Macem-Macem Cerita

Cerita Cekak

Rembulan Kalingan Mendhung

Wis rada suwe Ramaji anggone sujana marang glagate sing wadon, Karsini, kang sajak mambu ati marang adhine, Darmono. ... Sapepake

Cerita Sambung

Dhokter Endang (11)

Dina kapindho umpetan ing omahe Pak Noyo, atiku nratab jala­ran ana militer Landa  pa­dha ngerahi ... Sapepake

Cerita Rakyat

Anglingdarma Kridha (17)

Sadurunge Dewi Srengganawati kapati sare, luwih dhisik wus kasmaran swarane mliwis putih kang arum manis ngenganyut ... Sapepake

Alaming Lelembut

Ngeloni Kijing Anyar

Crita iki kedadeyan udakara rolas taun kepungkur, mapane ing kuburan samburine Kebon Raja (Sriwedhari). Kancaku ... Sapepake

Padhalangan

Watugunung Krama (9)

Saparipurnane rerangkening pawiwahan, yaiku dhaupe Prabu Drata antuk Dewi Pratima, Patih Wukir karo Dewi ... Sapepake

Apa Tumon

Diwenehi Dhuwit Palsu

Diwenehi Dhuwit Palsu   Sukimin kajaba dadi penyanyi campursari uga pinter ndhagel. Asring dijaluk ... Sapepake

img

Samak Minggu Ini

img

img

Sumber Semangat

Yen kowe mapan ing wayah sore, aja ngenteni wektu esuk lan yen kowe ana ing wayah esuk, aja ngenteni wektu sore.

Klik

KAMPUNG INDIA

Kampung Madras mujudake sawijining kampung ing kutha Medan kanthi surasa India kang kenthel banget. Mayoritas pendhudhuk ing kene pancen keturunan wong India Tamil kang agamane Hindu. Ing kampung iki, kita bakal ngawruhi sakehing wong praen India, pakaian khas India, panganan India, perayaan agama Hindu, nganti jeneng dalan kang sarwa India kayadene Jl. Mahayana, Jl. Kalingga lsp. Saengga kaya-kaya kita lagi ora ing Indonesia. Mula ora nggumunake yen kampung iki banjur dijuluki Little India. (d/ist)

Pethilan

Parpol-parpol rebutan mlebu kabinet Jokowi

Lomba nodhong jabatan diwiwiti….

Pascapilpres, koalisi oposisi isih durung jelas

Sing jelas isih padha ‘galau’

Joko Widodo-Ma’ruf Amin disengkakake minangka Presiden-Wapres RI 2019-2024

Sugeng makarya…