dudu wong-wong kuwi

Wis wektune dianakake Dewan Etik Pilot

Tukang becak wae dilatih nggenjot!

Propinsi Papua kekurangan dokter

Numpuk ing Jawa