IRHAM
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 15 kali

Ayo kenalan karo bocah sing gagah iki. Jenengé : MUHAMMAD IRHAM DIAMANTA, saben dina cukup disebut IRHAM, lair ing Pemalang tanggal 9 Juni 2012, putrané Bapak DIDI SUMANTO ingkang ngasta guru ing SDN 05 Kendalsari sarta Ibu SITI ROCHIMAH ingkang dados guru ing SDN 01 Jatirejo.

Mas IRHAM sing cita-citané dadi tentara iki atur sungkem kagem Bapak saha Ibu ing dalem, Mbah kakung, Mbah Putri, Mbah Nasyfa sarta sesepuh lan sedhèrèk sedaya ing Pesucen, ugi ing dhusun Segeran désa Kendalsari.

Mas IRHAM nyuwun donga pangèstu, mugi dados tiyang ingkang sholèh, pinter, séhat, bekti dhateng tiyang sepuh sarta migunani tumrap sedayanipun. Aamiin !!! n

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nalika kita kudu mbayar rega kang satemene ora perlu kita tanggung, mula satemene nalika kuwi kita lagi sinau bab “kaluhuran budi…”.

Klik

POCONGAN NUMPAK OJEK

Dinane iki, angkutan online pancen dadi transportasi kang populer ing masyarakat. Ya, sebab kanthi dukungan teknologi kang canggih wong sing butuh jasane ojek kanggo urusan apa wae gampang kasembadan, klebu ing antarane…. Pocongan! Hiiii….. (d/ist)***

Pethilan

Praperadilan Setnov dibacutake

Sajangkah maneh….

Polri pengin Densus Tipikor padha karo KPK

Endi sing ayakan endi sing emas?

Wiranto klarifikasi bab tukon senjata menyang panglima TNI

Sapadha-padha jenderal ‘dilarang saling mendahului’