IRHAM
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 24 kali

Ayo kenalan karo bocah sing gagah iki. Jenengé : MUHAMMAD IRHAM DIAMANTA, saben dina cukup disebut IRHAM, lair ing Pemalang tanggal 9 Juni 2012, putrané Bapak DIDI SUMANTO ingkang ngasta guru ing SDN 05 Kendalsari sarta Ibu SITI ROCHIMAH ingkang dados guru ing SDN 01 Jatirejo.

Mas IRHAM sing cita-citané dadi tentara iki atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Mbah kakung, Mbah Putri, Mbah Nasyfa sarta sesepuh lan sedhèrèk sedaya ing Pesucen, ugi ing dhusun Segeran désa Kendalsari.

Mas IRHAM nyuwun donga pangèstu, mugi dados tiyang ingkang sholèh, pinter, séhat, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap sedayanipun. Aamiin !!! n

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora kuwawa menehi, aja njupuk.

Klik

THEKLEK DHINGKLIK

Dadi kreatif pancen dibutuhake sakehing wong kanggo ngrampungake masalahe. Malah kanthi kreatif, kita bisa oleh bab kang anyar. Kaya ing nalikane udan-udanan ngene iki. Yen udane ora leren-leren nganti nuwuhake banjir, sajake migunakake theklek dhingklik kaya iki supaya ora teles mujudake salah sijine kreatifitas. (d/ist)***

Pethilan

Geng motor gawe susahe warga

Pulisi kudu luwih gesit

Ayo dijait maneh abang putih, ujare Ketua MPR

Ana sing rowak-rawek

Dhisikna akal sehat ing taun politik 2018

Kan wis suwe ilang…