REYHAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 16 kali

Ayo kenalan karo bocah nggantheng iki. Jenengé : REYHAN  FATHAN  ALFARIZI, saben dina diundang REYHAN ngono waé. Laire ing Surabaya 11 Agustus 2014, putrane Ayah RIYANTO sarta Bunda MEYRISCA ANANDIRA PUTRI, alamaté ing Pakal Mangga Jaya III / 71 Surabaya.

Mas REYHAN atur sungkem kagem Ayah, Bunda, ing dalem, Papa Mochammad Daud, Mama Endang Susilowati, Éyang Buyut Kung H. Soekirman, Éyang Buyut Ti Siti Sulikah, Mbah Yut Muchroni W, Mbah Yut Ti Puryati, Éyang-Éyang sarta para sepuhku kabèh sing ora sinebut asmané mbaka siji ing dalemé sowang-sowang.

Mas REYHAN nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados laré ingkang sholèh, tansah nampi berkah rakhmading Allah SWT, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh, keturutan pepénginanipun, sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!!

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Nalika kita kudu mbayar rega kang satemene ora perlu kita tanggung, mula satemene nalika kuwi kita lagi sinau bab “kaluhuran budi…”.

Klik

POCONGAN NUMPAK OJEK

Dinane iki, angkutan online pancen dadi transportasi kang populer ing masyarakat. Ya, sebab kanthi dukungan teknologi kang canggih wong sing butuh jasane ojek kanggo urusan apa wae gampang kasembadan, klebu ing antarane…. Pocongan! Hiiii….. (d/ist)***

Pethilan

Praperadilan Setnov dibacutake

Sajangkah maneh….

Polri pengin Densus Tipikor padha karo KPK

Endi sing ayakan endi sing emas?

Wiranto klarifikasi bab tukon senjata menyang panglima TNI

Sapadha-padha jenderal ‘dilarang saling mendahului’