Macem-Macem Cerita

Cerita Cekak

Uwuh

Bareng aplikasi Whats App ngetren, saiki samubarang digawe grup. Nganti anggota RT wae gawe grup kanthi alasan ben ... Sapepake

Cerita Sambung

Panggugate Anak Karam (14)

“Manawi kula mboten purun nampi angsal-angsal saking Amerika menika, mboten perlu kawangsulaken. Langkung sae ... Sapepake

Cerita Rakyat

Dyah Kartikani (2)

Sabanjure Wintangsari nyaritakake lamun Panewu Andrakala iku satuhune anggone ngesir dheweke wiwit isih padha dene ... Sapepake

Alaming Lelembut

Ratu Baya (2)

Ora ngerti sangkan parane, Mbah Dipa Anggara dumadakan wis ngadeg ing sisihku. Ngepuk-epuk pundhakku karo ... Sapepake

Padhalangan

Wisanggeni Kendhaga (10)

Abure sang duratmaka  sarwi mbopong Dewi Wara Sembadra ka­-oyak dening Raden Arjuna. Kanthi da-yane Lenga ... Sapepake

Apa Tumon

Salah Sasaran

Salah Sasaran   Ana ing SMK anggonku mulang, murid-murid lan guru anggone parkir wis disedhi­yani ... Sapepake

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita weruh prau ing sandhuwure banyu kuwi bab kang lumrah, nanging dadi bebaya yen ana banyu ing njero prau. Mula kita kena mapanake ati iki ing jagad nanging aja nganti mapanake jagad ksb ing ati kita

Klik

MAYIT BAYI ?

Akeh restoran ing donya iki padha nyoba nyuguhake panganan kanthi cara kang aneh-aneh. Salah sijine kaya ing The Magic Restroom Cafe ing California iki. Restoran iki nyuguhake panganan kanthi tema “mangan mayit”. Senajan jabang bayi kang ana ing meja iki mung ethok-ethokan wae alias digawe saka pudhing. (d/ist)***

Pethilan

Ngrampungake kasus DPD kudu liwat jalur hukum

Sauger dudu hukum rimba

Mediasi Kraton Surakarta gagal

Ora usah dirujukake, rak kesel dhewe

Kursi DPRD Jatim, Jateng lan Jabar tambah

Taman Kanak-kanake saya rame…