Macem-Macem Cerita

Cerita Cekak

Konangan

Awan iku swasanane tintrim. Blarak klapa njoged lenggat-leng-gut katalasak angin. Sunar­ing srengenge surem ... Sapepake

Cerita Sambung

Barjo Gempal (14)

Barjo Gempal lan Riman nyawang Hermanto. Sanadyan ora cetha amarga peteng, mripate wiwit bisa njumbuhke karo kahanan ... Sapepake

Cerita Rakyat

Adhipati Kayu Bralit (8)

Galuh Sekar malih gela keranta-ranta mulat Dyah Warukung kang ambeg siya marang Retna Lembah. Ka-mangka Retna ... Sapepake

Alaming Lelembut

Kebayak Ijo Tuwa

Kaya padatan, sore iku Wagino thethek neng pojok toko sembakone Babah Djoen, cedhak ndheg-ndheg­an bis saka ... Sapepake

Padhalangan

Respati Pandhita (8)

Nalika Dewi Basundari kalawan Dewi Soma padudon rame, Begawan Respati ora mangerteni kepriye kabul ... Sapepake

Apa Tumon

Batal Sholat

Batal Sholat   Nalika sholat traweh ing Ramadan taun kepungkur, sing maringi cramah ana mesjid cedhak ... Sapepake

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Ati kang atos gampang nemoni dalan buntu.

Klik

BANGUNAN MODEL DHUWIT

Dhuwit pancen mujudake alat tukar kang penting kanggo masyarakat dunia. Saking pentinge nganti-nganti dadi inspirasi pembangunan sawijining gedhung ing Kaunas, Lithuania. Desain bangunan tingkat iki katon nyolok kanthi desain dhuwit minangka wujud fasad njaba bangunan ksb. (d/ist)***

Pethilan

Banyu Tarum Barat saya reget

Kan wis wiwit ndhisik?!

Pulisi kangelan ngluru sing nindakake teror obong-obong montor ing Semarang

Mumpung Imlek, coba njaluk tulung ahli Feng Shui…

Ngawekani golput, kudu intens ngenalake surat suwara cacah lima

Sing akeh mengko dudu golput, na­nging golyeng, golongan puyeng