Macem-Macem Cerita

Cerita Cekak

Kenyung

“ Mung kari rong dina, sesuk lan sesuke, Kang kalo­dhangan nglunasi cicilan wra­gad studi tur anake ... Sapepake

Cerita Sambung

“Kedlarung” (8)

Magrib lagi mungkur, lampu-lampu werna abang, ijo, kuning, biru pating klencar ngrenggani kutha. Mendhung kandel, ... Sapepake

Cerita Rakyat

Tresna Mawa Bebana (3)

Tibake bapake kang undang-undang karo mikul krambil rong janjang. Sajake pancen wis klebu tuwa, wis warna ... Sapepake

Alaming Lelembut

Bayi Kembar Tlaga Pule

Kedadeyan iki dialami bidhan Kartini rongpuluh taun kepungkur nalika durung ana program Bidhan Masuk Desa. Sore kuwi ... Sapepake

Padhalangan

Sakri Krama (7)

Tindake Resi Saku­trem saya adoh saka Pertapan Sapta­harga. Ing madya­ning marga  pinapag kalawan ... Sapepake

Apa Tumon

Kereta Manut Penumpang

Kereta Manut Penumpang Penumpang ketinggalan kereta, iku bab kang lumrah, nanging ana kereta manut ... Sapepake

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Aja wedi miwiti bab kang anyar, merga kita ora bakal ngerti asile yen ora tau nyoba

Klik

MESJID LAWANG SEWU

Yen ing Semarang ana gedhong lawang sewu, ing Tangerang, Banten, uga ana mesjid sing dikenal Masjid Sewu. Diarani mangkono merga akehe lawang ing bangunan kang wis umur puluhan taun iki. Kaunikan liyane, saliyane akeh lawange, ana uga tasbih ukuran raseksa kang dipajang ing salah sijine pojokan mesjid Sewu uawa mesjid Nurul Yakin iki. (d/ist)

Pethilan

Pemerintah ngendelake impor kanggo ngedhukake rega bahan pokok

Ngawekani masalah tanpa solusi

Properti, mayoritas segmen tengah tuku kredit

Kelas ngisor malah jreng, kanggo mbayar kos wulanan

Tes SBM PTN, dadi joki, DO ngen¬teni

Utawa dikebiri pisan wae!