Pacquiao Pengin Tarung Ulang Lawan Mayweather
Diposting oleh : Administrator
Kategori: Anyar Katon - Dibaca: 23 kali

Petinju Filipina Manny Pacquiao isih nunggu kalodhangan tarung ulang lawan Floyd Mayweather Jr. Iki kabeh ora liya dhimen mbales kekalahane saka dhuel ing taun 2015 kepungkur.

Pacquiao (59-6-2, 38 KO) kang saikine umur 38 taun, mentas wae ngalahake juara welterweight WBO Jessie Vargas liwat dhuel 12 rondhe ing Las Vegas, Nevada, sawenehing wektu kepungkur.

“Mesthi wae, yen dheweke (Mayweather) pengin main tinju maneh,” ujare Pacquiao nalika ditakoni wartawan boxingnews24, rebo kepungkur (23 November 2016).

Sauntara iku, Mayweather dhewe engga dina iki durung nuduhake isyarat bakal munggah ring maneh sawise nyatakake pensiun taun kepungkur.

Ing wektu kang padha, performa Pacquiao dinane iki satemene uga wiwit nyumelangake. Senajan kasil menang lawan Vargas, nanging Pacquio saikine dianggep ora agresif maneh kaya ndhisik.

Akeh kang ngandhakake faktor umur dadi alasan. Nanging Pacquiao mbantah panganggep kuwi. Senajan wis ‘dipangan umur’, Pacquiao ngaku isih jroning kondisi siap tempur.

“Aku rumangsa isih enom. Aku rumangsa isih umur 25 taun. Utawa mungkin aku isih umur 28 taun,” ujare Pacquiao.

 

Mayweather Jr Ora Karep

Sauntara kuwi mantan juara tinju dunia, Floyd Mayweather Jr kang duwe rekor menang kaping 49 tanpa tau kalah ngaku ora minat munggah ring tinju maneh. Mayweather aweh isyarat ora tertarik nindakake dhuel karo Manny Pacquiao.

Ing tanggal 13 September 2015 kepungkur, petinju kanthi julukan The Money iku nyatakake pensiun. Banjur Pacquiao ngetokake spekulasi pengin nindakake duel ulang lawan Mayweather.

Emane kekarepan mau ora ana panggape, pepenginane petinju asal Filipina iku ora ndadekake Mayweather karep. Sebab, dheweke wis oleh dhuwit gedhe sarampunge ngalahake Pacman ing dhuel kanthi judhul “Fight of the Century” kepungkur.

“Akeh petinju kang pengin pensiun, nanging tetep tarung merga kudu nindakake (golek dhuwit). Aku ora,” ujare Mayweather kaya kang ditulis USA Today, Sabtu (19/11/2016).

“Aku mentas oleh 300 yuta dollar sawise tarung karo Pacquiao. Aku apik-apik wae. Kaya kang tak kandhakake, aku seneng karo posisiku iki. Sepisan maneh, dhuwit dudu sing ndadekake aku, nanging aku kang ndadekake dhuwit,”panutupe petinju umur 39 taun iku. (d)***

 

Berita Terkait

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen pengin weruh mangsa kepungkur delengen kahanan saiki. Yen pengin ngerti mangsa tembemu mula delengen apa kang mbok tindakake dinane iki

Klik

BUSANA MANTEN PALING DAWA

Busana manten kerep dadi salah sijine faktor penting jroning urusan pesta utawa perayaan. Akeh pasangan kang pengin nduweni kesan jero saka busana kang dipigunakake mau. Mung emane, ora sithik kesan pengin mewah kuwi malah ndadekake repote wong akeh. Salah sijine kaya kang ana ing foto iki, dawaa…. banget sadawane dalan kang ana, nganti-nganti kudu dijaga pulisi! (d/ist)

Pethilan

Masa tenang pilkada diwiwiti

Giliran operasi senyap

Impor kosmetik tambah akeh

Akibat saya akehe wong selfi

Pilkada bareng , sengit ing DKI akur ing daerah

Lan panas rata nalika etunga-etungan suwara