Nelpun GRATIS ing Android Tanpa Pulsa lan Intenet
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 27 kali

Nelpun ing Android biasane ditindakake kanthi migunakake pulsa utawa koneksi internet kanthi bantuan aplikasi instant messaging. Nanging kanthi cara ing ngisor iki, pranyata kita bisa telepun-telepunan gratis lan uga chatting gratis lo, tanpa pulsa lan koneksi internet!

Carane nelpun gratis ing Android tanpa pulsa lan internet iki kanthi migunakake bantuan aplikasi kang arane BlueFi. Aplikasi iki bisa mbantu kita nindakake telepun gratis ing Android kita kanthi lumantar Bluetooth utawa WiFi kang jaringane padha.

Wis ora usah kesuwen, ayo dicoba.

 

Carane Telepon Gratis ing Android

Kanggo sapa wae kang pengin nyoba nelpun gratis ing Android lumantar Bluetooth, mangkene langkah-langkahe:

m Kawitan download BlueFi Phone lan install ing Androidmu lan uga ing android kancamu.

m Sabanjure aktifna Bluetooth luwih dhisik. 

m Saiki bukak BlueFi lan klik Add Bluetooth

m Sabanjure golekana Bluetooh kancamu, banjur gathukne (pair) karo Bluetoothmu. 



m Yen wis kepasang, klik Bluetooth kancamu mau banjur klik OK ing menu Add Bluetooth Contact.



m Kanthi otomatis, kontak Bluetooth kancamu mau wis ana ing halaman ngarep. Dene kanggo miwiti nelepun, tahan kontak banjur pilih Call via Bluetooth

m Screenshot  tampilan Call via Bluetooth.

m Dudu mung telepun gratis ing Android wae, cara iki uga bisa digunakake kanggo chatting gratis kok. Kaya mangkene iki screenshot  tampilane Chat via Bluetooth

Mangkono langkah-langkah nelpun GRATIS ing Android Tanpa Pulsa lan Intenet.

Trik iki cocok kanggo kita kang pengin nelpun kanca utawa pacare kang omahe cecedhakan. Kanthi migunakake cara iki, jelas kita bakal ngirit kuota internet lan pulsa.

Sugeng nyoba! (d/sit)***

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora kuwawa menehi, aja njupuk.

Klik

THEKLEK DHINGKLIK

Dadi kreatif pancen dibutuhake sakehing wong kanggo ngrampungake masalahe. Malah kanthi kreatif, kita bisa oleh bab kang anyar. Kaya ing nalikane udan-udanan ngene iki. Yen udane ora leren-leren nganti nuwuhake banjir, sajake migunakake theklek dhingklik kaya iki supaya ora teles mujudake salah sijine kreatifitas. (d/ist)***

Pethilan

Geng motor gawe susahe warga

Pulisi kudu luwih gesit

Ayo dijait maneh abang putih, ujare Ketua MPR

Ana sing rowak-rawek

Dhisikna akal sehat ing taun politik 2018

Kan wis suwe ilang…