Macem-Macem Cerita

Cerita Cekak

Tekane Kabagyan

Ing sawijing padhusunan, ana sawenehe pawongan aran Warjino. Wonge kle­bu nyleneh. Anggone nglako­ni urip mung ... Sapepake

Cerita Sambung

Panggugate Anak Karam (5)

Sapungkure Sekar mlebu kamar, Eyang Kakung akon ibune Sekar  supaya ndhedhes maneh, sejatine apa kang wis ... Sapepake

Cerita Rakyat

Mendhung ing Langit Tanjung Anom (7)

“Ngger, Pangeran Lesan Caka, sampun dumugi titi wanci panjenengan kawisudha mangreh Praja Tanjung Anom. Ingkang ... Sapepake

Alaming Lelembut

Waringin Sungsang

Sejatine sing arep takaturake ing kene wis suwe kedadeyane. Nanging gan­dheng ana tembung sing nganti seprene ... Sapepake

Padhalangan

Wisanggeni Kendhaga (1)

Swuh rep data pitana. Nagari pundi kang kaeka dasa purwa. Eka sawiji, dasa sepuluh, purwa wiwitan. Sa­na­dyan ... Sapepake

Apa Tumon

Bejane Si Bakul Sate

Bejane Si Bakul Sate KEDADEAN iki jane wis suwe banget, ning yen kelingan isih kudu ngguyu, lelakone ... Sapepake

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen pengin weruh mangsa kepungkur delengen kahanan saiki. Yen pengin ngerti mangsa tembemu mula delengen apa kang mbok tindakake dinane iki

Klik

BUSANA MANTEN PALING DAWA

Busana manten kerep dadi salah sijine faktor penting jroning urusan pesta utawa perayaan. Akeh pasangan kang pengin nduweni kesan jero saka busana kang dipigunakake mau. Mung emane, ora sithik kesan pengin mewah kuwi malah ndadekake repote wong akeh. Salah sijine kaya kang ana ing foto iki, dawaa…. banget sadawane dalan kang ana, nganti-nganti kudu dijaga pulisi! (d/ist)

Pethilan

Masa tenang pilkada diwiwiti

Giliran operasi senyap

Impor kosmetik tambah akeh

Akibat saya akehe wong selfi

Pilkada bareng , sengit ing DKI akur ing daerah

Lan panas rata nalika etunga-etungan suwara