Macem-Macem Cerita

Ceritha Cekak

Jangan Tahu Putih

Selasa, 13 Maret 2012 - 22:32:55 WIB

Dinane Kemis. Dina Kemis iku dina kang padhet ... Sapepake

Ceritha Bersambung

Tresnaku Mung Sepisan (9)

Selasa, 13 Maret 2012 - 22:34:55 WIB

Lan seminggu luwih ora ketemu, njalari Inagaki ... Sapepake

Ceritha Rakyat

Pongki Na Ngol-Ngolan (3)

Selasa, 13 Maret 2012 - 22:33:56 WIB

Ya jalaran bab mau Pongki kang mula  ... Sapepake

Alaming Lelembut

Pager Wesi

Selasa, 13 Maret 2012 - 22:31:38 WIB

Wiwit SMA nganti saiki duwe anak loro, aku ... Sapepake

Padhalangan

Sekar Tanjung Sugandika

Selasa, 13 Maret 2012 - 22:36:52 WIB

Telenging alas Kamyaka mi­nangka ... Sapepake

Apa Tumon

DITINGGAL TURU

Selasa, 13 Maret 2012 - 22:03:07 WIB

Lumrahe yen wong ujian kuwi mesthi kepengin ... Sapepake

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nikmat iku kadhang-kadhang ora dirasakake, nanging nalika dheweke wis ilang kita lagi temen-temen ngrasakake.

Mobil Tenaga Angin

Sawijining mobil kanthi rancangan unik mlaku ing satengahe dalan durung suwe iki. Diarani unik merga mobil iki migunakake tenaga angin lan baterei. Tenaga angine ditangkep nganggo parasut kang sabanjure narik mobil ksb. Dene yen ora ana angin, mobile dilakokake nganggo baterei. Mobil iki kasil nempuh perjalanan kang adohe 5000km saka Perth tekan sydney. (d/ist) ***

Pethilan

Presiden lan Wapres nemoni Megawati

Nyuwun pituduh

DPR dianggep mborosake dhuwite rakyat

Dewan pemborong proyek

DPR nyiapake ragad Rp 2,6 milyar kanggo tuku lenga wangi ruwangan

Kanggo apa, wong ruwangan luwih kerep kosong ngono kok?