Pacquiao Pengin Tarung Ulang Lawan Mayweather
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 38 kali

Petinju Filipina Manny Pacquiao isih nunggu kalodhangan tarung ulang lawan Floyd Mayweather Jr. Iki kabeh ora liya dhimen mbales kekalahane saka dhuel ing taun 2015 kepungkur.

Pacquiao (59-6-2, 38 KO) kang saikine umur 38 taun, mentas wae ngalahake juara welterweight WBO Jessie Vargas liwat dhuel 12 rondhe ing Las Vegas, Nevada, sawenehing wektu kepungkur.

“Mesthi wae, yen dheweke (Mayweather) pengin main tinju maneh,” ujare Pacquiao nalika ditakoni wartawan boxingnews24, rebo kepungkur (23 November 2016).

Sauntara iku, Mayweather dhewe engga dina iki durung nuduhake isyarat bakal munggah ring maneh sawise nyatakake pensiun taun kepungkur.

Ing wektu kang padha, performa Pacquiao dinane iki satemene uga wiwit nyumelangake. Senajan kasil menang lawan Vargas, nanging Pacquio saikine dianggep ora agresif maneh kaya ndhisik.

Akeh kang ngandhakake faktor umur dadi alasan. Nanging Pacquiao mbantah panganggep kuwi. Senajan wis ‘dipangan umur’, Pacquiao ngaku isih jroning kondisi siap tempur.

“Aku rumangsa isih enom. Aku rumangsa isih umur 25 taun. Utawa mungkin aku isih umur 28 taun,” ujare Pacquiao.

 

Mayweather Jr Ora Karep

Sauntara kuwi mantan juara tinju dunia, Floyd Mayweather Jr kang duwe rekor menang kaping 49 tanpa tau kalah ngaku ora minat munggah ring tinju maneh. Mayweather aweh isyarat ora tertarik nindakake dhuel karo Manny Pacquiao.

Ing tanggal 13 September 2015 kepungkur, petinju kanthi julukan The Money iku nyatakake pensiun. Banjur Pacquiao ngetokake spekulasi pengin nindakake duel ulang lawan Mayweather.

Emane kekarepan mau ora ana panggape, pepenginane petinju asal Filipina iku ora ndadekake Mayweather karep. Sebab, dheweke wis oleh dhuwit gedhe sarampunge ngalahake Pacman ing dhuel kanthi judhul “Fight of the Century” kepungkur.

“Akeh petinju kang pengin pensiun, nanging tetep tarung merga kudu nindakake (golek dhuwit). Aku ora,” ujare Mayweather kaya kang ditulis USA Today, Sabtu (19/11/2016).

“Aku mentas oleh 300 yuta dollar sawise tarung karo Pacquiao. Aku apik-apik wae. Kaya kang tak kandhakake, aku seneng karo posisiku iki. Sepisan maneh, dhuwit dudu sing ndadekake aku, nanging aku kang ndadekake dhuwit,”panutupe petinju umur 39 taun iku. (d)***

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Gawenen sibuk awak iki ing babagan kabecikan. Engga bab-bab kang ala kesel ngetutake langkah kita.

Klik

BAKIAK

1000 bakiak iki mujudake upayane Komunitas Wirausaha Muslim kang disumbangake marang mesjid-mesjid kang ana ing wilayah Surabaya lan sakupenge. (d/ist)

Pethilan

Peringkat kampus Indonesia munggah

Tapi aja takon wis peringkat pira ya???

NU-Muhammadiyah sarujuk nyirep suhu politik

Yen ana sing dadi kompor, kuwi oknum!

Anggaran kanggo mbubarake ormas Rp 5 milyar

Mbokmenawa sawise bubar oleh pesangon….