Layout, Aplikasi Foto Kolase kanggo Instagram
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Aiti - Dibaca: 104 kali

Apa kowe seneng nggabungake sawenening foto dadi sawijining frame kang banjur ng-upload foto mau menyang instagram utawa jejaring sosial liyane?

 

Biasane aplikasi apa kang kerep mbok gunakake kanggo nindakake editing foto sederhana kaya ngono kuwi? Aplikasi foto picsart?

Kanggone sing kurang cocok karo aplikasi edit foto kang wis akeh sumebar iki ora perlu khawatir maneh, merga durung suwe iki instagram wis ngetokake sawijining aplikasi editing foto kang entheng khusus kanggo nggawe foto kolase. Dadi kita bisa nggawe foto kolase lan kanthi gampang ng-upload ing instagram. Jenenge aplikasi iki yakuwi layout.

Kanthi aplikasi android gratisan iki kita bisa kanthi gampang nggawe foto kolase. Foto kolase kanthi maneka pilihan layout iki bisa dadi alternatif aplikasi editing foto. Kita bisa kanthi gampang milih foto-foto kang ana ing gallery banjur nata selaras klawan kekarepan kita. Kita uga bisa milih layout kang paling cocok kanggo foto-foto  mau.

Saliyane iku, navigasi saka aplikasi iki uga gampang banget lan ora ana iklan kang bener-bener ngganggu saengga dadi nilai plus dhewe yen dibandhing aplikasi liyane kang biasane dikebaki dening iklan. Lan uga sing ora keri, ana sakehing fitur apik ing njero apliaksi iki.

Ing antarane fitur-fitur kang ana ing aplikasi iki antara liya yakuwi:

* Nggawe kolase saka maneka macem foto nganti gunggunge 9 foto

* Bisa langung njupuk foto nganggo kamera nalika nyusun kolasi

* Bisa nyimpen layout kang wis kita gawe dhewe ing gallery.

* Ana maneka macem jenis layout kang wis sumadya

* Kontrol kang gampang

* Ora perlu ndhaftar. Cukup download lan langsung gunakake

* Kita bisa nggunakake maneka macem filter kang ana ing instagram.

Dadiā€¦. ora usah kesuwen wis langsung download wae aplikasine ing kene https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.layout

(d)***

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Brubah lan tangi luwih edi banget tinimbang meneng lan mung ngimpi tanpa nindakake apa-apa.

Klik

Pejabat Lomba Mangan Krupuk

Pengetan dina Ulang Taun Kamardikan RI ing ngendi-endi ditindakake kanthi maneka acara lan lomba. Semono uga ing Pemkot Semarang. Mung sing rada beda, sing dadi pesertane ing kene yakuwi pejabat-pejabat Pemkot lan DPRD, Kapolres, Danlanal lan Dandim. Katon ing gambar sawenehing pejabat kanthi kebak semangat lan cepet-cepetan melu lomba mangan krupuk kang digelar ing Balai Kota Semarang. (d/ist)***

Pethilan

Niyate Panitia Angket DPR marang KPK konangan

Sapinter-pintere mbungkus tai, wusana mambu uga

Gegandhengan klawan Merah Putih kang kuwalik, Malaysia resmi njaluk ngapura

Kok dibolan-baleni terus ya?

Ana kampanye anti korupsi liwat gambar kartun

Saking lucune koruptor kita