REYHAN
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Sing Njlonet - Dibaca: 24 kali

Ayo kenalan karo bocah nggantheng iki. Jenengé : REYHAN  FATHAN  ALFARIZI, saben dina diundang REYHAN ngono waé. Laire ing Surabaya 11 Agustus 2014, putrane Ayah RIYANTO sarta Bunda MEYRISCA ANANDIRA PUTRI, alamaté ing Pakal Mangga Jaya III / 71 Surabaya.

Mas REYHAN atur sungkem kagem Ayah, Bunda, ing dalem, Papa Mochammad Daud, Mama Endang Susilowati, Éyang Buyut Kung H. Soekirman, Éyang Buyut Ti Siti Sulikah, Mbah Yut Muchroni W, Mbah Yut Ti Puryati, Éyang-Éyang sarta para sepuhku kabèh sing ora sinebut asmané mbaka siji ing dalemé sowang-sowang.

Mas REYHAN nyuwun donga pangèstu, mugi ing tembé dados laré ingkang sholèh, tansah nampi berkah rakhmading Allah SWT, séhat, pinter, bekti dhateng tiyang sepuh, keturutan pepénginanipun, sarta migunani tumrap bangsa, negari lan agami. Aamiin !!!

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kita ora kuwawa menehi, aja njupuk.

Klik

THEKLEK DHINGKLIK

Dadi kreatif pancen dibutuhake sakehing wong kanggo ngrampungake masalahe. Malah kanthi kreatif, kita bisa oleh bab kang anyar. Kaya ing nalikane udan-udanan ngene iki. Yen udane ora leren-leren nganti nuwuhake banjir, sajake migunakake theklek dhingklik kaya iki supaya ora teles mujudake salah sijine kreatifitas. (d/ist)***

Pethilan

Geng motor gawe susahe warga

Pulisi kudu luwih gesit

Ayo dijait maneh abang putih, ujare Ketua MPR

Ana sing rowak-rawek

Dhisikna akal sehat ing taun politik 2018

Kan wis suwe ilang…