Carane Nglacak File Undhuhan ing Android
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 46 kali

Senajan keprungune sederhana, pranyata ora saben wong bisa nemokake file kang wis diundhuh lo, utamane tumrape para pengguna awal.

Banjur, apa kang dikarepake karo file undhuhan? File iki yakuwi file kang kita undhuh saka ‘peramban’ upamane. Nanging, file ksb beda karo file kang kita undhuh saka aplikasi, kayadene WhatsApp.

Kayadene kang disebutake dening AndroidPit, nemokake folder papan simpenan file undhuhan gampang banget. Pancen, piranti ponsel Android macem-macem. Nanging intine, bab kang kudu ditindakake tetep padha. Mangkene carane nggoleki file kang wis kita undhuh.

 

1. Nggoleki aplikasi File utawa File Manager

Merga manufaktur ponsel Android bebas nggawe piranti kanggo ponsele, kadhang jeneng saka sawijining aplikasi beda. Biasane, kanggo ngakses konten ing ponsel, kita bisa nemokake ing aplikasi kang aran File utawa File Manager. 



2. Mlebu menyang folder Download

Ing kene, kita bakal nemokake kabeh file kang wis kita undhuh. 

Ing ponsel kang migunakake Marshmallow, kita bisa nemokake folder Download ing bagian Settings > Storage & USB > Explore > Download. (d/ist)***

 

Berita Terkait

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Saupamane wae kabagyan iku bisa dituku, mesthi wong-wong sugih bakal nuku kabagyan mau. Lan kita bakal kangelan oleh kabagyan ksb merga wis diborong wong kang sugih mau. Nanging tujune ka­bagyan kuwi anane mung ing njero  ati lan pikiran. Ka­bagyan iku mung bisa didu­weni dening wong kang pin­ter nindakake sukur.

Klik

ARIF WICAKSANA

Grengsenge mbabat alas kanggo kabutuhan pembangunan kanthi ngurbanake sakehing warna-warna ijo ing alam, pranyata isih ana uga kang gelem ngalah lan ngajeni banget marang ‘pabrik’ oksigen ksb. Iki salah siji contone, dimen nylametake wit siji-sijine, panggawene dalan nasional lila dienggokake. Dadi, ayo ndadekake wit-witan minangka karib kita, ing ngendi wae. (d/ist)***

Pethilan

Amandemen gumantung keputusan politik

Gumantung kepentingane uga

Koalisi padhadene ngenteni capres cawapres

Intip-intipan rupa lawas

Lobi-lobi politik saya kerep

Kasak kusuk, nyang-nyangan…